Olgun kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanır? dominant olmayımı severler? dul veya bekarsalar hangi durumlarda sevişirler?
Cevabın nedir?
+1 yılolgun kadınlar olgun erkekler hoşlanırlar yerine göre konuşan hafif tebessüm eden adamlardan hoşlanırlar bence gizli kullanıcı
07 Yorumla
Soran+1 yılPeki yaşınamı bakarlar olgunlukta yoksa aklınamı
- +1 yıl
yaş şu açıdan önemli ileride ciddi ilişki düşünüp evlenen çiftlerde bayanlar doğum yaptıkları için daha çok yıpranıyorlar o yüzden bayanın yaşı erkekten küçük olmalı erkeğin yaşı büyük olmalı. yaşada bakarım çünkü bazen 23 yaşında bir adam olgun karaktere sahip olamıyor yani 30 lu yaşlardaki erkekler bazı istisna adamlar hariç yerine göre konuşup olgun karakterli oluyorlar ama bazen de 30 yaşında olupta davranış olarak çocuk gibi davranan erkeklerde var
Soran+1 yılyok evlilk için demiyorumki ben flört için diyorum :D
- +1 yıl
Flört için yaştan çok o adamın aklına bakarım
Soran+1 yılolgunlugu oturup kalkması heralde? benim yaşımdaki kızlar çok konuşkan çok böyle gevşekler mesela ben hiç sevmiyorum kendi yaşıtımdakileri olgun kadınlar daha cool daha kadınsı ağır gelyo :D
- +1 yıl
olgunluğu yerine göre konuşması patavatsız olmaması anladın mı? patavatsız insanları sevmem çünkü o yüzdende konuşulan konuya uygun konuşmasını isterim flört ettiğim adamın mesela diyorum çünkü sap ve yalnızım
Soran+1 yılAnladım peki böyle kızlarla nasıl tanısabilirim çevrede hep kendi yaşımdakiler var diğerleride önyargıyla yaklasıyo kücüksün diye
+1 yılOlgun kadinlar genc erkeklerden hoslaniyor , genc kizlarda olgun erkeklerden. Boyle sacma bir baglam. var :D
11 Yorumla
Soran+1 yılNerde gencerkeklerden hoslanıyor varmıymıs öyle bişey ya hep olgun kadınlar kücüklere bakmaz diyolar :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
+1 yılolgun.
04 Yorumla
Soran+1 yılBenimde karakterim olgun zaten
- +1 yıl
e ne güzel..
Soran+1 yılama yaşım kücük işte
- +1 yıl
e kısmet artık.. küçük sevene denk gelene kadar çalışmaya devam ozaman :)
+1 yılNormal erkeklerden😒
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok detaylı bir cevap vermişsin çok sağol
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası