Gizli Üye(30-35)+1 yılKimsenin seni duymayacağı rahat bir odaya geç kapıyıda kapat hatta mümkünse kilitle sonra dinlerken içinde derin hisler uyandıran çok dokunaklı ve mümkünse yaşadıklarını hatırlatan yani sözleri sana uyan bir şarkı aç ve şarkının etkisine kapılıp gözyaşı akıtmaya çalış eğer yapamazsan al elinede soğanı ve bıçağı bir elinle hıncını alıyormuşçasına soğana saplaya saplaya parçala o zaman gelir gözyaşı ve son olarak derin derin nefes al ve tam boğazından geçerken yutuyomuş gibi yap hıçkırık takliti yaparmış gibide ses çıkar al sana mis gibi hıçkırarak ağlama metodu :D
43 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİlk önce böyle dene sonradan doğal yolları kendiliğinden gelir bence :) Önce bir gözlerin gözyaşını kolay akıtmaya alışsın
- +1 yıl
Tek derdimin bu olması dileğiyle.. amin şsjdşs
En İyi Cevaplar
Nasıl bu kadar eminsin 10 yıl öncesini çok iyi hatırlıyomusun ? Nerden biliyosun hıçkıra hıçkıra aglamadıgını ? Senin canın ağlamak istemiyor.Ağlamak istiyorum diyosun ama bunu dışın söylüyo içinden istemiyosun çünkü kendini öyle alıştırmışsın.Aşk acısı yok yürek acısı ağlamak için gereksiz.Duygusal müzik dinlediginde,film izlediğinde hüzünlenmiyosan demekki yeterince canın acımamış senin..
215 Yorumla- +1 yıl
5 Yasındayken annemle babamın ayrılması,17 yasımdayken 'ÖZ BABAMIN' kalp krizi geçiririp ölmesi,19 yasındayken halama inme inmesi ve yarı felçi yatağa baglı yasaması ve kardeşimin anne karnındayken düsmesi .. Bazen haline şükretmeli insan neden aglamıyorum diye düşünecegine Allahım sen daha kötüsünü yasatma diye dua et...
- +1 yıl
"Ağladığımız zaman vücudumuzdaki stres hormonları gözyaşlarıyla vücuttan uzaklaşır ve biraz sonra rahatladığımızı hissederiz. Gözyaşları bünyenin güvenlik subaplarıdır. İçinizde sakladığınız duygular birike birike bir gün patlama noktasına gelir. İşte o zaman ağlayabilirseniz emniyet subapları yani gözyaşları sizi ağır bunalımlardan kurtarır."
Bence olayı duygusal yönden bakmak yerine, biraz da sağlık açısından bakmakta fayda var...
Kaynak: link - +1 yıl
İşte bu tarz da yaşayan insanları gerçekten çok seviyorum :)Yanlış anlama, bende böyleyim.Hiç bişey olmamış gibi konuşurum falan...
Keşke çoğu insan bunu yapabilse.ağlamak konusunda şansım olmasa da, bu konuda kendimi çok şanslı hissediyorum.1sn öncesini konuşmak bile insanı 1 sn geri götürüyor :)
Seni tebrik ediyorum...Bak şimdi ağlayasım geldi :P :) - +1 yıl
Tesekkür ederim sanırım aynı kafadayız :) Ben bunları yasadıktan sonra hayata küseceğime daha fazla hayatımın kıymetini anladım ondan hiçbişeyi kafaya takmayıp olmamış gibi konuyoruşuyorum sende öylesin sanırım :) Şimdi senin ağlayısın geldi sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim :D .
- +1 yıl
Vallahi son ilişkimde de tescilleyip, tecrübemi sabit kıldım kendimde.Ben tartışılmış,üstüne sünger çekilmiş olayı tekrar konuşmayı sevmem.Konuşulursa, iş b.ka gitmeye başlar.Sağolsun sevgilim bu konuda çok iyidi.Kulakları çınlasın.Üstü kapanmış olayları deşelemeye bayılırdı.Ama bundan sonrası için çok güzel dersler aldım.Geçmişi irdeleyen insana, en hızlı şekilde yol vericem.ama bu kişi barışırız tekrar o olur,yada başka biri.Geçmişi irdelemek, çöplük karıştırmaya benzer.
- +1 yıl
En dogru olani yaparsin seni uzenleri cope atmakla..Yol verdikten sonra barisirsan uzulen yine sen olursun cunku insan degismez sadece degismis gibi yapar yol vermissin birak gitsin..Cok seviyosanda katlanicaksin.. Aglamak konusunda kendini birine dovdurmek etkili cozum veya kendine iskencede yapabilirsin :P
- +1 yıl
Dayılarım ın 8 ininde ölmesi 4 yaşımdayken iken abimin ölmesi 12 yaşımda tekerlekli sandalyeye mahkum olmam en büyük ablamın akıl hastası olması beterinde beteri var Dua et ki Allah başka dert zeval vermesin.
aynı problem bende de var, hatırladığım çocukluğumda bile ağladığım yok; geceleri kendimi zorlar gözümden yaş gelsin diye uğraşırdım, kendi kendime üzücü olaylar üretir, buna üzülmeliyim diye ağlamaya çalışırdım ama nafile; olmuyordu. herhalde duygularımı aldırdım diye düşünüyordum. ta ki bundan 4-5 sene önce yeğenimi bir gece yarısı acile yatırdıklarını öğrenene kadar. ağladığımı hatırladığım tek o gün var. o günden sonra ağlamayı istemekten vazgeçtim. hiç tavsiye etmem.
15 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. ben en son kaç yaşımda agladığımı bile unuttum 10 mu 11 miydi ilkokuldan sonra hiç aglamadım diye biliyorum 24-25 sene olmuş en sevdiğim insanları kaybettim boğazıma bi yumru tıkandı gene ağlayamadım
14 Yorumla- +1 yıl
Aslına bakarsanız, biz şimdiki hayat şartlarına uygun bir şekilde büyümüş olsaydık, durum gerçekten olması gerektiği gibi olurdu.Mesela şöyle bir örnek vereyim.Babamın beni ve kardeşlerimi, gerçekten çok sevdiğini biliyorum.Ama bunu hiç bir zaman, ne dile getirmişrit, nede belli etmiştir.Ona da kızamam, o da rahmetli dedemden o şekilde görmüş, ona göre yetişmiş.Halbu ki, bunun aksini bir düşünsenize?Duygularını bastırmamış bir aile ortamın büyümekle, bizimkisi bir mi sizce?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
her insan kötü durumlarda ağlar diye bişey yok bazı kişiler donar kalır ağlayamaz bu gayet normal ama şunu da unutma erkekler ağlamaz diye bişey yok erkeklerin duyguları yok mu sevmek kızmak gülmek kadar normal bişey bu
43 Yorumlagercekten saglikla ilgili bir sorun yasadinda insana cok koyuyor normalde bende aglayabilen bir insan degilim hatta insanlarin agladiklari filmleri izlerim ve kendimi aglamaya zorlarim ama geregi yok, illede aglicam diyorsan sogan dogra :D
29 Yorumla- 316 Yorumla
+1 yılInsan sadece icin den gelirse aglar hemi oyle bir aglar ki.
8 ay önce arkadasimin abisi vefat etmisti ve ben oyle bir agladim ki gunler boyu. Allah kimse ye boyle bir aci vermesin.
Gercekten aglamak istiyorsan? Netten kötu haberleri oku ve halil sezai - seni cektim icime yi dinlemeni tavsiye ederim :).
Aglamak guzel degil bence, sen en iyisi gul :).118 Yorumla- +1 yıl
:(. Peki niye icin can agliyor? Mesaj gonder dertlesiriz :).
- +1 yıl
Anlamadim?
- +1 yıl
dinliyorum zaten :S. offffffffffff
- +1 yıl
Hahaahhaaa yanina beyaz peynir, zeytin, pide :P aslinda cay gider bunun yaninaaa... of canim cekti : P.
- +1 yıl
offf zaten rejim deyim :SSSS neyse ben hafta sonu yerim bunlari :D.
- +1 yıl
Hayat diyet yapacak kadar uzun değil...
Bak, çok güzel bir film repliği geldi aklıma.
"Bir çok insan, saatin ne zaman duracağını bilmez.
Bu yüzden, hayatlarını umursamadan yaşarlar.
Sürekli olarak, O SUYU İÇERLER ama TADINI ALMAZLAR..."
demem o ki, o saydıkların, diyet miyet bozmaz.Bozsa da bir kereden bir şey olmaz :) - +1 yıl
Dogrusun! Ama yurtdisinda yasiyorum şu an ben pide yi nerden bulucam bu saatte :P bakkallar acik değill :(.
- +1 yıl
:D ben de bir kac gun bekleriiiim :D.
- +1 yıl
Yarim ilk isim kalkar kalkmaz bakala gidicem :)
- +1 yıl
toplumun bilinçaltımıza içten içe empoze ettiği cümle:
erkekler aglamaz.
bu yüzden aglayamıyosun bence33 Yorumlademek ki sağlam için bazı kişiler ne olursa olsun ağlayamaz içinde fırtılar kopsada dışarı vuramaz ama stres oluyor öylede sık sık sık doluyor insan
16 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar dayanıklı gibi görünmekte, iyi değil :/
Evet dediğin gibi, hiç bir şeyi dışarı vurmam.Anlaman açısında söyleyim.2,5 yıllık ilişkim bundan tam 49 gün 22 saat 45 dakika önce bitti.Ama bu durumdan aileme daha bahsetmedim.Beni hala, kızla konuşuyorum,görüşüyorum zannediyorlar...
E sen söyle artık.Sence bu kadar güçlü gibi görünmek, iyi bişey mi? - +1 yıl
Güçlü olmak tabi ki karşıdan çok iyi gözükür herkes için ama içindekileri kimse bilemez anlıyorum ama bence bu kadar takmamaya çalış kendini sıktıkça sana zarar ayrıca ailene niye söylemiyosun bitmiş eğer bir araya gelemiyeceksen tekrar niye saklıyorsun kendine yük ediyosun ..
mesala ben senin gibi değilim çok duygusalımdır üzüldügüm an ister istemez ağlarım bu huyumu sevmesemde bazen iyi oluyor içime atmaktansa dışarı vuruyorum :))
Allah senin kalbinden rahmetini söküp aldıysa biz ne yapalım? Çaresi yok. Öyle yaşayacaksın...
18 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşım, ağlamakla - merhameti sakın aynı kefeye koyma.İkisi aynı şey değildir.Dersen ki, ağlamak mı, merhamet mi?Tabi ki de MERHAMET.Merhametini yitirmiş bir varlık, etten kemikten başka hiç birşey değildir.Lütfen (!) yorumunun nasıl anlaşıldığını görebilmen adına, yazdıklarını tekrar oku.
- +1 yıl
Haa bak demekki doğru noktaya dokunmuşum ki acıyor.
Öncelikle Merhamet demedim, rahmet dedim. Bence sen tekrar oku :)
Rahmet yağmur için de kullanılır. Yağmur, bilirsin sokaklardaki kiri, pası, çamuru temizler. (Evet istanbulda tersi oluyor artık). Havayı rahatlatır, nemi düşürür...vs
Allah da senin ağlayarak kalbini temizlemeni, hayattaki sıkıntıları üzerinden atmanı istemiyorsa, seni bu dertlerle yaşaratak birşeyleri öğretmek istiyorsa, kalbini bu şekilde sıkıyorsa biz ne yapalım diyorum.
- +1 yıl
Olur öyle, takma kafana. Saat olmuş sabah 6, normaldir. Hatanı anlayıp özür dileyecek kadar erdemli olduğun için bende sana teşekkür ediyorum. Demekki bu sıkıntılar seni epey bi olgunlaştırmış. Buda çektiğin sıkıntının iyi tarafı. Neyse ki bu dünya öyle çok sürmüyor. Çekeceğimizi çekelim de, öbür tarafta rahat ederiz ;)
- +1 yıl
Haklı olan birinden özür dilemek haktır bende.İsterse yaş olarak küçük olsun, buna takılmam.Anlayışın ve yaklaşımın içinde ayrıca teşekkür ederim.Allah karşına, hep senin kadar berrak ve iyi niyetli düşünen insanlar çıkarır inşallah :) Buda hiç tanımdaığın,yolda görsen tanımayacağın bir kardeşinden nacizane bir dua :)
Bana katlandığın ve yorumların için ayrıca teşekkür ederim ;) - +1 yıl
İnşallah. Duan için teşekkürler. Aynısını bende senin için diliyorum.
Ayrıca ortada katlanacak birşey yok. Sadece anlattıklarından, olaylara anlamlı bir çözümleme getirdiğimi sanıp o düşüncemi senle paylaştım. Belkide alakası yoktur, fizyolojiktir. Ne bilelim, okuyup doktor olamadık ki :-)
baba kusra bakma da hakettin...
gırtlagına parmak at ağlarsın...
( bu nasıl bı sorudur ya)
kımı ınsan aglayamaz içine ağlar aglamak illa gözle olmuyo kardeş18 YorumlaCok değer verdiğin bir insanı kaybedersen ve yanlız yaşarsan acısını o zmn nasıl bişi olduğunu Anlarsın
Ben babamı kaybettığımde yaşadım ve cok üzücü bişi sevdiklerin seni o şekilde görünce onlarıda üzüyosun ağır bişi11 Yorumla
+1 yıl13 Yorumla- +1 yıl
: )
+1 yılRakı iç he oda mı olmuyor sonrasında emniyet müdürlüğü kimsesiz cesetlerin bölümüne bak korkudan ağlarsın :D
12 Yorumla- +1 yıl
sadece ağlamanı sağlayacaktım ama psikolojin bozulunca da ağlamaya başlarsın :P şaka bu tabi ki özür dilerim :)
bnde eskiden öleydi buz dolabı derlerdi ama şu son 1 yılda susturablene aşk olsun :)
16 Yorumla
+1 yıl13 Yorumla- +1 yıl
Bende tık çok..
+1 yılErkekler hüngür hüngür ağlamazlar zaten. Bir kaç damla işi çözüyor kanka.
12 Yorumla- +1 yıl
evet..
+1 yılBende öyleyim gözlerim dolardı burnumu çekerdim bir kaç sene önce oda :(
13 Yorumla- +1 yıl
Bence sakin bir zamanını kolla kendini en uygun hissettiğin anda bir paket sigara bir şişe alkol bünyene en etkilisi hangisi ise dumanaltı oda psikoloji tecavüzcüsü bir şarkı yeter.
çocukluğumdan beri ağlamadım unuttum nasıl birşey olduğunu
11 Yorumla
+1 yılneden ağlamaya çalısıyorsun mutlu olmak daha iyi değilmi çok ağlamak istiyorsan mutluluktan ağla
12 Yorumla- +1 yıl
Biraz kaba bir örnek olucak şimdiden özür dilerim :)
işemek "sevinçten ağlamak",
s.çmakta "kederden ağlamak" olsun.
Sevinçten ağlamakla, kederden ağlamak bir olurmu sence?Yukardaki şartlara göre, hep mutluluktan ağlamayı dene bakalım :) İnsanın içi çürür, derdi içine atmaktan.
Allah korusun, bu strese dayalı hastalıklarda hep üzüntüyle gelmez mi? - +1 yıl
s*ça s*ça ağla o zaman mazoşist mısın nesın (:
Kişilik & Karakter konusunda 696 cevap paylaştı. Herkes üzüntüsünü, acısını başka başka gösterir. Senin yapın bu olabilir.
Hıçkıra hıçkıra ağlayacak kadar kötü olmamanı dilerim11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOhaaa hiç mi ağlamadın?İlginç ben haftada 2-3 kere ağlıyorum(bende biraz abartmışım hani) :)
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılal kardeşim hepsi senin olsun ağlamaktan bıktım yaa
Cevap sahibi+1 yılahahaha :)
eskiden aşk acısı ağlatır derlerdi onuda bir dene azizim
11 YorumlaAglıyan biriolsun yanında bigün onunla dertleş ertesi gün kendin tek oldugunda aglarsin.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 633 cevap paylaştı. Salya sumuk aglanır aga gurur yerle bi
yurekten akar o gözyasları10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTipin duygusala benziyor öyle sert erkeğe benzemıon.ALLAH ağlatmasın kardeş.
11 Yorumla
+1 yılbendede var aynı sorun sadece gülerken yaş çıkıyor gözünden yaş geldi diyorlar bende ağlayamıyorumda ondan olabilir diyorum gülüyorlar
10 Yorumlazor bir durum çevremde bazı kişilerde aynı sorunu yaşıyorlar ağlamak bazen iyi geliyor insana..
10 Yorumla"Erkekler de ağlar" diyip ağlayacaksın gece odana geçip..
10 YorumlaAşık ol :D
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAğlatan birisi olmamıştır, karaktere bağlı biraz
12 Yorumla- +1 yıl
+1 yılSoğan doğra ağlarsın :)
11 Yorumla
+1 yılkimsenin olmadığı bir odaya git karşına bir peluş al ve ona tüm dertlerini acıklı müzik eşliğinde anlat ben anneme dertlerimi anlatırken hep gözyaşlarına boğuluyorum mesela :/
00 Yorumlaaglama işte daha ii diil mi
12 Yorumla
+1 yılsana iki tokat attımı bak nasıl alarsın
11 Yorumlagözüne limon damlat :D
14 Yorumlabende agLayamam erol taş gibi adamız Duygu = 0
12 Yorumlaben hep ağlıyorum boşver ağlayıp ne kazanacan
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaşık ol çok rahat ağlarsınn
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılplotonik aşık ol
Cevap sahibi+1 yılplotonik aşkda ağlatmıyorsa seni soğan soy :D
Cevap sahibi+1 yılsıcıyosa ağla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoğan gerekli çözüm :D
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılo zman birisini köpek gibi sev zaten o bi sure sonra terk eder senı o zaman ağlarsın :(
aç ahmet kayayı :)
110 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat