32 yas yasli miyim sizce
Yasimi soyleyince uzak duran konusmayan benden kucukler var
Yasimi soyleyince uzak duran konusmayan benden kucukler var
yok canım ne münasebet ! yaşlı falan değilsiniz. diyen halt etmiş. hem yaşlı olsanız ne olacak ki? hadi diyelim yaşlısınz ne olur yani ölüme biraz daha yaklaşmş olursunuz. e hepmz ölmyck myz günn birnde. e kırışklıklara gelrsek onlar hepmzde olmyck mı bir gün. tamam bizim daha süremz var ama sonçta bir gün bizim de olacak. takmayın bence kafanza. hasta olursnz. yıpratmayın kendnzi. kalbnze zarar. stres mazallah kalp krizi riskni ortaya çıkaryr. tansyn falan yoktr umarım. neyse konuyu uzattm başnzı ağrtmak istemem.
cevap için biraz geç kaldım ama olsun :)
yine de cevap vereyim.
25-30-35 yaşların ne yaşlılıkla ne de orta yaşlılıkla bir ilgisi yoktur.
orta yaş dedikleri, ömrün ortası olan yaştır ve bu yaşta ortalama
49-50dir. yaşlılıkta 65 yaşından sonra başlar.
30 yaşına orta yaş diyen bebelere bakma sen :)
slideplayer.biz.tr/.../...emi(40-65+ya%C5%9F):.jpg
slideplayer.biz.tr/.../...7in+hala+yeterlidir..jpg
15-20-25 25-30-35 yaşları arasında hiç bir fark yoktur.
hepsi de gençtir. 40 yaşına kadar kaç yaşında olduğun farketmez.
ben de 30 yaşındayım ve şimdiye kadarki yaşlardan bir farkını görmedim.
Benim Şu an en yakın arkdsm 29 yaşında. Bilmiyorum tamamen kafaların uymasına bağlı bişey bu. bir taraf biraz daha olgundur diğeri biraz daha genç bir ruha sahiptir ortada buluşulur yani.
Seninde söylediğin gibi senden küçük oldukları için uzak duruyorlar. Kendi yaşıtlarını aramalısın böylesi daha sağlıklı olur
Cevap
110Cevap
Bakın Size Yasadigim Bir Olayi Paylasmak Isterim Ben 22 Yasindayim 30 Yasinda Bir Bayanla Arkadas Kaldik 2 yil Ben Duygularimi Dile Getirip Tektasi Alip Gittim Kapisina Profesyonel Boksorum maddi durumumda yeterli evlilik icin gittigimde cok gec sarilip eve girdi ne telefonumu acti nede gorustu hersey yaa degil leylayi bulmakta bence.
hanfendi 30 yaş aslında yavaş olarak geri sayıma başlanan yaş. Hücreler eğer doğru beslenilmez ise spor yapılmaz ise gerekli uyku alınmaz ise yani hayatınıza önem vermezseniz kısa sürede çökersiniz. biraz spor yapın yaza az kaldı. hafta bir buhaar maskesi ve çamur maskesi mesela... sonra evde bile spor oluyor azar azar.. yaza bomba olun. ilk başta inanın buna.
Artık Öyle Yolu Yarılamış Sayılırsın Ama Ruhun Genç İse Ne Bileyim büyüklük taslanmadığı sürece bir sıkıntı yok ben 21 yaşında olmama rağmen 33 38 yaşında abilerimle nette tanıştığım çok güzel oyun oynuyoruz asla böyle abilik tavırları ablalık tavırları olmaz arkadaş gibiyizdir
Sınıf arkadaşım kendinden 5 yaş büyük bir kadınla evlenmişti. hem de daha okuyoken. Yani bu işler tercih meselesi. Birak Isteyen uzaklaşsın ne onları yadırga ne de kafana takip üzül :) Cok zaman var daha yaşanacak güzel şeyler...
aman uzak dur benden. pis kaka :D :D :D
şaka yaptım. ne alaka yaşı genelde kadınlar dert ediyor. biz dert etmeyiz. ha biz kim miyiz? yakışıklı, kaslı, kıllı, karizmatik, erkekler birliği. kısaca "Y. K. K. K. E. B."
Benim için ideal sana sulanmak için demiyorum görmediğim birine kur yapacak kadarda düşmedim fakat aylar öncesinden bununla ilgili bir soru sormuştum 30-35 yaş arası bayanların yaşıtlarımdan daha çok benim dikkatimi çekmesi normalmi diye
yani yasiniza uygun kisilerle sohbet etmek daha iyi ancak birde yasiniza uygun ya da yakin birileriyle sohbet etmek daha akillica olabilir diye dusunuyorum
ancak yasiniz o kadarda yasli degil ;)
Yetişkin bir insan 45 yaşına kadar gençtir dostum 0-15 yaş arası çocuk 16-35 yaş arası gençtir 35-65 yaş arası orta yaş gencidir 65 ve üstü yaşlıdır.
Ben 21 yasinda kalipli yakisikli boylu poslu boyum iki metre senin yasindaki kadinlardan hoslanirim. Sevgilin bile olurum :) :) Yeterki sans tani olgun kadin helede yasi 30 sa candir :) :)
Cocuksun
bakımlı olmalısın ki wooww hiç göstermiyorsun deyip şaşırtmalıısın
32 yaş yaşlı değil, olgun bir yaş. Boşuna dert etmeyin, keyfinizi kaçırmayın.
Boşuna dert ediyorsun gayet güzel yaş,,
Her yaşın olduğu gibi bu yaşında kattıkları olucak sana
:) mutlu oll
Çok güzel bir yaş aslında, karşındaki kişiye göre değişir bakış açısı. Onun yaşıyla da çok ilgisi yok, 50 yaşında olup daha genç isteyebilir veya tam tersi olabilir
Yok gayet gencsin. olgunluk yaşı 38 olmuş haberin yok mu
96lı arkadaşım da var 70li arkadaşım da.. Şimdiye kadar yaşımı sorun edip de uzak duranı görmedim 😄
Hayir bir kadinin en guzel yaslarindasin bence.. lutfen kötü deme yaklasiyorum :)
Yaşla yaşlı olunmuyo. Davranışlar ve kaç yaşında hissettiğin değiştiriyo. 32 yaşında önüne gelene öğüt veren, hayatı yaşlıların hayatına dönmüş, gençlerle iletişimi olmayan bir insan 70 gibi gelir.
Yaninda durdugun kisiye gore farklilik gosterir ihtiyarin yaninda genc cocugun yaninda yasli bu biraz durusunla ve fiziginle konusma tarzinla vb seylerle alakalidir tam bir sonuc elde edemezsin
Değil tabiki en olgun ve aklı başında olduğun dönem bence. Ama bu soruda kendinden küçüklere ilgin var fakat seni büyüksün diye biraz sallamiyorlar galiba dertlisin
Balikesirde görmustüm. 18 19 falandı en fazla. Gidip konusacak kadar ilgimi cekti. Tam gidecekken bir cocuk geldi ortaokul. ogrencisi hadi anne gidelim. dedi:(((
En güzel dönemindesin de senden küçükler senin yaşına gelmeden bunu anlayamazlar.
olgunluk mertebesine geçmiş bir çok şeyden çekilmiş
kadın ıcın gayet ıyı bır yas burda coluk cocuk ergen, aklı buyumemıs ınsan cok. bosver onları
küçük göstermekten bende yakınıyorm aslında hayır sesten davranışa geç büyüyenlerdenim bende olgunluk yok
Yaşıtız ama sonuçda boşver çocuklarla uğraşma yaşırlarımız anlar bizi
ömrün yarısı bitti boşver ölümüne az kaldı işte sevin sende
haha :D bence normal ama kadınlar 35 ten sonra çöker güzellik olarak
Sana öyle geliyor cocuk
@kaderimdesin 35 yaşında çökmelerimi bana oyle geliyor?
Evet kurdugun cümleye karşı dedim
@kaderimsin ablacım sana oyle geliyor ::D sen sanıyorsunuz bana goster 35 ini geçmiş güzel biri 1-2 istisna olmazsın. gercekten çöküyorlar çöküyor dediğim aşırı değil ama güzellik olarak hiçbir cekicilik kalmıyor sadece yuzune bakarak asık olacabileceğin sevebileceğin birşey kalmıyor :)
@kaderimdesin ablacım sana oyle geliyor ::D sen sanıyorsunuz bana goster 35 ini geçmiş güzel biri 1-2 istisna olmazsın. gercekten çöküyorlar çöküyor dediğim aşırı değil ama güzellik olarak hiçbir cekicilik kalmıyor sadece yuzune bakarak asık olacabileceğin sevebileceğin birşey kalmıyor
Genellemelri sevmem inanmam da,, sana göre öyle bu durum :)
@kaderimdesin :) peki 35 yasına geldiğinizde gordugunuz ilgisizlikten anlarsınız. :D İnşallah oyle olmaz mutlu mesut yaşar gidersin abla :D
:)) Sagol kardeş
yasliligin yasla alakasi yok bence. neler yaptiginla ilgili her sey. bazi seyler zaman gectikte zorlasiyor, sorumluluk artiyor. yapcak bisi yok.
30 yaşıma gireceğim Mayıs ayında. . . Benden de uzak duruyorlar yapımı göstermiyorum gibi sonra yaş olunca iptal :S
Dert etme hiç gerek yok bence bu yaşlar tam oturmuş ve olgunlaşmış yaşlardır evlensem ben senin yaşın daki biriyle evlilik yaparım mutlu olabilmek için
Siz benimle konuşunuz o zaman hanımefendi :) Aynı şeyi bana yapmazsanız? :)
Bursalı mısın? Ve 2 tane kedin var mı? Ne alaka demeden cevap verirsen bende ciddili cevap vericem :D
Ben 34 yaşındayım ama küçükler hiç kalmıyor genelde ben kaçıyorum onlArdan
Saçmalama ya tam kadinligin yaşı bu yastaki kadinlara bitiyorum kadinsiligin zirvede olduğu yıllar
25-35 yaşına kadar genç diye kabul ediliyor diye biliyorum.35-55 Olgunluk +55 yaşlılık oluyor :)
45 den snra yaslilik evresine girilmiş oluyor bence. 32 olgun bir yaş. .
yaşlı değilsin ama belli bir olgunlugun var. belki ortak konu bulamamışsınızdır konuşacak.
Bende 22 yaşındayım sizin gibi bir hanım nimetle tanışmak isterim
aklıma yaş 35 yolun yarısı deyip 40 larında vefaat eden cahit sıtkı talancı geldi
ben 34 yaşındayım bir türlü değiştiremedim bu sitede nasıl değiştircem bilemiyorum en güzel yaş bence
bence değil. en güzel yaşlar. takılma sn uzak duranlara hatta sen daha uzak dur bence.
konusmasınlar benim yasıma bak :)
bana göre cıtır bile sayılırsın
Alakası yok bence güzel bir yaştasın hele ki anne olman gerekiyor acilen :)
Onlarda gün gelicek o yaşa gelicek bence çok takma buna
Yoo fazla değil kadınlar 40 ından sonra yaşlanır ;)
Yaşlı değil. En güzel çağında Kadınlar olgunlaştıkça güzelleşir
En merak ettiğim yaşlar nasil olacağım acaba. Gençlikle olgunluk arasi.
her yaşın ayrı güzelliği vardır gayet güzel bir yaştasın
Küçükler iste ondan. Kendi yasiti birini istiyor demek ki uzaklaşan
hayır tabiki de ama 30 yaşına girince kadınlar bir boşvermişliğe giriyo kendine bakmıyo
ben 24 ben yaslımıyım hala bekarım gecmı kaldm ewlenmekte
bence kadının en güzel yaşı. 30-35 arası.. şarap tadında :)
ınsanın kendını en zınde hıssettıgı yaş 33 cunku butun ınsanlar ahırette yenıden canlandıgında dunyadakı 33 yasındakı hallerınde olcaklar
hiç de değil insan hissettiği yaştadır ben 24 üme gireceğim ama bana sorarsan 40
üstüne kalırsın diye korkuyorlardır, kendileri 20lik kızların peşinde
Yaşlı degil aksine hayatı görmüş, mantıklı oldugunu düşünebilirim
valla ben olgun kadınlar dan hoşlanırım digerlerini bilmem
Kesinlikle değil onu diyen halt etmiş uzaklaşanda siktirsin ordan cahil velet onlar!
yaş önemli değil olan görüş düşünce huy giyiniş otturuş kalkıştır :)
32 doğum için tehlikeli dönem, bakımlı biri için en güzel yaş, cinsellik içinse kadınlarda yapılan araştırmada en güzel yaş 31
Teyzem 32 yasinda ilk cocugunu dogurdu 2 sy sonra ikincisine hamile kaldi o da dogdu sagliklilat
Ama herkes değil. Jinekoloğa sor
yoo bence kadın veya erkekliğini dolu dolu yaşamanın tam yaşı derim :)
En İyi Cevaplar