İyi Akşamlar Arkadaşlar Deneyimi Bilgisi Olan Cevaplayabilir Olgun Bir Kadınla Nasıl Tanışılır İlişkinin Devam Etmesi İçin Neolması Nasıl Olması Gerekir
Cevabın nedir?
kesinlikle ona yaşını sorma konu acıldıgında kendininkini söyleme eğer zorlarsa hiçbirşey olamamış gibi konuyu değiştir yaşın bir önemi olmadıgını hissettir ona gerikalan zaten her zaman oldugu gibi ilerler. ilk buluşmada kahve içelim de ama çay iç niyetnin kahve olmadıgını anlasın.
05 Yorumla
Soran+1 yılkahve icelim de ama cay ic niyetinin kahve olmadigini anlasin derken reis
Soran+1 yılreis acik konus anlaminda dedim kahvenin kirk yil hatri var birde ciddiyetde iciliyor o yuzden cay ic dedigini anlamistim sordum tabiki evlenmiycez bisure takilcaz ama
Soran+1 yılhaklısın reis bunuda tahmin etmistim deneyimin var mı hic bu konuda cok var gibi ondan soryrm baska tüyo var mı mesela internetten nasıl tanisilir gercekde nasil tanisilir :)))
+1 yılAngaralı olman lazım kolay deyil.
Hayat tecrübe ben az senin belli06 Yorumla
Soran+1 yılankaralımısın niye öyle dedin Ankara nealaka seninde az ozaman bir yorumun olmadigina gore
- +1 yıl
Böyle dedim çünkü bizim hayat tecrübemiz yaşadığımız yerde bize her insanla muhabbet fırsatı tanıyor. Yani gidip bir bayanla konuşacaksın
Oluruna bırakacaksın alinin, velinin verdiği akılla olmuyor bu işler senin beli kişiliğin var. Olgun insan ona bakar.
Soran+1 yılÖylesine sorduk senin dedigini bende biliyorum tabiki kendime gore kendi kisiligime gore hareket edecem taktik uygulayacak degilim oluruna birakacaksin tabiki genel yorumlar ne diye sordum laf olsun diye yani kimsenin akliyla hareket edecek degilim
- +1 yıl
E bari olgun biriyle nasıl konuşsun mesela ilk selam verieken ne dersin..
Soran+1 yılbari mi ne diyorusn sen ya isine bak
Soran+1 yılniye sordun selam verirken ne dersin diye sacmalayip duryrsn isine bak
+1 yılerkeklerin neden olgun kadın istediğini inlamiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılbosver canım anlama
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
olgundan kasit? yas belirt?
01 Yorumla
Soran+1 yıl30 40 falan olgun deyince ne anlyrsn
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnneannem varvtanismak ister misin😂😂
25 Yorumla