kendisini mi övüyor bir sorunu mu çözüyor belli değil.
senin suçundur, adam odundur demekten öteye gidemiyor mu kimse
o vakit abartısız saçma sapan insanlar ile dolu çevren :)
o gelir sen gidersin bu hep karşılıklıdır..
neden ayağımıza geliyorsunuz diye bir soruyuda ben sorayım sana:)
kesinlikle gitmem iki adım ötemdeyken bile sen gel yoksa işine bak diyorum
Sen izin vermezsen, kimse seni ayağına çağırmaz. :)
Estafurlah! :)
Cevap
9Cevap
Bulusmayi talep eden sensen veya cok hevesli gorunursen simarirlar bu kadar basit
Hmm nasil?
Hah iste. Sen boyle sacma bir mucadeleye girersen sen bir halt sanar elimde diye de istediklerini soyler yaptirirlar. Senin bakis acin yanlis. Neyse ki su an farkettin.
Sen hala butun kadinlar yapiyor diyosun kafani ve tavrini degistirmedikten sonra hep yasayacaksin bunu. Ulasilamaz olan degerlidir her zaman brnce unutma bunu.
Okey aynen devam et sen kendi kendini degersizlestirmeye kolay gelsin yorumum bu kadar
Yok komo homini lupus o, insan insansanin kurdurur diye hobbes demis. Sen cinsiyetinden dolayi kendini asagilamaya devam edersen tum kadinlarin hele ki benim gibi feminist kimlikte olanlarin yaninda olmamasi gayet dogal bir durum
biliyorum :) türkiyede o söz evrildi haberin yok mu. bir erkeğe sınırsız talep etme hakkını sadece kız arkadaşı vermez. istisna bir durumdan bahsetmiyorum. soruya kendimi örenek vererek başlamasaydım cevaplar daha sağlıklı olacaktı. ama burada bile kadını aşağıya çekme ce çaresiz erkek avcısı gibi görme eğilimi kendini gösteriyor. baştan sonra yaptığın bu. feminist biri bir kadını kendini bu dnli açıklamak zorunda bırakmaz. değerli olmayı böyle suçlar tarzda öğretemezsin.
Verdigin cevaptan yola cikarak kendin gosterdin bu dusuncede oldugunu ama. Ben sana bir iki tavsiye verdim ister kabul edersin ister etmez devam edersin iyi aaksamlar dilerim
Farketmiyorsa sen gel desene
Sen ne kadar kıymetlisin böyle 😒
Tabii ki gidiceksin 😠 her şeyi devletten beklemeyin 😁
hiç yaşamadım ama süreklilik durumunda rahatsız edici bir durum, istisnai ise olabilir.
ulen bir salak benmiymişim :)
kadın ucuz oldugu için.
seni hafife almasından kaynaklanıyor
Önemsemediklerini için
buluşma o zaman teneke
Nolmus ki bunda suraya gel desen
O yasta zor tabi :D
Haha :))
Saçma değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar