Yes Robert, i thougth the your offer up to now. Firstly, i respect you, i respect your tongue, i respect your traditional. But you know, some people different thinking for the black man. like a p*rno film. i know, this is very silly. but we can not to be together. i want to you undertsand me. this is important for my family.
Sorry.
Diyebilirsin. Daha açık ifadeleri sen doldur artık. Hem İngilizcen gelişir.00 Yorumla
aşkın rengi olmaz.. şuanda ilişliye başlamak için her şey yeterince mevcut başlamaman için bir neden yok, uzun sürmez bir kaç aya gidişatı belli olur, şu an önyargılısın bir dene derim umduğundan çok farklı olabilir..
12 Yorumla
Soran+1 yılYani hem ben ingilizcemi geliştiriyorum hem de o türkçesini 😂 olumlu yönleri de var yani
Gizli Üye(25-29)+1 yılinsaların arkandan cinsellikle ilgili bişeyler söyleyeceklerini sanmıyorum. niye desinlerki her sevgilisi olan böyle bir şey mi yaşıyor. bence bu senin kuruntun. Bence kabul etme öğretmen öğrenci ilişkisi biraz sıkıntılı. cok hoşlandıysan bir şey diyemicem..
10 Yorumla
İnsanlar her şekilde konuşacaklar. Onlar konuşurken sen mutluluğunun keyfini çıkar. Kime ne yani diğer insanlara göre yaşayacaksak bu hayatı birey olmanın ne önemi var?
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Cınsellik konusunda sıkıntı olmaz, o da Türk kültürünü biliyordur zaten. Çevrenin yorumlarını da kafana takma, Türk'le de olsa aynı yorumları yaparlardı zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbirlikteliğiniz bittikten sonra bile (başlar mı, biter mi bilmiyorum ama) o şehirde kaldığın sürece hakkında bel altı konuşmalar, yorumlar, espriler olacak. sen cinsel bir birliktelik yaşamamış olsan bile buna kimseyi inandıramazsın, erkekler kapında kuyruk olur :)
10 YorumlaZencilerinki acayip büyük oluyo canım tecrübeyle sabit 😚
10 Yorumla
+1 yılzenci :DD en sevdiğim :DDD benimde çok oldu :DD çok masumlar ulan daha samimiler insanların ne dediğine aldırma sen mutlu olucaksan onlara ne ki
20 YorumlaTürk irkekleri varken ne bulursunuz cingen tipli portekizlilerde bilmem 😎
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel bir sohbet sonra yemek ve en sonunda birlikte olmak isteyecektir. Evli evine köylü köyüne durumu yoktur onlarda belirteyim.
10 Yorumla Boşver zenciyi Türk varken melezleşmeye ne gerek var? hem o sana büyük kaçar.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiyahi sevgilim var ve hic bir sekilde boyle talepleri olmadı. Müslüman benimki yalnız. Zamanla anlar o da.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Zenciyle sevisme hastaligi var kizlarda oraya çekerler kesin
10 Yorumla
+1 yılInsanlar genellenemez ama zenciler tatli insanlar turk erkeginin cogundan iyidir her konuda cinsel anlamda korkunu anlayamadim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbi seviyosan cik bu insanlar neder kafasini birakin. Siyahide insan irkcilik yapan insanlarimi kafaya takican?
00 YorumlaDirek ona söle evlenmeden olmaz die tepkisni öğrenirsin
00 YorumlaBaşlatma milletten. Zaten millet ne der diye bugun herseyden kendimixi
12 Yorumla- +1 yıl
1 gun dusunmussun ne yazacagini :D
Gizli Üye(36-45)+1 yıl20 cm drillera mağaraya sokmadan ilişki yaşamaz siyahlar. gezip tozmak için bir sürü insan var. o bunun için değil yatakta bana bir şans ver mutlu olacaksının derdinde.
00 Yorumla
+1 yılkimene yaa ask bu cinsellik istemez umariim
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı.
u +1 yılogretmenle sevgili olunmaz
00 Yorumla Bol bol sana zenci pipisi esprisi yaparlar :D
00 Yorumla
+1 yılküçük bir şehirde büyük düşünmek bu olsa gerek :)
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 543 cevap paylaştı. Boşver ilerisi pek olmaz
00 YorumlaKol böreği seviyorsundur umarım :D
00 Yorumladın ırk ayrım olmaz sevıyorsan yasa :)
00 YorumlaZenci deyince ne geliyo aklina. ilk?
00 Yorumla
+1 yılzenci mi
düşündürücü :D00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı. Kara kara cocuklarınız olur
10 YorumlaNiyet belli seni bir skksnn gor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltamamını alamazsın zaten canın çok yanar :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende portekiz kürdüyüm aslen :D
00 YorumlaCool story bro
00 Yorumla
+1 yılinsanların *mk
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım