Yeni Tanışma Aşamasında Olduğunuz Biri size Terbiyesi Derse
Tepkiniz Ne olurdu ? ya da Bundan sonra Ne yapardınız ?
Tepkiniz Ne olurdu ? ya da Bundan sonra Ne yapardınız ?
Yeni tanışma aşamasında olduğum kişiyle çok dikkatli konuşurum. Böyle bir şey duymam mümkün değil. Olduda duydum diyelim. Krşımdaki kız ise, önce sebebini sorar sonrada ilk tenha yerde de dudaklarını ısırırdım.
Öylelerinin hakkından böyle gelinir:)
Merhaba güzel insan; yeni tanıştığın biri seni hemen yargılayabileceği haddi nerden buluyor. Eğer o bu lafı sana sarf ediyorsa önce dönüp bir kendi yaptıklarını düşünsün..
:) derdimki tabiki kmse demedi.. :) de eğer diyen olursa terbiyeyi senden öğrencek değilim derdim :)) gitsin terbiyelisini bulsun ;))
Cevap
17Cevap
eğer gerçekten bir terbiyessizlik yaptıysam kabul eder özür dilerim. ama doğru bildiğim savubduğum bir şeyin arkasında durup böle bir kelimeyle karıkarşıyaysam direk bitirim soğurum ve tepkim ters olur
ScarleT anlaşılan o ki adam istediği sonuca ulaşmış ve senin dikkatini çekmeyi başarmış,bundan sonraki aşama senin içindeki acaba neden sorusunun merak ı olacak, o arada da olan olacak...
O lafı hakedecek bir şey yaptıysam ne diyebilirim ki
Tepkim olazdı , çünkü kendime o lafı söyletmişsem hak etmişimdir. Dolayısıyla da sonrasında kendimi araklar , ve ona göre davranmaya dikkat ederdim :)
Terbiyesiz demesini gerektirecek ne yapmışım onu sorarım
gerçekten terbiyesizlik varsa ortada sessizlik hakkımı kullanırım ama abartıyosa cevabını alır oturur
haklıysa susarım değilse kalbini kırar agzına zıçarım..
terbiyemi alacağım kişi o olmadığı için. boşuna ayna gezdirmiyoruz yanımızda...
k.bakma derim terbiyeli biri bul kendine
Bnce abartilacak bir durum yok ortada :-) ayrica o her kimse aranizda olan problemlerinizi burada paylasmana cok mutlu olmaz diye dusunuyorum :-)
Terbiyesiz olmaktan çok mutluyum teşekkür ederim.
eğer terbiyesizlik yabdıysam susarım haklı dır :d
sen kendinden eminsen s.ktir et :D
zamanla.
Ehehehehe he bebem baamı didin derdim:/
"Ne terbiyesizliği mına koyim" derim.
Sensin terbiyesiz derim :))))
saçını başını yolarım onun :))))))
:))))
Durup dururken mi diyecek?
'efendim!' derim. sonrası etki-tepki
john benjamin toschak mısın olum sen derim
çük ağır küfrederim tezini doğrulamak maksadıyla