2 ay sonra mezuniyet balomuz var. erkek arkadaşım baloda dans etmek istemiyo. benimde başkasıyla dans etmeme aşırı derecede karşı çıkıyo. bayanlar dans ederken karşı cinsten öyle cinsellik olarak pek etkilenmezler. erkeklerde de durum aynı mı? yani kız arkadaşınız olmayan biriyle dans ederken aklınızdan kötü şeyler mi geçer ?
Cevabın nedir?
+1 yılerkegın aklından kötu sey gecmesede hedef noktası ayaklanıyor ister istemez bu yuzden dolayı erkek dans ederken içinde güzel bir hayal kurar ve akşamda patlama yapar.bunu her erkek yapar emın ol.bana dans yapan kızlar itici gelıyor.dans sadece başbaşa romantık bır muzık eşliginde çok ilginç biyerde olursa harkulade olur bence bundan hariç herkesın oldugu yerde basit ve sıradan gelıyor bana
00 Yorumla
dans eden biri olark benim aklımdan cinsel bişey geçmez. ama etmeyen biri için bu yakınlaşma seks alameti sayılabilir
10 Yorumla
+1 yıl
:)) bilmiyorum bende etkileniyorum :D dans ederken elinin belimde olması falan içim bir hoş oluyo :P00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
+1 yıldans kursu hakkında bilgi alıp tüm detayları öğrenebilmek için istanbul dans kursu linkini inceleyebilirsin. bachata kursu ve diğer tüm dans eğitimi için iletişime geçin.
00 Yorumla
+1 yıldans ederken dokundugum bır bayandan ve yakın olacagımızdan dolayı kokusndan etkılenebılır erkek..kıskançlıkta haklı:)
10 Yorumlaisteristemez etkilenir ve bahar başlankıcı bu sıralar kesin etkilenir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıletkilenmeyiz ama kıskanırım başkasıyla dans etmesine. dans sevdiğinle edilir yani.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. el böle aşşaya doğruuuuu :)
04 Yorumla
+1 yılİkili Dansların amacı zaten cinsel etkileşim
00 Yorumlaasla izin vermem kötü dans d a etsem onunla ederim
00 Yorumla
+1 yılbahar geldi kamışa su indi dikkat !
00 YorumlaBeni çok etkiliyor nedense
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım