daha 1 gün önce açabildiğim video şimdi açılmıyor. Bu video SME adlı iş ortağı tarafından sağlanan ve iş ortağının telif hakkı nedeniyle ülkenizde engellediği içeriğe sahip diye yazı çıkıyor . neden oluyor bu
link
link
SME dediği, Sony Music Entertainment'ın kısaltması. Bazı yerlerde SMEI olarak da çıkabilir; Sony Music Entertainment International yani... Yasaklanmış videonun yayımcısı Sony Müzik adlı yapım şirketi demek oluyor bu.
neden öyle olduğu yazıyo işte
telif hakkını eline tutan kişi video nun yayınlanmasını istemiyor
ama ülkemize diyor sadece garezi mi var bize bunların?
yapcak bişe yok.
eskiden de bazı videolarda not available in your country diye çıkardı şimdi de bu çıkıyor. youtube a girişimizde yasaklansın bari.
not available in your country de aynı şey demek.
ülkenizde yasak demekyani
biliyorum zaten anlamını. bu yazıda SME diye birşey var o kısmı anlamadım sadece.
şirketin kısaltması adını açıklamak istememiş yada quote da olabilir.
tamam teşekkürler açıklama için.
Cevap
2Cevap
telif haklarından dolayı, bu ülkede piyasaya gelmeden youtube ye geldiyse, hak sahipleri şikayetçi olmuş olabilir...
yeni mi fark etmişler ki bayadır var.
ancak, youtube de bir dünya video var, şimdi izlemeye başlasan ömrü yetmezmiş insanın tüm videoları islemeye, 100 küsür yıl sürüyormuş, hesap et ,işte , bir de mahkeme sürecini koy
hm anladım ama yinede anlam veremedim çünkü video 75 milyon küsür izlenmiş bir şey.
yine de teşekkürler.
ayıp şeyeler varmış kapatmışlar
ayıp şeyler yok videoda.
izlene izlene çkertmişler
ilk defa görüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar