yani ben genelde onu telefonuyla bakarken görüyorum da .bir errkek neden genelde telefona bakar ?
Cevabın nedir?
birinden mesaj bekliyordur ama bu ortama göre değişir :D bir uğraşacak bişi olmadığı için telefona bakar insan birde önemli bir haber beklediği için bakar kısacası bir sürü sebebi var
13 Yorumla
Soran+1 yılilişkiside olabilir mi ? :
Soran+1 yılsaol çok :)
internet paketi varsa ve akıllı telefon kullanıyorsa facebook twitter foursquare bildirimleri çok olur onlara bakıyordur :D
00 Yorumla
%40 hoşlanılan kızı görünce tuş kilidini açıp kapatma %50 turkcell'den gelen mesajlara bakma %5 arkadaşlardan gelen mesajlara bakma %5 internette takılma
13 Yorumla
Soran+1 yılrica güzel cevaptı :) %40 dogru olsa beni gördügünde :)
+1 yılbüyük ihtimalle bir kızla konuşuyodur, mesaj bekliyodur,aynasından kendine bakıyordur, bakcak başka bişey yoktur,başka şeyler izliyodur :D
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
ya telefon bekliyodur ya sıkılmıştır bu kadar basit:)
20 Yorumlaben genelde saat için bakarım da belkide mesaj bekliyordur o yüzden bakıp bakıp yine atmadı falan diyodur belki ne biliyim
00 YorumlaBende surekli telefon elimde ama ben borsayi takip ediom oda belki borsacidir :)
10 Yorumlasaate bakıyo olabilir. genel olarak, ARANMAYI bekleyen erkek telefona sürekli bakmaz sanılanın aksine
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa birinden mesaj bekliyordur ya daha önce biriyle çok mesajlaşmıştır telefon alışkanlık yapmıştır veya o anda utanıyordur boş durmaktan ve bişeyle meşgullenip dikkatini dağıtıyor
00 YorumlaTlfnsuz bir hayat düşünemediğindendir,her türlü üç kağıt , dalavere bu cihaz ile mümkündür :D)
00 Yorumlasenden utanıyorsa heyecanlanıyorsa telefonla uğraşmış gibi yapar bende yaparım bazen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Benim için can sıkıntısı
00 Yorumlagenelde bayanlar bakar ?
01 Yorumla
Soran+1 yılama bu tersi telefonla çok ugraşıyor :)
oyun oynuyordur :d
00 Yorumla
+1 yıltelefon çalınca :)
00 Yorumlaöylemiymiş
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği