Sizi kötü emellerime alet ettim kusura bakmayın sonra ödeşiriz artık.
Hobilerin nelerdir diye soran kişi
Sizi kötü emellerime alet ettim kusura bakmayın sonra ödeşiriz artık.
papercraft
''PaperCraft Kağıttan Figürler yaptığımız bir Hobidir Hepimizin evinde artık dandikde olsa bir yazıcı var bunu kullanarak Sevdiğimiz Film/Oyun/Anime karakterlerini odamızın köşesine yerleştirebiliriz. ''
origami gibi bir şey mi bu dur bakalım yutacak mı :D
Kahvede yancı olup sınırsız döner yemek ve çay içmek de la o zaman.Çay yerine oralet ya da kuşburnu dersen senin doğayı seven bir yanın olduğunu da düşünebilir...
Gece gece kahkaha attım senin yüzünden ev arkadaşlarım arasında en iri olandan tekme yedim ama değdi :D:D:D
maket yapmak de kızlar becerikli erkek sever :O koleksiyonun da bahset konu konuyu açsın :D
hem cinsimizin kuyusunu mu kazıyoruz kızlar ne oluyo ?
Niyetim kötü değil
(Nihahaa!)
HAHaa :D Yok ya ben iyi bir insanım sadece farklı yollar deniyorum
yağmurlu havada su sesini dinlemek de.
Süper cevap:)
Öylede şimdi kendimi romantik bir nonoş olarak göstermek istemiyorum.
romantiklikle alakası yok ki doğa sesleri huzur verir insana
Kusura bakma biraz odunumdur onuda gönderdim bakalım hayırlısı
Cevap
1Cevap
:) kiz senin hobilerini sordu uyduruk hobilerini değil :)
Illede marjinal cvb vermek istiosan bungee jumping yapiom diye biseler uydur iste :)
Gerçekleri söyleyecek olursam
Arkadaşlarla Ps3 oynamak ve messiye küfür etmek
Ekşi sözlükte kadın üyelerle ibretlik dalga geçmek
Ev arkadaşlarıma eşşek şakası yapmak mı yazayım yazamam
Hem Bungee gibi şeyler çok aşırı yalan olur neyse cevap yazman bile yeter ne kadarda yardımı olmasada
:(
Önce @somurtkankız'ın dediği
seninle konuşmak dedim.Sonra yaa ciddi soruyorum diyince de uçak maketleri dedim(evet bunu dedim kendimden utanıyorum) en sonda
@Coffee-Mate'in dediği
yağmurlu havada su sesini dinlemek dedim.En çok bunu sevdi.Fakat aynı soruyu ona sorduğumda ise bana kitap okumak müzik dinlemek dedi ağlayacaktım az kalsın
Öyle oldu ama düşündüm de bu iş yürümez yalan üzerine bir ilişki olmaz ben en iyisi arkadaş oluyum bunla.
Gene olmadı
neyse bakalım dediğin gibi arkadaşlıkta iyidir.
model ucaklar yapıyorum veya benzeri bişe desen hani göster dicek orda zıçma ihtimalin var :D
HAHaaa abi zıçmamam lazım ama iyiymiş kıvırabilirim belki gerçi yalanda pek söyleyemem ama(!)
Paraşütle atlamak ve yamaç paraşütü de.)
HAhaa yutar mı sence yani sana böyle bir şey desem yer misin? hem ben bırak paraşütü hayatımda atlı karıncaya bile binmedim
Heyecanlı spordur ben bile birgün denemek istiyorum. Hem hadi kantlada diyemez, getir uçağı atlamayan ne olsun dersin:)
İzmir de var öyle yerler ama gitmeye korkarım ya cesaretine hayran kaldım
Hayatta br kez olsun yapmalısın harika birşey düşünsene ne kadar yüksekten boşluğa atlamak:)
eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürdün şimdi.Off haklısın aslında denemek lazım tabi ama yalnız asla yapamayacağım bir şey.Birinden güç almam lazım bana demeleri lazım ''Yaa abi onu Hilmi abide yaptı yaa bir şey yok'' Gibi.Bilemedim şimdi
kursuna git bence, hem yeni ve farklı bir arkadaş çevrende olur.
Önce sen bir atla ölmezsen bende yaparım emin ol.
Korkunun ecele faydası olmaz hem cesur ol!
bunu arkadaşlarımla bir konuşayım gerçekten aklıma soktun yani şunu gece gece tebrik ediyorum
:)
seninle konuşmak de :D
Süpermiş ama o iltifat evresini çoktan geçtim.
olsun de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar