Kocamı Çok Seviyorum:( Aşk yarım kalır mı...

Severek evlendik. İlkimdi sonumda o olucak. O benim sadece eşim değil, arkadaşım, samimi dertleşebilecek güvende hissettiğim dostum, kalbim, ruhumdu:( Bir gülüşüne ömrümün bir yılını vermeye hazırım. Uğurum, dünyam, sebebim:(

Biz bir birbirimiz bu kadar sevmemize rağmen dış etkenlerden aşkımızı yaşayamadık. Öyle bir noktaya geldim ki tüm bu hissettiklerime rağmen ayrılma noktasına geldim. Sorun kesinlikle aramızdaki iletişimsizlik, fikir ayrılıkları, uyum sorunu değil. Beni ayrılığa zorlayan kişi huzurlu olacak mı? Vicdanı peşini bırakacak mı? Yuvamızı dağıttığı için onu affetmeyeceğim. Diren diyeceksiniz ama artık yoruldum. Sevgisi içimde mezarıma kadar gidecek. Mezarımdanda ahirete dek...

Bu kararı almakla eşimin üzülmesine bile kıyamıyorum ama yapabileceğim bir şey yok maalesef. Verdiği tepki beni kahr etti. Ona ''biz ayrılsak bile her zaman her ihtiyacım olduğunda ilk arayacağım kişisin'' dedim.

Aradan on-on beş dakika geçti salonda oturuyordu, kızım yanıma koşup ''anne babam beni tanımadı, ne oluyor babama, baba diye sesleniyorum o kim ki çağırayım gelsin, ne demek baba '' diyor diyerek ağlayarak yanıma geldi. Kızım anlamsın diye başı ağrıyor kızım üzülme ondandır'' dedim. Kızımı anneannesinin yanına bıraktım. Bir kaç gün yalnız kalmamız daha doğru olur diye düşündüm. Benide tanıyamadı:( ''Eşime söylermesin gitmesin sakın'' diyordu sürekli:( '' Ben eşinim, yanındayım'' diyordum ama bana '' o gitti, gelmeyecek ki daha'' dedikçe kahr oldum. İşe gidemedi, iş yerini arayıp bir hafta gelemeyeceğini biraz rahatsız olduğu söyledim. Bu hale gelmesine zemin hazırlayan beni buna zorlayan en yakınıydı. Neden yenik düşüyorsun demeyin, bilemezsiniz neler hissettiğimi. Özele çok fazla girmek istemiyorum. Neden karışırlar evlilerin yuvalarına, dış müdahalelerle bu noktaya getirilir mi? Evlilikte dışardan etki, karışma olursa işte biz örneğiyiz. hakkımı helal etmeyeceğim buna beni zorlayan kişiye.

Şimdi lütfen bana bir akıl verin ne yapmalıyım?

Kocamı Çok Seviyorum:( Aşk yarım kalır mı...