Merhaba
öncelikle nerde açmaya çalışacağın önemli
1= büyük şehirmi
2= küçük şehirmi
standart olarak
işlek biyer bulmalısın önünden insanların geçtiği arabaların geçtiği bir yer olmalı
ne yapacağına bakarak insanlarla konuşarak karar verebilirsin dükkan açmak istediğin yerde ne gider etrafda benzi dükkan işleten var mı ? yok sa bu insanlar nerden alışveriş yapıyor kaça alıyor tabi burda bakmakla görmek arasındaki fark ortaya çıkıyor
dediğim gibi önce nerde açacaksan burda ne iş gider tespit etmelisin
bütün ihtimalleri kafandan değerlendirip sıra ile eleyip seçmelisin
biraz analatik zeka gerekli :D şimdiden hayırlı olsun70 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbence en güzeli ev dekorasyon malzemeleri satmak..hem farklı hemde keyif verici bir iş..ben olsaydım böyle bir dükkan açardım..ama dükkanın dış tasarımıda albeniside olmalı ki iş yapabilesin.. link
yeme içme işine girme.gideri çok bence.birde eğer bu işi yaparım diyorsan sana tüyoda verebilirim.malzemeyi daha ucuza nerden alırsın diye..
burdaki resimlerdeki malzemeler i satıcan...40 Yorumla
cafe aç tam ergenlerin olduğu bir yere aç. çünkü onlarda sürü psikolojisi olduğu için biri bir yere gidince diğerleride akın ediyor adınıda duyurdun mu oh kebap :D samimiyetide kurarsın en azından mekana girince kasılmazlar. nargile yemek bilmem ne her şey olursa cafede güzel işte
100 Yorumla
Para & Ekonomi konusunda 2,6b cevap paylaştı. bu samimiyetle iş yaparsın sen :D
büyük beden güzel kıyafetler sat. iyi iş yapıyorlar.53 Yorumla- +1 yıl
canımsın ya yirim kız seni :D yok kız yatırım yapcam elimden bir şey gellmiyor kazulet gibi karıyım :(
- +1 yıl
oldum valla :( rica ederim canım :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
Selam, ülkemizde ticaret yapmak gerçekten kolay değil. Ama girişimci ve azimli iseniz iyi bir araştırma ve fizibilite ile başarma olasılığınız elbette artar. Kazanmanın ilk şartı bildiğiniz bir işi yapmaktır.
Devlet tarafından kadın girişimcilere destek verilmektedir. Size önerim KOSGEB'in girişimciler için açmış olduğu kurslara katılıp girişimci sertifikasına sahip olmanızdır. Bu belgeyi aldıktan sonra açacağınız yer için kosgeb tarafından profesyonel destek almanın yanında maddi olarak hibe destekler de alabilirsiniz. Konuh hakkında detaylı bilgilere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
link
Başarılar diliyorum..40 Yorumla
+1 yılGel lan senle İDDAA VE AT YARIŞI dükkanı açalım, yeminle çok para var... sermayeyi beraber koyalım, dükkanın başında; ben sabah okuldayken sen, akşamları ben ve haftasonları yine ben dururuz :))) ben cidden düşünüyorum ama ortak arıyor çok para var bu işlerde... var mısın lan ! ? :)
24 Yorumla- +1 yıl
olmaz hacı tipin güven vermii :D
- +1 yıl
:)))) kaçakçı mıyım lan ben... ilk defa senden böyle bir yorum aldım :) sen nasıl bir tipte güven ararsın ?
- +1 yıl
:D:D
- +1 yıl
ben teklifimi yaptım, karar senin... :D şu güven olayını cevapladın ama içimde kaldı :))) ?
bu devirde büyük işlerle para kazanılmıyor,ufak ucuz şeyler satacaksın müşterisi devamlı olcak...öğrenci ya da bayanları seç bence...takı bileklik toka küpe şapka çanta sivilce kremi parfüm gibi şeyleri doldur dükkana illahaki bir bayan geçerken uğrar.;)
57 Yorumla- +1 yıl
bende ufak ucuz bahalı satabileceğim bir şey istiyorum ama verdiğiniz örnekler her köşe başında var :(
- +1 yıl
ee daha önceden gelen bir sanatınız el yeteniğiniz var mı bir iş hakkında bilginiz...her işin bir zorluğu vardır maliyesi vergisi sigortası ruhsatı muhasebecisi güvenliği filan doğru düşünmeniz lazım o bölgedeki insanların ihtiyaçlarına göre ya da farklı birşeyler sunmanız lazım...
- +1 yıl
evet lan doğru söyledin elimden bir bok gelmiyor .
- +1 yıl
sizin gibi hıyarlar yüzünden kadınlara pek iş çıkmıyor o meslektede iş yok.
- +1 yıl
siktir lan ..
+1 yılDütkan açacaksan 2 önemli kriter var.
1.İyi yer seçimi ama uçuk kirada olmaması şart.
2.Yapmak istediğin işte tecrübeli olmak.
Bunlar olmassa sen işi kapıp yeri otutturana kadar batarsın..
Gücün sermayen azsa git kenar mahallelerde bir dütkan devral ne iş olsa olur tabi getirisi seni tatmin etmiyecek emin olabilirsin..30 Yorumla
+1 yılkadın düzgün bişey sormuş,yok genel ev aç yok sexshop aç diyonuz.ne kadar pissiniz be..kalkın o genel evde ananızı çalıştırın diyecem ama ananızda kadın beee.olunurda bu kadar pis olunmaz.keşke ban verme imkanımız olsaydı..
290 Yorumla
+1 yılSimit Sarayı dükkanı aç o zaman... buna yok deme bari... Türkiye'nin ekonomik durumu malum; adam restoranda 15 liraya bişe yiyeceğine, simit-çay-peynir yiyor öğle yemeğinde 2 lira... :D walla bak öğrenci müşterin çok olur... :)))))
34 Yorumla- +1 yıl
hacı yemek işi beni batırır anlamam ama sağol :) ben farklı yatırım yapayım elimden bir bok gelmiyor
- +1 yıl
est. :) bak iddaa ve ganyan bayi teklifim halen geçerli... iyi geceler :D
- +1 yıl
sağol haacı :D sana da iyi geceler
+1 yılÇin den yasal yollarla ithalat yaparak mal temini konusunda işletme açmayı düşünen arkadaşlara yardımcı olabilirim. Sipariş edilen ürünler kapıda ödeme fırsatıyla tarafınıza ulaştırılır. Dilerseniz Çin de misafirimiz olabilir kendi seçtiğiniz ürün veya ürünleride sizin için ithal edebiliriz. Sizlerde toptancılardan almak yerine kendi ürününüzü temin edebilir karınızı katlayabilirsiniz Düşünenler: emirhan. mkc@gmail. com adresinden yardımcı olabilirim.
23 Yorumla- +1 yıl
genc bayanlar genellikle böyle cafe tarzı yerler acıyor genclerin gelebilicegi beyoglu nişantaşı gibi yerlerde.. tabi yardım alarak ve harika işler yapıyorlar hele birde sabit müşterin olursa ... harika işler cıkartabilirsin .
10 YorumlaMuhtemelen daha önce ticaret ile uğraşmadın :) Valla bu zamanda yüksek sermayen olmazsa hiç birşey kazanamazsın Şöyle düşün sermayesi az olan işin rekabeti çok olur
30 Yorumlaanlamadığın getiri çok yüksek bir işi yapsanda batarsın.
24 Yorumla- +1 yıl
hiç bir b.oktan çakmıyorum zaten çok gö.t bir durum :(
- +1 yıl
haklısın sağol.
Para & Ekonomi konusunda 729 cevap paylaştı. sende bu ağız varken dükkana gelen müşteriyide kaçırırsın unut sen o işi:)))
21 Yorumla- +1 yıl
hadi lan :D
Para & Ekonomi konusunda 665 cevap paylaştı. ev yemekleri yapan bir lokanta aç. garanti batmazsın
31 Yorumla- +1 yıl
yemekten çakmam :(
senı kosgeple baglantı kurdura bılırım devletın bınası 70 milyara kadar gorı odemesız verıyor arastır bı cebınden para cıkmamıs olur
19 Yorumla- +1 yıl
o ne la ilk defa duydum aman kalsın istemem
- +1 yıl
en son öyle yapmayı düşünüyorum sağol :)
- +1 yıl
sen bu kosgeble iş yaptınmı fetbaz
- +1 yıl
peki nasıl oluyor ben yaptımda ondan soruyorum
hangi şehirdesin, nerede dükkan açmak istiyorsun, bu güne kadar hangi işlerde çalıştın, söyle, sana kabaca fikir vermeye çalışayım
30 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 687 cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam farklı, değişik bir mekan olsun isterim.Satılan şeyler farklı olmasa da dekorasyonda farklılık yaratırsan müşteri çekersin..
10 Yorumla Sağlam bir iş istiyosan çiğ köfte bayisi :) Bayilik parası yok sadece dükkan dekoru masa sandalye masrafın onun dışında kilo başına 13-14 lira kar var.
10 YorumlaCafe tarzı bir yer olabilir.
Gıda işinde iyi para var, çünkü kimse aç durmuyor, temel ihtiyaç bir yerde.20 Yorumlazorluklara rağmen başaranlar -türkiye kitabını okumanı tavsiye ederim :)
13 Yorumla- +1 yıl
tamam hemen alıyorum :) sağol
- +1 yıl
hadi ya tamam aklımda :) hemen okumalıyım
Ilk olarak bulundugun yerın ıhtıyaçlarını ve orada onla ılgılı dukkanlar var mıonu araştır durumu yola yakınlıgı konumu falan bır on fizibilitesini yap :))) İlk önce sonra bulursun en ıyı yapacagın şeyı :D
10 Yorumlaİnternet cafe aç veya marka olmuş ünlü bir çiğköftecinin bayiliğini yap,çiğköftede gerçekten para var,ama mümkünse Oses veya Tatlıses dışına çıkma,batabilirsin.
20 Yorumlabazen göze almalısın başarılı olanlar öyle oluyor hemen hevesin kaçmasın öyle canım :P
17 Yorumla- +1 yıl
:(
- +1 yıl
evet ama ben çok beceriksiz biriyim.
- +1 yıl
:( öleyim lan ben :D yok kardeşime verdim o halletsin bana kalsa batarım
- +1 yıl
teşekkürler :)
başta bir amaç belirlemeden öyle neiş yapsam diyip açarsan 2 ay sonra batar gidersin iş yürüyecekse önceden bir hayalin olacak amacım olacak şu kadar param olunca şunu yapacam diye öyle gidecek yoksa olmaz o iş
10 Yorumlaakıl verir gibi olmasın ama ben otobüs işletmeniyim güzel bir firmada çalıştırıyorum arbamı ve aylık tüm masrafları çıkınca en kötü ay 22 bin lira yazın sezonda 4 ay aylık 35 binlira bırakıyo ve çok basit bir iş
15 Yorumlabebek kıyafetleri ve malzemeleri sat. devamlılığı var. hergün biri doğuruyo. :)
20 YorumlaNe isi seviyorsan onu yap, sirf para kazanmak icin is yapilmaz.
Ayrica is yeri acacaksan, acacagin cevreyi iyi gozlemle. 3 tane pide firini olan yere gidip simit dukkani acarsan batarsin.20 Yorumla
+1 yıllan lı lunlu konuşma dükkanına geldiğimde yeter:D:D
çiçek sat beni de yanına al10 Yorumla
+1 yılTurizm Bölgelerinden birinde yaşıyorsan, rus ve o bölge vatandaşlarının kaldığı bir otel ve bo oteli ayarlayabilecek (kiralama ya da yarı yarıya paylaşım ile) otel çevren varsa iş yeri açma işini salla. Bir adet bagaj paketleme makinesi al otelden yer kirala paraya para deme.
Detaylı Bilgi İçin Altta linki veriyorum. Mutlaka araştırın.
www-bagajpaketle-com00 Yorumla
+1 yılsalyangoz satmada ne bilelim mk sat iste biseyler. nerde ne ihtiyac varsa onu sat arastir bul sat iste.
10 YorumlaTuhafiye bijuteri tarzı bir dükkan olabilir
İncik cincik gibi gelir göze ama kar oranları iyidir ve fazla bir sermaye istemez10 Yorumla
+1 yılBence PES cafe aç. Deri Koltuklar koy klima koy ışıklandırmayı kişi ama güzel yap gelenler kendilerini evlerinde hissetsin. Tost sandviç kola falan da sat. Ciddi diyorum iyi kazanırsın .
10 Yorumlahangi şehirde yapacaksın bu iş, ne kadar b,ütçen var, elinden ne gelir bunların hepsi çok önemli faktörler...
21 Yorumlaniye sende devlet tarafından soyulmak mı istiyosun herşeyden kdv ödemek sürekli vergi vermek zorunda kalcaksın unutma ...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldon sat
donculukta rekabet fazla ..ucuza satan işi götürür..31 Yorumla- +1 yıl
yok kız her köşe başında var :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılnereye açıcaksın ? mesela sen kuaför açıcaksın diyelim ama açıcağın semptte 4 tane var diyelim sen nasıl iş yapacaksın ? bak önce açıcağın yeri araştır sonra orada ne eksik ona bak yoksa iş yapamasın
20 Yorumla
+1 yılTabiki açık parfüm olabilir :) Kimsenin vazgeçemeyeceği bir alışkanlıktır :)
10 Yorumlaeminönünden tahtakaleden al yüksek karla sat falan filan :P
10 YorumlaSanırım insanlar dükkan açmayı nette profil açmak kadar kolay zannedıyo yazık
20 Yorumlabüyük iş düşünüyorsun restaurant aç günlük getirisi 15bin civarı olur
10 Yorumlakuaför salonu ac :D benide işe alirsin agda falan yaparım :D
10 YorumlaGüzellik ürünleri sat bayanlar çok meraklı bunlara doğal olsun sosyetik bir mekanda
10 YorumlaBayan kuaforu veya fotograf studyosu vs.yuksek kârli i$lerdir
11 Yorumla- +1 yıl
Fotoğraf studiosunda yüksek kaar nası oluyor bende düşünüyorum batmaktan çekiniyorum
+1 yıliçinde su olan iş batmaz:)
11 Yorumla- +1 yıl
benim içimde var ama ben dibe battım hacı yanlış tez :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenelev çok tutuluyor ekonomik kriz bile olsa iş yapan
40 Yorumla
+1 yılBende İşlek yerde Tofu dükkanı açmak istiyorum ve diğer Asya ülkelerinin yiyecek ve içeceklerini satmak istiyorum.Çünkü:İnsanlara Asya Kültürünü tanıştırmak istiyorum.
00 Yorumlaçiğköfte işinde iyi para varmış diyolar
12 Yorumla- +1 yıl
her yerde var b.okunu çıkarttılar
+1 yılkahve aç sen bu uslupla anca orayı işletebilirsin.
50 Yorumlaİş yapmak için illa farklı fikirler aramamalıyız. Bazen bilindik şeyleri de yapmak para kazandırır.
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılBeceri veya uzmanlık? Buradan yola çıkalım.
10 Yorumla
+1 yıllan sana bir fikir vereyim nerde yaşıyorsun
21 Yorumla- +1 yıl
ist. ver lan
Para & Ekonomi konusunda 589 cevap paylaştı. bijuteri olabilir bayanlar için çok uygun
10 YorumlaDükkan açmak istiyorsan burada arıştırmak mantıksız..
00 Yorumla
+1 yıllokanta işine felan girmede
10 Yorumlaben tasarım üzerine aç derim , büyük şehirdeysen .
20 Yorumlaaperatif(tost,sandviç)
10 Yorumlaiddaa bayisi aç bak en iyisi o :D
22 Yorumla- +1 yıl
haha :D +1 ikimiz tüneriz önüne artık :D
Para & Ekonomi konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çamaşır veya bujiteri
10 Yorumla
+1 yılİnternet Cafe aç da KS olarak toplanır geliriz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkerhane aç. her türlü kar yaparsın.
33 Yorumla- +1 yıl
ananı yolla düşüneyim
Cevap sahibi+1 yılsenin anan bacın çok yoğun galiba bu işlerde ondan istedin benimkini.
Para & Ekonomi konusunda 313 cevap paylaştı. doğrru karar bu zamanalrda ticaret cok riskli
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 633 cevap paylaştı. Kozmeik bol kazanc demek
10 Yorumla- Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat