Malum yaz geldi, artık saçlar daha derli toplu olacak. Ancak ben ense tüylerinin varoş bir görünüm oluşturduğu gerekçesiyle saçlarımı toplatamıyorum. Kuaförüm benim takıntı yaptığımı söylese de açık kullanmayı tercih ediyorum. Resimde esmer olan bayanda ense tüylerinden kastımı anlayabilirsiniz.Bayanların yüzüne değil ensesine odaklanın :D Bu görüntü sizi rahatsız eder mi? (Tabi sorum nefes alsın yetercilere yönelik değil :D)
eskiden saçımı açık bırakıyordum, göz görmeyince gönül katlanır diyerekten ense kıllarıma dokunmuyordum ama saçımı kestirince almaya başladım. benimkiler pek saç gibi durmuyo çok aşağılara iniyor. acı önleyici mendille Ağda bandı kullanıyorm ben remove markasının. Hiç acımıyor.
Bence onlar sac tuy degil ve duz oldugu icin kotude durmuyo sen gel bendekini gor kivircik kivircik ve cok sinir oluyorum sacimida salamiyorum bir turlu zaten ne yapicagimi sasirdim
Çok güzel demişsin ama SLK ağdacı benim ensemdeki saçları da kesti babamın sakalı gibi ensemdeki saçlar kaldı öyle kirpi dikeni gibi, yarın o ağdacının canına okuycam meselâ