erkekler neden bir kızın avuç içinden öper?öperken amacı ve hissettikleri nedir?vermek istediği mesaj nedir?
Cevabın nedir?
+1 yılBu sadece erkeklere has bir durum olduğunu sanmıyorum. Bayanlarda bir erkeğin avuç içini öpebilir. Bu iki tarafında duygusal ve romantik bir ilişki içinde olduklarının bir göstergesidir ya da olacaklarının. Avuç içinde çok fazla koku vardır ve koku aşkın en önemli anahtarıdır. Yani en azından benim fikrim bu.. =)
30 Yorumla
Eğer kız güzel ve çekici ise cevap avuçta gizlidir bu yüzden avucunun içini öperler hatta biz aramızda avucunu yalarsın da diyoruz çoğu zaman. Vermek istediği mesaj da gayet net bir şekilde anlaşılıyor ..
34 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim sevgilim avuç içimden opmustu ve neden ordan öptün dedim oda dediki kaderim olman için. Yani anlamı kaderim ol
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
14Cevap
kandırmak için yaparlar etkilediklerini sanarlar sen şunun cv bını ver etkilenirlermi
210 Yorumla
+1 yılbenim dedem kabe duvarına elini sürdüğü için elini öptüğümüzde avuç içini öptürürdü:D bu kızlarında hacı olma ihtimali olabilir gibi:D:D:D
41 Yorumlabence çok hoşşşş:Dnedensiz o an elin en yakın öpesi geliyor içi kaynıyor vs
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 795 cevap paylaştı. benim kuzenim çok seviyor avuç içini öptürünce gıdıklanıyor ben onunkini öpüyorum hep.D
00 YorumlaSenden hoşlanıyor ve seni seviyor. Bundan kaynaklanıyor olabilir ;)
11 Yorumla30 senelik erkeğim ilk defa böyle birşey duyuyorum daha neler duyacağız hayret
00 Yorumla
+1 yılbiz erkekler el fetişitsitiyiz avuç içi felan yalarız
10 Yorumla
+1 yılNedenini bilmem de hoş bir şey ya :)
41 Yorumla
+1 yılBence çok hoşş bir sey huzur veriyor bana bir kat daha asik oluyorum kocama
10 Yorumlaonu kim söyledi bee bileği avuç içi o ne looo yanlış biliyun erk arkdaşın sapık mı azcık
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz Yugoslavya gocmeniyiz. Bizde avuc icinden opmek cok buyuk saygidir bizim icin. Manasi budur.
20 Yorumla
+1 yılTahrik etmek için namıssızım.
31 Yorumla
+1 yılEee... Bir yerden başlamak lazım :)
10 Yorumlainsanlar elleriyle hissederler çünkü :)
10 Yorumlailk zamanlar olur o :))
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBIZ AVUC UCUNDEN Mi OPUYODUK?
10 Yorumla
+1 yılöpmeyen bilemez bunu...:)
10 Yorumlahacı olcaklar hacı
00 Yorumla
+1 yılÖpene sormak lazım.
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkekler neden bir kızın bileğinden ya da avuç içinden öpmekten hoşlanır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat