Genelde kacamak bakislar. Her zaman da degil bazen yanimdan / onumden gectiginde bakmaz da , ama bir yerde karsilasinca birkac defa izledigini fark ettim. Ya gozume bakiyordu ya da tam yuzume olmamakla birlikte o taraflara :D hani bakiyor ama bakmiyor gibi biraz tuhaf. Benim yorumum sanki biraz heyecan var veya yakalanmama cabasi. Sizce?
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 605 cevap paylaştı. Çekinme, korku.. Ama su var.. Bir an bile olsa gozgoze gelirsiniz.. ya da sen onu sana bakarken yakalarsin.. o an gözlerini kaciracaktir bu tarz bir erkek.. Ama ani dönüşlerle yakalayabilirsin :) bir erkeğin sana düzenli baktığını hissettiysen, zaten bakiyordur muhtemelen.. kızlar hep bilir..
78 Yorumla
Soran+1 yılBir de baska bir cocuk var. Sorudaki cocuk daha normal onu dediginiz gibi bilip anlamak kolay. Digeri soyle davranislarda bulunuyordu. Beni nerede ne zaman gorse konusmasini birakir bana odaklanirdi. Gozunu kirpmadan dik dik bakardi. Ben de haliyle urktum ayni sekilde bir tepkiyi zaten veremezdim. Ama birkac defa yanindakina bsyler soyleyip guldugunu farkettim. Arkadasi da surekli beni izliyordu beni gorunce haber veriyordu falan. Oyle olunca ben de yuz vermedim (acaip hoslandim cocuktan ama haketmedigini dusundum kendimce iste). şu an cocuk sanki kacar gibi davraniyor benden. Kuzeniyle sohbet ediyor (arkadasim olur kuzeni). Bana selam bile yok. Yuzune bakiyorum selam versin diye, yok. Ama uzaktan grup halindeyken yine birkac saniye gozunun takildigini gordum nadir de olsa. Gecen gun yalnizdi beni gorunce yolunu degistirdi eger baska bir aciklamasi yoksa.
Oyle iste. Sizce bu kisinin dusunceleri ve duygulari ne Olabilir?- +1 yıl
Ben şahsen bu ikinci kişinin tavrını itici buldum.. Hoşlanan bir erkek utangaç da olsa böyle davranmaz bence.. kendi kendine triplere girmiş.. Kaidedir kuraldır falan diyemem belki ama, sorudaki çocuğa yönelmeni öneririm.. Utanıp sıkılan , sana karşı çekingenliği belli olan erkek bana daha samimi gelir çünkü. Duygu olarak.. Diğer vatandaş ise, kuzeninle falan karşılaştığınızda "" saygı """ icabı bile olsa selam vermesiydi.. Her şey tamam ama sen sen ol , sana saygi göstermeyen bir insana yönelme.. Arkadaşlarının bakmaları , gülüşmeler faln , yaygın ama şahsen benim hoşuma gitmeyen şeyler.. Duygu taşımaktan çok, av gibi bir düşünce uyandırıyor.. sorudaki cocugun tavrı daha içten geldi..
Soran+1 yılAyni dusunceleri paylasiyoruz emin olabilirsiniz. Zaten şu an triplere girmesini de benim yuz vermeyisime bagliyorum. diger cocuga gelirsek te, cok yeni ve sadece bakisini yakaladim. Ne bir tanisma ne bir sohbet gecti. Ama dediginiz gibi oyle bir insan daha uygun bana gore. En azindan icimi de isitti davranislari. Cekingenlik guzeldir severim, erkekte 'bile'.
Samimi yorumunuz icin cok tesekkur ederim ayrica :)
Soran+1 yılHa sadece sunu da sormak istiyorum. Suanki davranislarinin nedeni, yapiklarindan utaniyor olmasindan kaynaklanabilir mi? Begenmistir, begenmemistir bilemem ama daha onceki davranisinin yanlis oldugunu biliyor olmasi lazim bence. Acaba benden kaciyor olmadi o sebepten olabilir mi?
- +1 yıl
En İyi Cevaplar
+1 yılgötüne bakıyor gözünü kaçırmıyorsa seks istiyordur. gözüne bakıyor gözünü kaçırıyorsa aşık olmuştur. bu kadar net :) anlaşılmayacak bişey yok yani.
711 Yorumla
Soran+1 yılGozume bakip kacirmiyorsa? Bu baska bir kisi hakkinda :)
Bir de su var bakarkan gozumun icine tam bakmadigi da oluyor, yuzume ve cevresine bakiyor ama tam da bakmiyor gibi cok zor anlatmasi- +1 yıl
hahaha :) o kadar ayrıntıyı nasıl anladın yha. adamın gözünün içine kamera mı yerleştirdin.
Soran+1 yılBen gorduklerimi soyluyorum sonucta onun baktigini gormem icin benim de ona bakmam lazim :)
Soran+1 yılTabi benim gorduklerim saniyelik olay
- +1 yıl
anlaşıldı sen de bu çocuktan hoşlanıyorsun :) işte.
Soran+1 yılHoslanti dersek fazla gelir. Ama ilgimi cekti :) o yuzden hoslanmadan once emin olmak isterim. Yanlis dusunceleri varsa duygularimi bosuna harcamayayim :)
- +1 yıl
evet doğru ve mantıklı bir düşünce bir insanı tanımadan kendini maceraya sürüklersen sonu hüsran olur :)
Soran+1 yılYani.. Fikrin nedir bu durumda :D
- +1 yıl
çocuk senin hareketlerini tepkilerini yani jest ve mimiklerini ölçüyor. hareketlerini sana göre belirlemeye çalışıyor. senden bir sinyal alırsa ona göre davranacak. muhtemelen önceden çok darbe yemiştir. o da senin gibi küt diye sevildiğinden emin olmadığı bir ilişkinin içine düşmek istemiyordur muhtemelen. bu yüzden adımlarını ölçerek biçerek hareketlerine dikkat ederek atıyordur. fakat senden bir ilgi görürse de seni sevmeye hazır demektir. senden hoşlanmış demektir.
Soran+1 yılSansa sosyal medya hesabina denk geldim gecen gun. Biraz paylasimlarina goz attim. Evet bir kirginligi var gibi. Aslinda biraz belli de halinden. bir yandan hosuma gitti yani ne bileyim. Bos bir insan degil karsimdaki.
Ben ne tur bir sinyal verebilirim ki? Bu islerde berbatim yani ne bileyim.. Ornegin o arkadaslariyla birlikte durup benimle goz goze geliyosa ben rahatsiz olurum yanindakilerden, ona pek bakip edemem anlatabiliyor muyum? Yalniz olsa bile ne yapacagimi bilemem- +1 yıl
bişey soracakmış gibi git bir bahane uydur. sonra konuş sohbet et anlamaya çalış.
+1 yılBu kiz niye bana bakiyor diye bakiyordur belkide :D
61 Yorumla
Soran+1 yılYoo once o bakti :D
erkeklerin ne için ne amacla baktını anlayamazsın..
130 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
28Cevap
+1 yılmuhakak ki etkilenmiş senden..
ama öte yandan senden cekiniyor62 Yorumla
Soran+1 yılPeki sizce cekinmesi iyi mi kotu mu? Eger yanlis yorumlamiyorsam cogu erkek benden cekiniyor. Galiba disaridan bakinca sert mi duruyorum bilmiyorum savunma mekanizmam biraz fazla calismis olabilir :)
- +1 yıl
belkide.. yani sizde ona gülümseyerek bakın bir hosunuza gittiyse
adımını görebiliriz öyle
+1 yılhoşlanıyordur utangaç, biraz da övgüveni düşük erkeklerin karakteristik özelligidir bu sürekli bakma olayı :) ama aşkları saftır :)
40 Yorumlabence sen fazla gözüne batma derim farklı niyetten de bakıyor olabilir bence. mesela baktığında off parçaya bak der gibi de olabilir ya da taş gibi yavrum be. diyebilir yani nasıl baktığı önemli nereye değil
212 Yorumla- +1 yıl
Hahahaa güzel yorumladın abi
- +1 yıl
Hahahahahaaaaaaa !!! Güzel tespiiit
Ama erkekler de çok fena bizim kalbimizle sevdigimizi bile bile bakıyorlar ilgi çekmek için çok ayippp - +1 yıl
Eminim sende onlardan değilsin :D
- +1 yıl
Yaa öyledir, bakmayın kızların gözüneeee :)
- +1 yıl
Hahahaa, değerimizi bilin :)
- +1 yıl
Değer i doğru kıza verdikten sonra hayat sana güzel be kardeşim. Ama benim okulda bile gözüme gözüme bakan var, ciiddiye de almamak lazım her bakanı :)
Hoşlanıyordur ama konuşmasını bekleme pek veya onu konuşturacak bir şey hazırla
22 Yorumla
Soran+1 yılNeden beklemeyeyim peki? Hoslanan erkek cabalar benim bildigim?
Ve ne gibi birsey hazirlayayim ben utangac birisiyim gidip atak yapamam ki- +1 yıl
İşte karşındaki insanın da senin gibi utangaç olduğunu atak yapamadığını düşün, bakar bakar durursunuz. Erkek ne kadar çabalasa da bazen fırsat bekler konuşmak için ortam müsait değilse, yanınızda başkaları varsa bir de çekiniyorsa...
Karşınızdaki insanın konuşabileceği ortam yaratın, ne bileyim gidin kel alaka bir şey sorun, yardım isteyin
Sürekli bakıyorsa seni kesiyordur. Hoşlanmış olabilir. Yanına yaklaşıp bakmıyorsa kesinlikle utanıyordur. Benim arkadaşım var sürekli kıza bakıp duruyordu o kıza aşıkmış bana öyle dedi. Sende de aynı durum olabilir. Utanıyorsa Bence sana açılması zor. O sana baktığında de ki ne bakıyorsun de bence aşık olduğunu başka zaman itiraf eder 😊
30 Yorumla
+1 yılYa utanıyordur ya da o durumda dekolteli bir kıyafet giydiysen dekoltene bakıyordur yakalanmamak için senin gözlerine bakıyordur arada tecrübe ile sabittir
12 Yorumla
Soran+1 yılDekolte yok. Neden utaniyordur?
Soran+1 yılSohbetimizbde yok
Ya hoşlanıyor ya da arzuluyor bir erkek tarafından arzulanmak senin ne kadar hoşuna gider oda sana kalmış bişey
03 Yorumla
Soran+1 yılAnladim. Nasil ayirt ederim? arzulayan erkek bence saklamaz daha rahat davranir yaniliyor muyum? Bu bakisini gizlemedigi zaman bile rahat davranmiyo sanki heyecanli hareketleri var gibi ama tanimiyorum kisiligini sonucta
Soran+1 yılEn azindan ben yakalamadim beni kestigini. Sadece yuzume hatta yuzume bakmasa bile basimin ustune baktigi bile olmustur (dedigim gibi tuhaf hareketlerden biri de buydu).
ya abazanlığı tutmuştur ya da seni beğenmiştir ve o an yanına gelip konuşmak için bahane yaratmaya çalışıyordur
20 YorumlaAmcaoğluna benzetmiyorsa başka ihtimal var mı sence?
21 Yorumla
Soran+1 yılBircok ihtimal olabilir?
Her bakan hoslanıyo mu kafasından vazgeçin artık ak :D
Belki 'Su tipe bak b. k atsan yapısmaz' diyodur nerden biliyon asd04 Yorumla
Soran+1 yılHer sorulan soruya ters cevap vermekten siz vazgecin bence. Her bakani soracak olsak bu sorulardan gecilmez. Soru basligini bile anlamamissin ki icerigi okuyup cevaplamani hic beklemiyorum senden kardesim ;)
Soran+1 yılYazmaya vaktin bol bakiyorum da ;) kendini fazlasiyla ispatladin zaten. Neyse selametle
+1 yılyok kesin kötü planları var seri katil olma ihtimali neir bu vatandaşın
03 Yorumla
Soran+1 yılCok komikkk
- +1 yıl
yok mu böyle bir ihtimal
Soran+1 yılDaha gercekci ihtimaller beklemekteydim
Gizli Üye(25-29)+1 yılYerim seni yalarum seni bakışı onlar kıhkıhkıhkıh 👻
30 YorumlaErkek bu bakar 😂😂dogalarinda var hoş kızlarda bakar 😂😂
30 Yorumla
+1 yılbaşka bır sey dusunuyordur o
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden oyle dusundunuz
- +1 yıl
gözleri dalmıştır, hoşlanmanın anlamı bakışlar da günümüz de artık cinsellik olmuştur, o yüzden hoşlanmak olarak algılamanızı istemem.. kimseden ben öyle bir şans istemedim sebat ettim. sizin de o sebatı göstermenizi niyaz ederim. herkes kendi çevresine baksa aslında insanlar bu kadar yalnız ve mutsuz ve evde kalmış olmazlar ve paranoyalara bürünmezler kanımca..
- +1 yıl
tatmin etti mi cevap sizi acaba?
+1 yılHoşlanıyo olup duygularını dışa vurmak istemiyor olabilir. Konuşma şansın varsa konuşmalısın.
10 Yorumlafarklı seyler de düsünüyor olabilir :)
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil anlasilir? Hareketler bakislar degisir genelde benim bildigim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBelki seni birine benzetmiştir.
01 Yorumla
Soran+1 yılHer gordugunde mi? :D
Hoşlanıyor. Kesin bilgi yayalim.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır hoşlanmıyordur.
12 Yorumla
Soran+1 yılBakma nedenLeri nedir? Ciddi fikirlerini onemsiyorum bak :D
- +1 yıl
Belki utanıyor. :D
+1 yılbüyük ihtimalle hoşlanıyordur
31 Yorumla
Soran+1 yılDiger ihtimaller?
çok anlam yüklememek lazım
40 Yorumla
+1 yılÖküz de trene bakıyor hoşlandıgındanmı sence :D
21 Yorumla
Soran+1 yılOkuz gibi bakmiyor ama :) bazen sakli gizli bazen hic bakmiyor :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılYokluk varsa demek ki
10 YorumlaHiç bellisi olmaz bro
00 Yorumla
+1 yıldikkatini çekmiş olabilirsin
30 Yorumla
+1 yılHoşlanmıyordur bakar bakar bakar sadece...
20 Yorumla
+1 yılhoşlanmıyosa gaydir :)
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı. Babakar bakar gözünün kirasınımı veriyoraun
15 Yorumla
Soran+1 yılşu an sacmaladiniz :) bakmasin demiyorum dusuncesini merak ediyorum. Olasiliklari dusunuyorum.
Soran+1 yılOyle dik dik bakan, ne kadar hosuma da gitse, itici gelir. Yok itici de degil ama guven vermez ve guven ilk dakkadan yoksa bana yaklasamaz. Ama bu cocuk farkli ya daha dikkatli davraniyor sanki. Hosuma gitmedi degil ama pek devami gelecek gibi de degil...
+1 yılEvet sana ilgi duyuyor
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesin hoşlanıyor kanka 😁😀
20 Yorumla:D Güzele bakmak sevaptır da :D
20 Yorumla
+1 yılhoşlanmyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılNaapiyordur o zaman :D
+1 yılbelki şaşıdır san öel gelıyor olmasın hahah :D
00 YorumlaNerde oldu bu olay?
00 Yorumlahoşlanıyor olabilir
30 Yorumla
+1 yılkaç kurtar kendini
11 Yorumla
Soran+1 yılRahatsiz edici mi degil mi ben cozemedim :) daha cok tatli buldum cocuk cok yakisikli degil ama dusuncesini merak ettim yani :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılabartıyorsun bence
01 Yorumla
Soran+1 yılYa olabilir de bunu dusunduren sonucta karsi taraf?
hayran kalmıştır
30 Yorumla
+1 yılherşey oalbilirrr
00 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?