Bana çok değer veriyor el üstünde tutuyor her yerde arkamda sapasağlam duruyor beni savunuyor mutlu etmeye çalışıyor fakat cinsel anlamda ilgilenmiyor. 8 aydır hayatindayım başta bişeyler yaşıyorduk ben ileri gitmesine müsade etmiyodum ama yüzeysel yaşıyorduk. şimdi öpüşmüyoruz bile. neden olabilir?
Asosial sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çocuk seni harbi sevmiş ama sevdigi kadınla birşey tasiyamamissa Seksi dışarda aramış ve orda yapıyordur bence bakireysen bile onu rahatlatmayi dene oral seks yap ona ya da dahada zevk veriyim dersen anal yap korkma kizligin bozulmaz denemekte fayda var senin içinde deneyim olur
02 Yorumla
+1 yılneden olabiliri açık. başta bişeyler yaşayıp zamanla bir ilerleme olmadığından, aynı şeylerin tekrarı partnerini bunalttı ve maalesef ilişkinizin heyecanı kalmadı. uzaklaşması muhtemeldir.. bknz: tarifindekileri yaşamış bir bay
04 Yorumla- +1 yıl
onu tekrar ilk günlerde ki gibi istediğini konuşarak değilde, yaşatarak hissettir. hayatınızı renklendirebilirsin tamamen senin elinde.
- +1 yıl
sorunda orda işte, aynı şeylerle değil farklı şeylerle şaşırtmalısın.. adamın ilgisini çekecek bişeyler lazım anlayacağın.
Erkekler Ne Diyor
23
+1 yılileri gitmekten korktuğu için hiç yeltenmiyordur. zaten müsadede etmiyormuşsun. ya da seni düşünecek vakti yoktur veyahut artık senden soğumuş ancak çaktırmıyordur ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak sana sunu söyleyim benimde 3 yıllık iliskim vardi gercekten evlenene kadar bisey yapmak istemedim sadece opüsoyosuk cinselligi baskalariyla yasiyodum ama sevgilim kendini zorla elletmeye basladi sonra sen ne bicim erkeksin falan diyodu bana sonra 12 kez cinsel iliskiye girdik daha sonra bu iliskiler yüzünden iliskininde tadi kalmadi o ayrildi
00 Yorumlaçok enteresan... sevmıyo dicem ama seviyo dıyon karışık baya...
06 Yorumla
+1 yılÇocuğu soğutmuşsundur. Oda evlenmek için gün sayıyordur.
00 YorumlaSınırlarınıza saygı göstermekten ipin ucunu mu kaçırmış acaba sevgiliniz?
00 YorumlaBaşta adama sırtını cevirirsen olacağı bu oda senin bu yüzden ayrılmandan korkuyodur
00 YorumlaMini etek giy dizlerini kır yanına otur başını omzuna elini göğsüne koy sadece 3 dk bekle...;)
00 YorumlaAdam baakasiyle birlikte oluyodur nolucak
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. aaa çok ayıp söyle de gelsin kulağını çekelim
10 Yorumlaona prezervatif al :D
00 YorumlaYemeyenin malını yerler güzelim, buluşalım mı...
00 Yorumla
+1 yılBence bu normal evlenmeden yapmak istemiyordur
02 Yorumla- +1 yıl
Bence azdırıcı sprey al etkili olur
Cinsel Yaşam konusunda 768 cevap paylaştı. engel olacağını bildiği için o sayfayı kapatmıştır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Arzulayan buluruz ne dert ettin
00 YorumlaAdamı bir kere korkutmuşun ilk adımı sen at
00 Yorumla
+1 yılRutinlesiyosunuz artık monoton oluyo
00 YorumlaBaşkası olabilir dikkat et
012 Yorumla
+1 yılSoğutmuşsun kendinden
00 Yorumla
+1 yılSevgiyi onda tat arzuyu bende olmazmi
00 YorumlaBuluşsun böyle çocuk aranıyon mu sen
00 Yorumla
+1 yılİlginç
00 Yorumla