Evet baylar kafama takılan bir şey var. Erkekler cinsellik konuştukları kızları farklı mı düşünüyor? Farklı gözle mi bakıyor? Mesela bir ilişkide cinsellik konuşulmalı mı konuşulursa da bu ne kadar süre geçtikten sonra olmalı? Sağlıklı bir ilişki için bayanın ne zaman elini tutmasına vs. izin vermeli? Hani bir söz var ya seven sevdiğine kıyamaz , dokunamaz diye buna katılıyor musunuz? Yoksa sevmediğime neden dokunayım mı diyorsunuz? Ama istediğinizi aldıktan sonra gidiyorsunuz? Siz napıyosunuz ya böyle? :D
Cevabın nedir?
+1 yıltecrubelerime ve hemcinslerimle muhabbetlerime dayanarak aciklamak istiyorum.
iliskinin ilk 1 ayinda cinsellikten bahseden erkek sizinle zaman gecirmek istiyordur sadece,oyle insanlardan uzaklasin.el tutma olayi ise farkli.2. bulusmada da el ele tutusulabilinir.onemli olan karsi taraftan aldiginiz elektrik.
iliskiye baslar baslamaz kisa sure icinde cinsellik hakkinda ne dusunuyorsun diyen bir erkek sizinle evlenmemeyi kafasina koymus demektir.hatta ilk 3 ay icinde bunu soran bile % 90 sizinle evlenmeyecektir.bu yuzden ayrilmayi goze alarak yapacaginizi yapin.
bana gelince ise benim gorusum biraz farkli.yaklasik 1 yildir evlenebilecegim birisini ariyorum.ve 5-6 kiz ile ciktim.muhabbeti ilerletince yaklasik 2-3 hafta gecince ufaktan denemelere basliyorum.bakalim cinsellik teklifimi kabul mu edecek yoksa kendini koruyabilmis,evllilige hazirlamis birisimi.ne yazik ki bugune dek hepsi daha 2. hafta da evime gelip pul koleksiyonumla tanistilar : )
sonuc ayrildim tabii ki..bugune dek zorla kimseye birsey yapmadim.hicbir bayanin da ilk erkegi olmadim.fakat kendini direk slan cinselligi yasamak isteyen bayanlar duzgun erkeklerin gozunde farkli sekilde kendilerini tanitmis oluyorlar.27 Yorumla
Soran+1 yılYani cinsellik konuşabiliriz artık hani tanıyoruz birbirimizi diye sormanız denemeniz mi? Deniyor musunuz?
- +1 yıl
evet bugune dek o sekilde konustugum butun bayanlarla konusmanin sonu kimi ile 1 gun sonra kimi ile 2 hafta sonra illa ki beraberlik yasadik.ve yasadigim anda da butun duygularim bitti.cunku oyle birseyi kabul ederse aradigim kisi olmadigini anlayacaktim.
Soran+1 yılYani konuşmasaydı bu kız düzgün bir kız lan falan mı dedin? Kızın bunu demesi erkeğin gözünde onu yüceltmiş midir? Yoksa bu kız vermez olm uzaklaş mı der? :S
- +1 yıl
zaten kendi sorunuza cevabi kendiniz veriyorsunuz.cinselligi yasamak istemeyen bir bayandan erkek uzaklasiyorsa eger amacini belli etmistir o an.bu yuzden cinselligi yasamadan once bence 2-3 ay civari bekleyip erkek arkadasinizi sinamaniz en dogrusu olacaktir.
fakat...bakireyseniz.evlilik planiniz varsa 2-3 sene icinde.bence dayanin.sonrasinda cunku emin olun hangi yola girerseniz o yolda ki birisi ile evlenirsiniz..bunun icin ya cinsellik yasariz ya da ayriliriz vs diyenlerden uzaklasin.
Soran+1 yılŞöyle bir şey söyliyeyim 3 yıllık bir ilişkim vardı ama sürekli ayrılıp barıştık farklı şehirlerdeydik falan neyse bu 3 yıl için de hiç bir dokunuş olmadı aramızda çünkü 4 kere gelebildi yanıma sadece muhabbet ettik bana 2. yılın sonunda birbirimizi tanıyoruz artık cinsellik konuşabiliriz değil mi dedi ve ben hayır deyip reddettim konuşmayı ve bir daha da sormadı ne düşünmüştür bunu merak ediyorum?
- +1 yıl
3 yil icinde 4 kez gorustugun birisi ile bence 3 yillik iliskin yok 4 gunluk bir iliskin var.insanlarin soyledikleri ile yaptiklari farkli olabiliyor.o yuzden yuz yuze gorusmek cok farkli.siz kesinlikle dogru olani yapmissiniz. kendinizi korumaniz,dogru kisiye saklamaniz her zaman en mantiklisi olacaktir.bir erkek icin iliskide 2 evre vardir.cinsellikten oncesi ve sonrasi.oncesi size deli gibi bagli olan erkekken,sonrasinda siz baglanirsiniz ancak erkek uzaklasir.
Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Öncelikle bizim alıp gittiğimiz bişi yok..Kukunuz da..Memişlerinizde gayet ihtişamlı bir halde yerlerinde oluyorlar. Sevişirkende birlikte zevk alıyor, hatta o kadar zevk veriyoruz ki inlemelerinizi zor zapt ediyoruz. Neden hep erkeklerin bişi alıp gittiğini söyleyip durursunuz ki.?
Farklılık şuradan geliyor. Kimi kız vardır ki, giyim ve davranış tarzıyla sadece cinsellik uyandırır erkekte ve doğal olarak da erkek onunla sevişmek ister, seks ister. Bunda duygusallık yoktur, sadece içgüdüsel davranış ve düşünce vardır.
Kimi kız da vardır, mütevazi ama saygın, samimi ve sempatiktir. bu tip kızlara karşı duygusallık vardır, sevgi ve saygı vardır. Bu tip kızlarla samimi olunup sevgili olunmak istenir ve daha sonra da sevgi aşka doğru giderken cinsel arzular uyanır doğanın kanunu gereği ve yine sevişilir.
İlk tipte sadece sex olur, ikinci tip kızda ise Arzu, şehvet, yoğun duygusallık ve ihtiras olur.
Sanırım yeretince açık ifade edebildim.31 Yorumla
Soran+1 yılEvet , teşekkürler :)
Her zaman öyle olmuyor cinsellik konuşmak şimdiki zaman da normal gibi.
Tabi insanların içinde ki niyet önemli .10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
15Cevap
+1 yılseven adam sevdiğini bir cinsel obje olarak görmez onun için cinsellik ikinci hatta üçüncü plandadır seven adam gerçek bir aşkla sevdiğine bağlandığı için utanır yavaş yavaş sevdiğine güzel sözler söyler bakışlarıyla kendini anlatır düşünsene adamın amacı cinsellik senden bir şeyler istedi amacına ulaştı istediğini aldı ve çekti gitti ve kız kendini direk teslim ettiği için geriye dönüşü olmadı bunun adı aşk değil sexomanyaklıktır onun için önce bir flört dönemi yavaş yavaş güzel sözler fısıldanır birbirinize alışırsınız el ele tutuşur öpüşürsünüz ve ilişkiniz en az 6 ayı geçmişse bunun bir adanı koyarsınız söz nişan gibi daha onra yolu evlilik olursa cinsel ilişkiye girersiniz seven adam karısı olana dek o kadını öyle sever ki aklına cinsellik gelmez bilir ki hayatta her şey var olurda evlenemezse o kişiyle kadının hayatını karartmak kullanmak istemez o kadın onun için selpak değil baş tacıdır:)
30 Yorumla
+1 yılBakın bu sizin düşünce ve kafa yapınıza bağlı Yani mezhep'de denebilir Kız var Takılır her haltı yer kız var bir yerine dahi dokundurtmaz Yani sizin düşünceniz ne Bir ilişkiye başlamadan önce karşınızdaki kişi ile en başından bence bunları konusmak daha doğru ve istemediğiniz birşeyi ne olursa olsun asla yapmayın İleride çok üzülebilirsiniz.
20 Yorumlasözlenene kadar elini tutmak yok nişanlanana kadar yanaktan öpmek yok evlenene kadar öpüşmek ve yatak odası mecarası yok, bunu evleneceğini düşündüğü bir kıza bir çok erkek yapmaz, diyelimki yattınız kızlık gitti yarın evlilik olmadı ya da erkek bir sebepten hayatını kaybetti kız ne olacak bide arkasında konuşacak ayrılık olursa ben bu kızı şöyle yaptım böyle yaptım dengesiz manyak dolu memleket sen sen ol gerdeğe girmeden elini bile sürdürme sende sabret oda sabretsin...
20 YorumlaBu konunun sevip sevmemekle alakası yok bireyler birbirine ne kadar çok saygı duyar ve birbirine ne kadar çok alışırsa bu konularda o kadar çabuk konuşulmaya başlar.Aslında boyle mevzularin konuşulma zamanını kızların tavırları belirliyo desek daha doğru olur.Bir kız ne kadar rahat olursa bir erkeğin yanında o kadar çabuk birbirlerine ısınır ve bir süre sonra erkek konuyu hep istediği yöne çekmeye başlar.Bilinmesi gereken bir konu hatta önemli bir konu da şu bir ilişkinin seyrini hep kızlar belirler biz erkeklerde buna ayak uydururuz ama zamanla baştaki gücünüzü kaybedersiniz :))
00 Yorumla
+1 yılelini istediği zaman tutarım. istediğim zaman öperim. ama hiç bir kızla yatağa yatmam. yatmak isteyen bir kız olursa itici gelmeye başlar. kısa zamanda ayrılırım zaten. kız bir erkekle yatarsa değerini HERZAMAN düşürür moruk
10 YorumlaErkek her zaman cinselliği düşünür. Aksi idda edilemez. Arada belki çok büyük te bir aşk vardır. Ama fark yapmaz. Ereksiyon halinde hiçbir erkek mantıklı düşünemez. Çünkü kan artık oraya hücum etmiştir. İlişkide suyunu çıkarmamak kaydıyla ufak tefek dokunuşlar,sarılışlar olmalı. İleriye gittiği vakit,o ilişki hikaye olur. Hem de kocaman. Biliyorum çünkü yaşadım ;)
24 Yorumla
Soran+1 yılİleriden kasıt ne?
Soran+1 yılMesela ne kadar bir sürede elini tutmasına izin verilmeli? Kolay olmadığını görsün ya da ciddi düşünsün
karşı taraf zaten kendini belli eder ama sana dokunacak aranızda birşeyler olacak tabide faazla ileriye gitmeden erkekler cinsellik konuştukları kızları farklı görmez ama fazlada abaza olmamak lazım tabi...
10 Yorumlaiki taraftar birbirinden hoşlaniyor seviyor begeniyorsa. Karşilikli isteklerede cevap vermeli diye düşünüyorum.Bi kişi cinsel anlamda sadece birlikte olmak ıstıyorsa anlarsin zaten
20 Yorumlaben sevdiğim insanın evlenmeden kılına bile dokunmak istemem. bak iki cesit kız vardır eylenilcek ve evlenilcek... erkekler cinsellık muhabbetlerini eylenilcek kızlar üzerinde yaparlar anlatabildimmi... evlencekleri kızlarada laf soyletmezler:)
11 Yorumla- +1 yıl
Kendi adımıza konuşalım,genelleme yapmayalım
otur evinde elalemin adamlarıyla gezip tozup park köşelerinde kendini harcatma değer kaybedersin benden sana demesi erkeğin gözünde küçülürsün unutma bu sözümü çok dua edeceksin sonra bana
00 Yorumla
+1 yılseven sevdiğine kıyamazsa anamız babamız bizi nasıl yaptı bunca velet nasıl oldu birbirlerini sevmediler mi ?
20 Yorumlaiki sevgili yan yana pişpirik oynıcakhalleri yok yaa :9) ama çok ileride gidilmesin evlenilmeden
00 Yorumlaerkek sevdimi alsada gitmez ;)
20 Yorumla
+1 yılTüm genellemeler yanlıştır tıpkı bunun gibi
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsorun çok uzun ya da cevaplanması çok uzun!
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler