harbi mi la:)öyle bir sey varsa bende deneyeyim ama sanmam ben 18 yasıma kadar altıma işedim rahatsızlıgımdan ötürü ama bacaklarım hala cok kıllı:)
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. deniyebilirsin cokta kotu sey olmaz sanırsam
29 Yorumla
Soran+1 yılaynen. doktor akrabaları olanlara sormuşlar sağlık açısından zararı yokmuş zaten. tabi idrar yolunda enfeksiyon vs yoksa
Soran+1 yıltamam deneyip yazacağım ^^
Soran+1 yıldeneyip yapayım iyi sonuç alırsam tanışırız rezil olmayalım şimdi :D
- +1 yıl
buyazanı okudun dimi bende göbeğimin altına ve kollarıma ağdadan sonra uygulamıştım,8 gün oldu,hala çıkmamışlar,normalde 4-5 günde çıkarlardı,ya süper bir yöntem bu yaza kadar bitiririz belki dedelikafaduldenhihoyyyt,küçük bir dipnot:annemin rahmetli babaannesi çişiyle gargara yaparmış,ve kadın 101 yaşında ölmüş dişleri hala kendi dişleriymiş ve sapasağlammış
+1 yılvalla değil kıl tüy azaltma sür de dünyanın en güzel kızı ol deseler denemem bu ne laaan :D tiksinççç..
01 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten azalttığına şahit olsan 1 saniye bile düşünmezsin :D
+1 yılbunu araştıracağım ,
ama sanmam çünkü eğer azalsaydı vajina bölgesinde hiç kıl çıkmazdı dimi ama ?01 Yorumla
Soran+1 yılağda yaptıktan sonra yağ sürüyoruz yıkanıyoruz vs kıl kökleri yağla suyla doluyor. ayrıca tuvaletimizi yaptıktan sonra da temizlediğimiz için köklere fazla gitmiyor. bunlar tüylerini alıp hiç bir şey sürmeden daha gözenekler açıkken hemen idrar sürüyorlarmış ve çok yanıyormuş bir kaç saat bekliyorlarmış yıkamak için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
insan kendi parçasından neden iğrenir ki. ayrıca dolunayla alakası yoktur. sidikteki asit tüy köklerine zarar veriyordur bu da az çıkmasını ya da zayıf çıkmasını sağlıyordur herhalde. denemek lazım.
00 Yorumla
+1 yılArkadaşım iyiki gizlisin yoksa sidikli diye adın çıkardı valla :D
16 Yorumla
Soran+1 yıleğer kıllar yok olacaksa sidikli de olurum :D
- +1 yıl
ya şimdi şaka bir yana mantıklı yaklaşmaya çalışıyorum israrda ne var üre yani amonyak zaten kökleri yakması doğal neden doğal peki amonyak seyreltilmiş asit peki ne gerek var çişe sidiğe al seyreltilmiş asit sür ya da labaratuardan ben sana çarpayım elime kaç kere döküldü deneylerde bir şey olmuyo korkma seyreltilmiş asitten zarar gelmez kafaya dikmediğin sürece :D
Soran+1 yılkıl köklerin açık olmuyor ki kıllar yerindeyken nasıl etki etsin :) ayrıca saf amonyakla çişi bir tutmak kaynak suyla sterilize suyu bir tutmak gibi :D
- +1 yıl
layn artis sende mi kimya mühendisliği okuyon verdiği benzetmelere bak ya aferim güzel güzel :D
Soran+1 yılyok kimya müh. okumuyorum ^^
- +1 yıl
ossun yinede iyisin :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılbi akrabam denemişti . ama kendi çişini değil eşşek sidiği . gerçekten söylüyorum şaka yapmıyorum :D hatta eşşek sütü de işe yarıyomuş ama çok pahalıymış ve bacaklarında falan hiç kıl yok şuan :D
01 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya emin misin peki gördün mü
Gizli Üye(30-35)+1 yılkıllarım giderse b*k bile kaplarım ya nedir bu çektiğim çile :\
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇarpılırsın kız gezilir mi öyle pis pis :P Bence sen herifle seviş spermleri sürdür ağda yaptıktan sonra işte o kesin çözüm,sittin sene kıl çıkmıyormuş :O :P
00 Yorumlaçiş in faydaları hakkında yazılan kitap bile var ama ben denemem şahsen
00 Yorumlakarınca yumurtasını duydum ama çişi hiç duymamıştım sacma ve igrenç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLen bu kızlar ne pislikmiş b*k kılları kesin yok ediyor deseler sürcekler :D
00 Yorumlayemin ediyorm ilk defa duydum :D neyse nediyelim artık sidikli hayriye
00 Yorumla
+1 yılNecis olan birşeyle uğraşma.
00 Yorumla
+1 yılyawww azcık akıllı olunnn
00 Yorumla
+1 yılyok zıçıp alçı gibi kaplıyosun o zaman çıkmıyo :S
10 Yorumla
+1 yılyalan bunlar ya iğrençleşmeyin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılDene bir süre sonra yorumu yaz buraya..
00 Yorumla ne kadar dogruda olsa denemem asla
00 Yorumla
+1 yılarkadaşım iğrenç misin :(
00 Yorumla
+1 yılkılları bence çiş dahda gürleştirirr
00 Yorumladelimisin adın sidikliye çıkar heheheheeee...:D
02 Yorumla
Soran+1 yılvarsın sidikli olalım. lazer bile etki etmiyor bir süre sonra çıkıyor belki bu işe yarar :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılnete yazdım da öyle bir şey çıkmadı
00 YorumlaPufsss İğrenç :S
00 YorumlaPislikleeeer
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne