Hep ben konuşuyorum, hep ben hep ben... Yanlış olan ne?

Kızlar, yeni bir kızla tanıştım. Sürekli bana bakıyordu. Bende benden hoşlandığını düşündüm. Sonradan ortak bir arkadaşımız çıktı. Filan numarasını verdi. Konuşmaya başladık. Kendisi verdi yalnız ben zorla almadım. İlk mesajıda bana kendisi attı. Ancak şöyle bir durum oluştu aramızda. Hiç bir şekilde kız kendisi bir konu açmıyor. Hep benim konuşmamı istiyor. Mesaj atmazsam da bişey yapmıyor. Ama ben bi mesaj atayım ona mutlaka cevap veriyor. Ne sorarsam yanıtlıyor. Yanıtlarkende baya samimi bir şekilde yanıtlıyor.

Sorun şu ki, kendisi ne selam yazıyor ne naber?, bunların hepsini ben yazıyorum. Konuşurken de konuları ben açıyorum. Bu arada kızın daha önceden hiç doğru düzgün bi sevgilisi olmamış. Kendisinden öğrenmedim, bunu tabi. Ama güvenilir kaynaklardan. Sizce kız benden hoşlanmıyor mu? Boşa mı çabalıyorum?

Birde kızın aşırı utangaç olduğu duyumunu aldım. Zaten yüzyüze konuşurken utanıyor ses tonunu ayarlayamıyor bazen. Sesi kısılıyor gibi oluyor sonra yükseliyor. Çatallaşma oluyor, filan.

Cevaplarınızı bekliyorum.

*** Kız daha önceden kendim hakkımda söylediğim hiç birşeyi unutmuyor. Buna dikkat ettim.
Hep ben konuşuyorum, hep ben hep ben... Yanlış olan ne?