Kısa ve net bir soru.
Bir erkek neden yazmadan yazmaz? yanı selam yzmadan ona o sıze yazmazz?
Bir erkek neden yazmadan yazmaz? yanı selam yzmadan ona o sıze yazmazz?
Triplidir yazmaz
Canı sıkkındır yazmaz
Keyif aldığı başka kişiler vardır, yazmaz.
Başka şeylerle uğraşıyodur yazmaz.
Sıkılmıştır senden yazmaz.
Senden bekler herşeyi yazmaz.
Bencildir yazmaz.
Gözü dışardadır yazmaz .
Paranoyalardadır yazmaz.
cut.
Son konusmanizda sikildigini belli ettiysen, gene sikmayayim diye yazmaz.
Son konusmanizda en son o yazmistir, sonrakini senden bekler ondan yazmaz.
Kendini agirdan satmak ister ondan yazmaz.
Cani konusmak istemiyordur yazmaz.
İstemediğini düşünüyodur.
Sıkmak istemiyodur.
Utangaçtır.
peki konuştuğumuz biriyse ve işim var diyip yazmıyosa?
Cevap
29Cevap
çünkü kızlarımızın büyük kısmı maalesef medeniyetten yoksun. selam verdiğin anda triplere giriyor, hemen askıntı oluyormuşsun gibi bir hava yaratıp erkeğe kendini kötü hissettiriyor. biz de diyoruz ki eğer istiyorsa o konuşsun, burdan ilk ben yazınca ne diyeceği belli olmaz.
Altına imzamı atarım
Kızlar sevgilim kendi işiyle uğraşıyor atolyede bana yoğun olduğunu söylüyor telefonla uğraşmayı sevmiyormus arkadaşlariyla kuzenleriyle olsun aramama yazmama bakmıyor anca eve geçince sizce neden böyle 6 aydir böyle katlaniyorm hep gec veriyor bide kendi işi olduğu için yorgunmus
Çok merak ettim halen sevgili misiniz? Eğer sevgiliyseniz nasıl düzeldi? Aynı problemin bir mağduruda benim
Seven adam yazmak için bahane üretir kaçmak için değil arkadaşlar çocuk değilsiniz sevmeyen adam yazmaz merak etmez umrunda değilsinizdir. boşa vaktinizi ucuz insanların tripleriyle kaprisleriyle tüketmeyin hayat bu kadar değersiz değil daha güzel insanlari bulursunuz acısını yaşarsiniz ama er geç unutursunuz sevilmek başka bir şey seven adam aramak için resmen can atar.. böyle düşünmeyin sevmiyor işte niye kendinizi kandiriyorsunuz😔😔😔
Yazma mevzusu açıldıda aklıma geldi, ben her Selamün Aleyküm dediğimde neden karşımdaki kızlar susuyor :D
Cevap almak için illa Merhaba mı demek lazım :D
Haklısın
biriniz muhakkak çok sevecek. cok seven sen olmani istiyor. ama sende böyle devam edersen yazmazsan ilişki biter :D tecrübeyle sabit.
hoslanıyorum da o hoslanmıyo sanrm.
yok ya normalde dönerde bende bıktım hep ben önce yazıyorum. o hiç yazmıyodu.
Beni cepte görmesin diye yazmıyordur. Totonu havalara kaldırmaktan korkuyordur. Senin yazmanı bekliyordur
yada sallamıyodur?
Olabilir
Ay kız sende benim gibisin he gel bir mesajda dertleşelim azcık belki çözüm buluruz 😂
Konuşmak istemiyordur, kendisine yazıldığında ise nezaketen cevap veriyordur belki de.
belki..
akıllı ya da yavşak görünmemeye çalışan bir erkektir.gerekeni yapıyordur
musaıt olmadıqını dusunduqun ıcın sen yazmadan yazmaz..
Belki o kız ilgisini çekmiyordur.Yada kendini ağırdan alıyordur.
şimdi ben en son yazmıştım 2 cevap vermedi. 2 gündür bende yazmıyorum ama hikayelere bakıyor instagram da hikayeyi beğeniyor resmi beğeniyor ama yazmıyor benden bekliyor ama inat ettim yapmiycam. O yazsın
düzeltme: şimdi ben en son yazmıştım cevap vermedi. 2 gündür bende yazmıyorum ama ayni
zamanda hikayelere bakıyor instagram da hikayeyi beğeniyor resmi beğeniyor ama yazmıyor benden bekliyor ama inat ettim. O yazsın
ben de aynı durumdayım şimdi hikayeye bakmayı da kesti:)
Üstünlüğü kurabilmek için her zaman karşıdan bekler .
bazıları tecavuz edıyor sen dıyorsunki selam yazmadan nıye yazmaz:) kısıden kısıye degısıyor bu ısler
kelimelerin kifayetsiz kaldığı noktadadır, uçurum çiçeği gibi belki.. elinden tutsan
daha çok tersi durum olur, ilgisini çekememişsin anlaşılan
Kadınlar gibi kendini ağırdan satmak ister. Biraz da erişilmek istenmez. Artistler...
senden hoşlanmıyor demekki. yoksa yazardı. ya da ilişkinin iplerini senin eline vermemk için olabilirv
yanlış anlaşılma ve rahatsız olma veya cevap alamama durumunda hiplenme korkusu
egosu tavan yapmıştır kendini senden üstün görüyordur
Arada kırgınlık varsa ondan veya sevmediğinden konuşmak istemediğinden.
Bilemeyiz çok yüz vermiş olabilirsin.
bak buda olur
ya umursamıyordur ya kuulluk yapıyordur.
Ya çekiniyordur ya da umursamıyordur.
konuşmak istemiyordur senle
(kısa ve net bir cevap) konuşmaya gönlü yoktur
rahatsız etmek istemiyodur
yok be gulum ben hep yazıyodum bu sefer yazmadım oda yazmadı
seviye farkından dolayı.
İlgilenmiyordur bu kadar basit.
süper soru :)
çok gıcık bir durum gerçeketn
ilgilenmiyordur o kızla
yaz bana , kesin yazmam
nıye lan .d
Tepkiden çekiniyordur
sanal alemin çekingenlerinden de olabiir.
tam tersinide ben düşünüyorum
beğenmiyor işte seni.
yanlış anlaşılmaktan korktuğu için...
Neden yazsın ki?
İstemiyordur.
yazmayan yazmıyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar