Selam bugün 25 yasina girdim kendimi cok kotu hissediyorum yaslanmis gibi hayatimda da kimse yok kimse bana bakmicak evde kalcak gibi hissediyorum birini bulup acilen evlenmeli miyim?
Evlenmiş olmak için evlenip çile çekip ağlayıp sızlanmakmı? yoksa yaşına takılmadan doğru insanla karşılaşıp sevip sevilerek evlenip mutlu olmakmı? sen sadece hayırlısını iste gerisini düşünme. İNSAN, İNSANA İYİ GELMELİ, İYİ GELMEYECEKSE, HİÇ GELMEMELİ!!! Sabret ki, herşey hissettiğin kadar DERİN ve SONSUZ olsun. Sabret ki, herşey GÖNLÜNCE olsun. Mevlana (DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ŞANSIN BOL OLSUN.)
Valla bu yaşlardan itibaren erkekler hakikaten seçici olur. Bırak evliliği, sevgili konusunda da seçicilik başlar. Ne yaparsan yap evde kalırım paniği ile hareket etme, adamı evliliğe zorlama yoksa ya adamı kaybedersin ya da evlensen bile o evlilik zehir olur. İyice tanımadan, iyice tartmadan evliliğe bodoslama atlama. Bu devirde evlilik hakikaten zor iş. Benden ufak bir tavsiye...
20 lı yaslar degılde hane 30 yanı 3 lu rakamlara geldıgınde daha bı bozuluyor ınsan : )) ama yınede buyuyor :) yasının tadını cıkar. musmutlu yıllar ;) <3
her yaş zamanında güzeldir.. yaşanmasıda gerekir insanı güzel yapan o zamana sığdırdığınız mutluluklar güzelliklerdir.. o zaman bizde daha anlam kazanır bu.. olumlu düşnünün her zaman.. bu arada doğrum gününüde kutularım dilerim yeni yılında yeni yaşında başarı huzur ve mutlulukların bir arada olur...
öncelikle doğum günün kutlu olsun nice senelere yaşını takıntı yapma bence bu sizde psikolojik bir düşünce bozukluğu evlenirsin niye evde kalasın ki kimler evleniyor bu güzelliğin ile sen mi evlenemeyeceksin güldürme allah aşkına :)
işte erkeklerin bu kızın kesin sevgilisi vardır diye cesaret edemeyip teklif edemedikleri kız türü :) merak etme şimdi burdan sana 800 tane talip çıkar. :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hiç göstermiyorsun bir kadın için ideal yaş. Ne hayattan bezmiş olgunluğu var üzerinde ne de ergenlikten yeni çıkmış kız triplerinde olursun 25'de. Hayat daha yeni başlıyor. 27 yaşına kadar da evleneceğin birini bulursan senden iyi yok.
Gayet güzel ve alımlı bir bayansın sadece biraz spora ihtiyacın var sanki başka bir sıkıntı göremiyorum bende 30 oldum hâlâ bekarım doğru insan olmadığı sürece evlenmenin bir anlamı yok maalesef nice mutlu yıllar
hiiç acele etme. ne bu acilen evlenme muhabbeti yaa. ben 10 gün sonra 26 mı bitiriyorum. işim gücümde var. sevemedikten sonra ne yapayım evliliği. gayet de (görünüş olarak) güzel kızsın. boşver seni kaçıranlar utansın
Birini Bulup acilen evlenmelıyım Kafasıyla Evlenip Hayatı Zindan Olmuş Bir kaç insan tanıyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
allahım yarabbim 25 yaş daha gençliğin başıdır dalgamı geçiyorsunuz 30 yaş ve üstü olgun genç 40 yaş üstü olgun 60 yaş üstü yaşlıdır te allahım ya harbiden komiksiniz
Malasef abla artık yaşın geçmis şaka lan saka abla beni teyzemin oğlu geçen yıl evlendi adam 35 yasında kadinda 33 mü ney sen raad ol en kötü esra erola katılirsin :D
evli değilim de zaman çabuk geçiyor yani ondan dedim. Yoksa yaş 25 diye evlilik için geç kalınmış değil benim arkadaşların yarısı evli mutlu çocuklu yarısı boşanmış çocuklu herşeyin zamanı var ve herşeyin hayırlısı. Daha geç değil kafayı takacak bir durum yok yani
En İyi Cevaplar