Erkeklerin aralarinda dalga konusu yaptiklari kizlar kimlerdir, begendikleri ya da hoslandiklari kizlarla dalga gecerler mi? Erkeklerin gerek tek basina, gerekse grup halinde guldukleri kizlar hangi ozelliklere sahiptir? Bu gulmeler dalga gectiklerini mi gosterir
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılben soyleyim tatlim, cirkin kizlarin bas harfinden bahsetmeye zaman harcamazlar. guzelsen kesinlikle bos degil ki dalga geciyor.
21 Yorumla
Soran+1 yıl:O dogru mu kiiiii... Bu nasil bir zihniyet onlardaki... Beklenir ama..
En İyi Cevaplar
+1 yılErkekler genelde hoşlandıkları kızın muhabbetini ortalıkta yapmazlar.
43 Yorumla
Soran+1 yılSurekli herkesin baktigi, guzel bir kiz hosuna giden kiz degil midir.. Hosuna giden kizla ilgili muhabbet etmediklerine gore, her baktigi kizdan hoslanmaz mi... Guzel bir kizla neden dalga gecerler
- +1 yıl
Bilmiyorum ben hoşlandığım kız ile dalga geçmem, her insan bir değil
Soran+1 yılYani bir kiz sana guzel gelse, nolursa olsun dalfa gecmezsin.. Peki tesekkurler
Kendinden farklı olmaya calisan kızlar
117 Yorumla
Soran+1 yılbir kiz normalde masumsa, sevecense ama konusmadigi surece fazla ciddi duruyosa, hatta bazen erkeklerlere bakmamak icin fazlaca kasiliyosa kendinden farkli olmya calisiyo der misiniz
Soran+1 yılHmm anladim... Peki demin dedigim ozellikteki kiza neden cokkk bakarlar, ve gulerler.
Soran+1 yılSevecen yonum hep ortaya cikmiyo iste, ama guluyolar ve eminim... hatta otobuste bile gorunce gulen var.. Bazilari gozume cokkk odakli olup bana bakarken guluyo, bazisi arkadas cevresiyle... Ama surekli beni gozlemleyip, bakiyolar... Anlayamiyorum dalga miii begeni mi diye
Soran+1 yılAcaba bakmamak icin kasilirken cok mu komik duruma dusuyorum... Mesela mecbursam biriyle konusuyorum ya da bir iki bir sey sormuslugum oluyo, sonra bakmiyorum beni egoist mi goruyolar ki
Soran+1 yılBazen bayaa bir kasiyorum.. Kizlarla konusurken normal gülüyorum sakalasiyoruz falan da bakmamaya calisirken. bazen. kendim bile farkedyorum komik duruma dustugumu :) Evet bazilari begendiginden guluyo olabilir insallah dalga gecmiyolardir
Soran+1 yılOooouuuuw cok bakmamaya calistigimdan onlari seviyorum mu saniyolar ki.
Soran+1 yılEdebinden mi bakmadigini, ilgi gosterdginden mi bakmadigini nasil anlarsiniz
Soran+1 yılAsiri kasiliyorum :( yaaaa bunu farkedip dalga geciyolar o zaman :( ama benim ilgiden degil bakmama sebebim yanlis anlasildim sanirim
Soran+1 yılGenelde ciddi ve sert duruyorum ama kizlarla falan konusurken illa ki guleryuzlu oldugum ortaya cikiyo... tamam tekekkurler yorumlar icin
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
11Cevap
cıvık cıvık hareketler yapan kızlarla , sürekli erkeklerle içli dışlı olan kızlarla dalga geçerler... o kızların hakkında ne düşündüklerini buraya yazmam doğru olmaz
18 Yorumla
Soran+1 yılTam tersine, cok ciddi ama yeri gelince gulen, erkeklere bakmayan, gerekmedikce muhatap olmayan bir kizsa
- +1 yıl
bak şimdi erkek önce bir kızın güzelliğine bakar teklif eder , kız kabul ederse çıkarlar ama kızın huyunu öğrenirse anında soğur erkek... senın anlattıgın tipye kızlara erkekler fazla laf söylemez... hatta muhattap bile olmazlar.. çünkü ağır başlı olduğunu bilirler... ama kız eğer cıvık biriyse erkek o kızı parmağında oynatacağını bilir ve onunla içli dışlı olur.. o gidince arkdaşlarına anlatır ve dalga geçer.. kısacası öyle kızları kaşar olarak görür
Soran+1 yılAnladim.. Yani agir basli, hic konusulmayan kizlarla dalga gecilmez mi diyosun.. Ama. trklif etmedikleri, agir basli, sevgiliden uzak duran bir kiza neden gulerler peki o zaman
Soran+1 yılEvet ulasilmazim, cunku kesinlikle bu konuda net cizgilerim var ve bakislarima bile yansiyo. Evet, sinir bozma amaclarina ulasiyolar.. Imanilmaz sinir bozucu bir durum.
Soran+1 yılTakmamak lazim da, bazen engelleyemiyosun
Ben bir tek aptal olanlarla dalga geçerim. Tip vs önemli değil.
03 Yorumla
Soran+1 yılKafandaki aptal profili nedir peki
Soran+1 yılCiddi duran, erkeklerle gerekmedikce muhatap olmayan, hatta hic bakmayan bir kiz egosit midir size gore.. ve dusunceli, kibar, guzel denilen bir kiz oldugu halde neden bakip gulerler
+1 yılCirkin ama ozguveni tavan olan kizlarla dalga gecilir. Bende geciyorum
01 Yorumla
+1 yılkendini beğenen, öven, karşıdan geçen tipsiz bir erkekle arkadan dalga geçen gcıkkızlar :D
10 YorumlaGüzel soru aferin beğendim yanıtları bekliyorum şu an
10 YorumlaKişiye göre değişir saf görürseler sonu böyle olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılSaf kizlarla mi dalga gecerler... Saf olarak nitelendirmelerine ne sebep olur
Dalga geçmek kötü bir davranıştır, kimseyle dalga geçmem.
30 YorumlaGerçek erkekler dalga geçmez.
613 Yorumla
Soran+1 yılDalga mi geciyolar acaba diye dusunuyorum da.. Yuzume karşı degil ama bana bakip gulmeleri, ben konusurkeb tuhaf tuhaf hareketlenmeleri...
Soran+1 yılBilemiyorum iste... Erkeklere bakmamaya bilerek ozen gosteriyorum, gerekmedikce muhatap olmuyorum, ciddi hatta belki sert duruyorum (ama yeri gelince gayet guluyorum, konusmak gerekince konusuyorum), ama cekingenim ve kasiliyorum disari bu gergin kendini begenmis olarak mi yansiyo acaba diye dusunuyorum.. Birinci sebep bu olabilir.. Ikinci sebep sosyal fobim var bu disardan belli oluyo olabilir ve komiklerine gidiyo olabilir, ucuncusu tipimde komik bir sey vardir.. Dorduncusu de dalga gecmiyo olabilirler..
Soran+1 yılCok guzel, zeki gorunumlu oldugumu soylerler (ben boyle dusunmem ozguvenim sifir) ama hafif kilom var sivilcem de var... bilemiyorum
Soran+1 yılBu nasil bir seydir ya.. Anlam veremedim.
Soran+1 yılOzguvensizsen yaz demene
Soran+1 yılBurdan bulunabilirsin paylasimda, gizli kalmayi tercih ediyorum,, Lutfen burdan bulun cunku cevani bilmeye ihtiyacim var
+1 yılAdam olan hiçbir kızla dalga geçmez.
90 Yorumla
+1 yılEgo fışkıran kizlarla dalga geçeriz sakin nerde durmasini bilen tatli kızları da hep sevmişimdir
012 Yorumla
Soran+1 yılEgo fiskiran kizlar nasil peki size gore?
- +1 yıl
itici
Soran+1 yılYani hangi tavirlarina karsilik egolu diyosunuz anlaminda sordum da
- +1 yıl
böyle sınıfta diğer kızlardan kendini üstün görme sürekli başkalarına laf sokma çabası içine girmeye çalışan her lafı troll leyen tipler
Soran+1 yılHmm anladim.. peki kendi halinde, sert ve ciddi duran, erkeklerle gerekmedikce muhatap olmayan, gerekince gayet normal konusan, yeri gelince gulen bir kiz egolu mudur sana gore
- +1 yıl
Hayır tabiki de ego başka bu kendi halinde takılan kız itemi
Soran+1 yılEeee kendi halinde takilan kiza gilmelerindeki amac?
- +1 yıl
Ozele gelsene
Soran+1 yılGelemiyorum burdan yazabilir misin
- +1 yıl
Erkekte nefret ettigin ya da itici bulduğun ozellikler neler peki
Soran+1 yılKaraktersiz olup
Bakislarini ayarlayamamalari tek dertlerini kiz olmasi.- +1 yıl
Hmm peki
egosu olanlar, konusurken azı ile burnu yamulanlar
042 Yorumla
Soran+1 yılCiddi ve sert duran, zeki gorunumlu, erkeklere bakmamak icin ozen gosteren hatta bazen sirf bu yuzden kasilan, gerekmedikce erkeklerle muhatap olmayan, konusmasi gerektiginde normal konusan, yeri gelince gulen bir kiz egolu mudur size gore?
Soran+1 yılCok utandim, sasirdim... Eeee boyle bir kiza gulme sebepleri nedir gercekten cok sinirim bozuluyo artik.. Dikkat cekmemeye calistikca acaba bu davranislarla daha mi cok dikkat cekiyorum
Soran+1 yılMalesef ben takiyorum... Toplu tasima araclarinda, her yerde asiri bakiyolar.. Grup halinde guluyolar hani bir disini sıktın 2,3... En son kendinde bir seyler ariyosun... Ozguveni olmayan biriysen de benim gibi takmadan duramiyosun :) O kadar bakiyolar ki sen ne yapacagini sasiriyosun. Her hareketinde onlar da hareketleniyo, her konusmanda suzgecten geciriliyosun... Yani nadirlikten kaynakli olsaydi, begenilen, iyi gorulen bir kizin rahatsiz edilecegi dusunulmez miydi, ona gore dusunceli davranilmaz miydi... Nadirlik degil de baska bir sey mi var acaba hala emin olamiyorum
- +1 yıl
öz güven düşüklügünü sanırım benden iyi bilemezsin :) söylediklerine gelecek olursak dışarıya baktıgım da bir erkek olarak cok boş gereksiz yaşam süren bir sürü genç erkek ve kadın görüyorum bir ortamda kafede mesela karşısındaki insanı gülünecek bir şeymiş gibi aşşalayarak diğer kızlara karşı kullanan cok insan var takma bence ve seni cidden merak ettim neyine gülüyorlar acaba?
Soran+1 yılEvet insanlar hayati laylaylomdan ve karsi cinsten ibaret sanar olmus. Ben de bu ortamlara ayak uyduramiyorum. Bilemiyorum. Normal bir toplu tasima aracinda bile gulmesini durduramayani gordum. Gorur gormez kimisi gozunu ayirmadan bakiyo, kimisi ara ara surekli bakiyo, kimisi ciddi bakiyo, kimisi gulerek bakiyo, kimisi yanindakini durtuyo, surekli kipir kipirlar. Her hareketimi gozden geciriyolar... Ben onlara bakmadigim halde bu kadar hareketlenmeyi farketmemek mumkun degil. Beni egolu mu goruyolar, ya da davranışlarım ya da tipim mi komik anlamiyorum.
- +1 yıl
hayat elden gitmeye başlayınca insanlar ne oldugunu anlıyorlar.. tip konusuna gelirsek kimse nasıl dogacagını seçemez ve bilemez kimisi dünyaca yakısıklı olur ama beyin olmaz kimisi tipsiz olur ama dünya ya kendini kanıtlar eger buraya kayıtlıysan özelden bir mesaj atar mısın seninle konuşmaya devam etmek isterim aynı dertlerden muzdaripiz... belki dertleşmek iyi gelir
Soran+1 yılHaklisin.. Istesem de yazamam xperin 2 olmasi gerekiyomus, tesekkurler yorumlarin icin..
Soran+1 yılHosbulduk 👍
Soran+1 yılYok ya kafanda oyle buyuk bir sey canlandirma.. Gorsen bu muymus dersin belki de. Ben sormadan cok guzel oldugumu soylerler ama biraz kiloluyum, yuzum puruzsuz degil, makyaj yapmadigimdan o puruzsuz olmayan yuz hep ortadadir, belki de bununla dalga geciyolar :) Senin de hayalindeki o muhtesemlik bir anda sonebilir bunu dedigimde, bos yere canlandirmakla mesgul olma yani
Soran+1 yılAhahaha hayaller uc noktalarda olabiliyo demek ki 😊😊😊 hiccc alakasi yok olsa olsa ebru gundes falan denir bana 😀 bos yere canlandirma cidden hic hayal ettigin gibi mukemmel falan degilim yani.. Gorsen belki sen de gulersin, bu muydu o okudugum kisi dersin unut gitsin ✋
- +1 yıl
ebru gündeş cirkin mi? :) bence hoş bir kadın sen böyle söyledik sıra benim hayal güçlerim acayip uç noktalara gidiyor :) neden güleyim ki? görebilmeyi isterdim seni şu an acayip canlandırmaya başlatım seni söyle egzotik bir güzellik renkli göz boy cok uzun olmasın pek hoş olmuyor :P fizik 10/9 parmaklar kalem gibi gözler badem kiprikler uzun dudaklar kücük ve seftali tonunda ruj sürülmüş gözlere far ve kalem cok cekilmemiş sade bir makyaj ile hoş ve sade bir kadın off be :PPP
Soran+1 yılAbartmayalim ✋ hos konusmalara gitmiyo bu, tesekkurler iyi aksamlar
Soran+1 yılEglenin siz.. Gulun, bakin, kizlari basite indirgeyin, aklimiz sadece kizlarda olsun devam edin ya hayat size guzel :) iyi eglenceler o zaman
- +1 yıl
buradan bunu mu cıkarttın yani? ben asla kızları basite indirgemedim indirgememde aklım hiç bir zaman kızlarda olmadı hiç bir kızı incitmedim duygularıyla oynamadım şu an cok saçma bir şekilde yargılıyorsun farkında mısın bilmiyorum... benim felsefem hayattaki her şeyden zevk almak eglenmek beni dalga konusu yaptıkları konularda bile eglenmeye baktım iceden laflar sıkıstırarak beni dalga konusu edenleri yerin dibine soktum ve zevk aldım...
Soran+1 yılBen de benle dalga gecenlerle birlikte kendimle dalga gecerim. Kendimle dalga gecmeye bayilirim. Her seyi ciddiye almam yani. Ama kizlarin genel erkek kitlesi tarafindan basite indirgendigini dusunuyorum. Yalnizca erkeklerin hosnut olmasini saglayan bir nesne gibi goruluyor genelde kizlar, kullaniliyorlar farkinda olmasalar da. Sen oylesindir, degilsindir bilmiyorum. Ama erkekler malesef aklimi onyargilarla doldurdu. Tecrubeli falan degilim, sadece gozlemlerim erkeklerin gercekten ister istemez surekli kizlar odakli yasadigini bana gosterdi.
- +1 yıl
kendimle ne kadar dalga geçtigimi bilsen bu konusmayı yapmazdın emin olabilirsin buna ben o erkeklerin genel olan bölümünde degilim ve bir erkek olarak sunu söyleyeyim erkeklerin kızları sadece et parcasından ibaret olarak gördügünü bende biliyorum cirkin ya da güzel veya seksi fark etmez sadece et parcan varsa okayy işleri bundan ibaret oldugunuda biliyorum yalnız benim hiç bir zaman kızları et parcasından ibaret olarak gördügümü düsünmedigi mi ve sana bunu hangi yazımın düsündürdügünü merak ettim ben sadece kızlarla sohbet ederim tavsiyeler alır tavsiyeler veririm gezerim tozarım eglenirim ve 95 yılı da dahil şu an ki nesilde yetişen erkeklerin % 99 luk bir kısımının kızları sadece yataga atıp zevklerini alabilecekleri bir sey olarak gördügüne eminim cok kişi tanıdım insan demek bile icimden gelmeyen kişiler sevgilim dedikleri kişi ile yaşadıkları özel şeyleri gittikleri arkadas ortamlarında ego ve diger cocuklara üstünlük saglamak icin konustuklarını duydum
Soran+1 yılIste, boyle pis bir devirde dunyaya gelmisiz ne yazik ki... Allah ayagimizi kaydirmasin.
- +1 yıl
ve ben o %99 luk kısımda hiç olmadım olmayacagım olmakta istemem. ben ki 18 yaşındaki kız kardeşimin erkek arkadası ile tanısıp konusan sohbet eden birisiyim kız kardeşim hastalandı 4 ay adana da yogun bakımda yattı erkek arkadası antalya dan mersine geldi ve ben o cocugu alıp yanına götürdüm yemegini yedirdim sohbet ettirdim elini cebine attırmadım ve sen bana kalkıp kızları basite indirgeyen erkek muamelesi yapıyorsun
Soran+1 yılDegilsen ne mutlu sana.
Soran+1 yılIzlemedim, aklimda bulunsun
Soran+1 yıl:) burcun ne
Soran+1 yılBalik (hemen ayyyy duygusalsiiiin denenden, tek bilinen ozelligi duygusallik olandan :) )
Soran+1 yılTam bilmiyorum :) cool olurlar diyebiliyorum.. Neyse yuyuze olsa bu kadar konusmazdim bile cok uzattik, artik yeter diye dusunuyorum iyi geceler
Soran+1 yılYanima gelmeyip, bakip, uzaktan gulen tarafta olurdun o zaman :D
Soran+1 yıl✋✋✋
Soran+1 yılOylesindir, bir sey diyemem :) niye bana guluyolar ya cidden bulamiyorum cevabini... Boyle bir kiz egolu olarak algilaniyo olabilir mi, ya da bakmamaya calisirken tuhaf mimiklere giriyor ve bu da komik oluyor olabilir mi.. nedir yani ya da kirli emellerine mi alet ediyolar ki
- +1 yıl
böyle bir kadın egolu olamaz kendimden biliyorum yazdıklarının erkek versiyonuyum ve egom yoktur egosu olan birisi bunları sorgulamaz ve o bakanların gülenlerin sadece o kişiyi güzel ve cekici biri oldugu icin baktıgını söyler ego sunu tatmin eder :) ve bu konusma böylece uzar gider
Soran+1 yılCidden uzayip gidiyo 😀 guzel bir konusmaydi, tesekkurler tekrar
Kezoysa dalga geçerler kurtulus yok
01 Yorumla
Soran+1 yılOnune gelene kezo dediklerine gore, her kizla dalga geciyolar demektir
+1 yılEgolu buldumu kacirmam
05 Yorumla
Soran+1 yılLafiyla sozuyle mi egolu dersiniz, yoksa bakislar tavirlar mi
- +1 yıl
Tavırlariyla
Soran+1 yılErkeklerle gerekmedikce konusmayan, bakmamak icin azami gayret gosteren, ciddi duran bir kiza egolu mu dersiniz, egolu derseniz o kiz yeri gelince güldüğü halde bu fikriniz degismez mi
- +1 yıl
Evet tanimiyorsam Egolu derim fakat sıcak gorunupte Egolu olanlarida gördüm ilk intiba çok önemli insanların ilk tavırları yanıltıcı olabilir çünkü bende öyleyim ve öyle derler tanıdiktan sonra ise alcakgonullu olduğumu söylerler
Soran+1 yılAnladim.. Evet artik onyargilarla hareket ediir olmus.. Tesekkurler yorum icin
Gizli Üye(36-45)+1 yılCok guzel soru ama dogrular söylesinler
00 Yorumla
+1 yılDoğal olmayanlarla
011 Yorumla
Soran+1 yılDogal oldugu halde neden bir kiza gulerler
- +1 yıl
Biç oldukları için kendilerini bir şey zannederler
- +1 yıl
Sen kaç yaşındasın ve onlar kaç yaşında
Soran+1 yıl20 civarindayiz.. Topluca guluyolarsa, tek vasina guluyolarsa bu dalga gectiklerini mi gosterir.. Kiz erkeklere bakmiyosa, gerekmedikce muhabbet etmiyosa, kendi halindeyse amaclari nedir yani
- +1 yıl
Dikkatini ilgini çekmek istiyorlar
Sakın yüz verme
Sonuç kötü olur
Soran+1 yılBoyle ilgi mi cekilir... Amaclarina ulasiyolar ama zarar veriyolar... Iyi gordukleri birine bunu yapmazlar heralde... Kotu emelleri var ki, kizi sadece bir obje olarak goruyolar ki dalga gecip kizi yipratiyolar...
- +1 yıl
Aynen öyle ve Daha Neler neler
Soran+1 yıl😞 bir kiz edepli olmaya dikkat ettigi halde, onu obje olarak gorup kirli emellerine alet ediyolar. Yaziklar olsun ya gercekten. Ilerde baba mi olucak bu insanciklar.. Cogu da ayni. Yazik.
- +1 yıl
Yaa kızları bir düşün Erkeklerin altına zevk için merak için yatanlari
Sen her şeyin en iyisini hak ediyorsun
Sabret Resmi nikah olmadan ilişki yaşama
Soran+1 yılInsallah :( devir berbatlasti... tek kelimeyle berbat.
- +1 yıl
Öz e gelirmisin önemli
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem