O benim ilkim ilk öpüşmemizde Çok rahattım ben bile şaşırdım sonraki buluşmamıza öpüşürken midem bulandı öğürmemek için kendimi zor tuttum sebebi ne sizce anlamış mıdır
Cevabın nedir?
onun anlayıp anlamıcağını anca sen bilebilirsin. eğer onun yanında öğürdüysen anlamıştır. eğer belli etmedysen nye anlasın ki :) mide bulanması ilk başta çok öpüştüysen olabilir. ben ilk öpüşmem biraz tutkuluydu 10 saniye mola verip 30 saniye öpüştük bide kızın evindeydim :D yarım saat bu böle sürdü. ama ilerisi olmadı. 2 gün sonra dudaklarım morarmıştı. ve hafif bir mide bulantısı. bu da o kişinin sağlının bozuk oldgunu yani soluk borusunun koktuğunun göstergesi. bide hani ilk buluşma yani öpüşmeden önce diş fırçalanmaz bence. en iyi bir kaşık bal ve su içn ardındayakısı gitsin :D tavsiye benden denemesi senden. çünkü diş fırçalayınca o diş fırçası kokusu soluk borusundan öpüşürken karşındaki kişiye gdiyor. tabi partnerinide uyaramassın ki fırçalamaya diye.. zor işin :)
04 Yorumla
Soran+1 yılBen fırçalıyorum
Soran+1 yılKirli mi gidek 😀
- +1 yıl
ya su diyorum suu. su ile çalkala. hatta bilimsel bir çalşmada diş fırçasının bile dişlere zararı varmış diş macunun su ile gargara yapın diyorlar :) ama sağlık farklı zevk farklı. eğer karşındakini ve kendni mutlu etmek istiyorsan kürdanla diş aranı temizle ardından süt ve bal ye iş ve en sonda orada susamamak yani yakı olasın diye bol bol su içmek :) ve ardından tatlı mı tatlı bal kokusu gitsin karşındakinin ağzına. burnuna. o zaten dicej bu sakız çiynemiş zanneder. herkez öyle zannediyor. ama diş fırçası bence rezalet bir kokusu var
Sevmiyosun demekki :D insan sevdigi kiz veya erkekten igrenmez agzını yese bile :D
04 Yorumla
Soran+1 yılilkinde olmadı ama
Soran+1 yılTemizdi
+1 yılAğzı mı kokuyordu :/
01 Yorumla
Soran+1 yılYok 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılilk öpüşmeden sonra hamile kalmışsındır. evli değilseniz nasıl öpüşebiliyorsunuz bir de? diyelim ayrıldınız, gelecekteki başka bir erkek arkadaşına bunu nasıl anlatacaksın?
040 Yorumla
Soran+1 yılDua et inşallah ayrılmayız Bende bilmiyorum Nasıl anlatırım daha önceöpüşmüş bir erkekle evleneceğim mecbur
Cevap sahibi+1 yılevlenmeden önce öpüşüyorsan bence doğru kadın değilsin. ben olsam bir erkek olarak kız arkadaşımı 1 kere öpmeye kalkarım, evlenmeden öpüşem deyip bana tokadı basan kız doğru kızdır. diğerlerinin değeri 0 dır.
Cevap sahibi+1 yılöpüşmem*
Soran+1 yılSen hiç öpüßmedin mi
Soran+1 yılinsanları böyle deneyerek kategorize etmen doğru mu sence sana olan aşkından öpüşebilir merakından öpüşebilir hiç öpüşmeseniz arkadaştan ne farkınız kalır o zaten benim ilkim sevgili olurken de bana son aşkım olur musun dedi ben ona sadakatli olacağım öpmeninde ilerisine gitmeyeceğim
Cevap sahibi+1 yılbaşka nasıl anlayacaksın kişilikli olduğunu? demek ki sen her sevgilinle öpüşeceksin. bir sonrakiler seni kabul edecek mi bakalım? ancak yalan söyleyerek kabul ettirebilirsin kendini, o da bir süre sonra vicdani yük yapar. Tanrı karşıma senin gibi karaktersiz birini çıkarmaz inşallah.
Soran+1 yılÖpüşmeyen erkek kalmadı zaten söylerim eğer öpüşrüyse beni kabul etmeme gibi bir lüksü yok çünkü o da öpüşmüş sen bununla benim karakterimi yargılayamazsın bunu sana hiç bir hak vermez ben güvenmişim öpmüşüm tek sevgilim o zaten eğer ondan a yrılırsam yeni sevgili yapamam gibime geliyor
Soran+1 yılAyrıca sen bu deneme yanılma yöntemini yaptığına göre önceden öpüşmüşsün kıza güven ver öpüş sonra bu benimle öpüşüyor güvenilmez yok öyle bir dünya senin denginde benim hatta ben değilim ben tek kişiyle öpüştüm ve kimsenin duygularıyla oynamadım
Cevap sahibi+1 yılevlenmeden öpüşüp öpüşüp bir de gelip yazıyorsun ayıp ya. benim öpüşeceğimi nerden çıkardın? öpmeye kalkarım dedim Türkçesi bozuk yaratık. öpüşmeyen erkek kalmamış diyorsan zaten kusura bakma ama pezevenklerin arasındasın. ilk sevgilin diye seni kandıramaz mı sanıyorsun? kaç erkek gördüm sırf deneyim olsun evlenmeden önce diye evlenmeden her haltı yiyiyor, sonra o haltları yiyen karılar da terkedilince nerde hata yaptım diyor. hiçbirşeyin garantisi yok, o çok sevdiğin kişinin kısa bir süre içinde seni terk edip etmemesinin bile. o zaman anlarsın karşına çıkan diğer erkeklere iyi kız numarası yapmaya başlarsın. çok gördük senin gibi patlakları.
Soran+1 yılDoğru konuş be patlakmış başta sana hak vermiştim ama insan değilsin şeerefsiz
Cevap sahibi+1 yılkes, dallama sürtük. senin gibiler yüzünden insanın içine kuşku düşüyor. terkedilince görürüm seni. süt dökmüş kediye dönersin. zaten bir erkek evlenmeden önce öpmeye kalkıyorsa bir hayır gelmez kendi seviyende birini bulmuşsun işte. senin iyiliğini düşünmediği de belli besbelli, ben bu karıyı bu kadar elliyorm ilerde evlenmeden ölürsem (askerde veya herhangi bir şekilde) bunu alan olur mu, mutlu olur mu diye. emin ol etrafında gördüğün kimse seni istemez, 2. el diye.
Soran+1 yılBak sen benim namusum hakkında böyle ileri geri konuşamazsın öpüşmek dışında en ufak bir şey bile olmadı aramızda ve olmayacakta ikinci el sürtük felan ne biçim konuşuyorsun şerefsiz
Soran+1 yılTerbiyesiz
Cevap sahibi+1 yıll*n piç piç konuşma, madem o kadar temizsin buraya niye soruyorsun git anana babana sor. midem bulandı de niye tat alamıyorum de sor. öpüşmeyle başlar bu işler. onu yapman bile kanı bozuk olduğunu gösterir. dine aykırı, Türk kültürüne aykırı, zaten yabancılar türklerin düzgün kültürünün filmlerle zirzop şarkılarla içine etmiş senin gibi kanı bozuklar türedi.
Soran+1 yılHer haltı yapmış ama bir tek o işi yapmamış yalan söyleyen birine düşersin sen bu gidişle ben temizim eline koluna sahip çıkmayı da bildim böyle konuları açmaya kalktığında susturmayı da bildim hatta dedi başka kızla konuşurum beni böyle korkutamazsın sadece soğutursun dedim belki önceden o kadar değer vermiyordu ama şimdi değer veriyor
Soran+1 yılBak benim bu konuda vicdan azabı duyduğum tek şey dinim namusumdan eminim ben
Cevap sahibi+1 yılişte senin gibi kanı bozuklar yüzünden tereddütte kalıyor insan, l*n bu kızda aslında patlak mı diye. bir de çok büyük marifetmiş gibi anlatıyorsun. bu gidişle sen de terkedilip kabak gibi ortada kalırsın. erkekler zaten evlenmeden önce öpüşen sarılan kızlara değer vermez. bunu da öğrenmiş oldun. senle kalmasının sebebi ancak ve ancak daha iyisini bulma becerisine sahip olmamasıdır. daha iyisini bulsa bırakır seni.
Soran+1 yılDaha patlak diyor yaa benden daha çok değer verecek birini bulabilirse bulsun verdiğim değerden onu utandırmamak küçük düşürmemek için karşılık verdim sevdiğimden Ama daha fazlasını isterse aşkımdan olsem yol veririm
Soran+1 yılNamusum hakkında konuşman ağırıma gidiyor ben senden dua istedim ayrılmayalım diye etmediğin hakaret kalmadı açıkta bir yerimizi görmedi dokunmadı şükür sanırsın altına yattım
Cevap sahibi+1 yılne duası edecem hafifmeşrep karıya. sen git önüne gelenle öpüş sonra milletten dua iste ayrılmayayım diye. kafa yapısına bak hele.
Soran+1 yılÖnüme gelenle? Ben sadece bir kişiyle öpüştüm hatırlatırım onunla ayrılırsakta başkasıyla öpüşecek kadar midesiz değilim
Cevap sahibi+1 yılhep öyle derler. sonrasını görüyoruz.
Soran+1 yılMillet arkadan sağdan soldan yapmadığı kalmıyor ben tek bir kişiyle öpüştüm diye patlak oldum sürtük oldum meşref oldum sağol ya günahlarımı alıyorsun ağır gelmişti bana
Cevap sahibi+1 yılTürkçen bile düzgün değil sana mı patlak dedim, senin gibiler yüzünden karşılaşılan kızların ne olduğu belli olmuyor patlak olabilirler dedim. hafif meşrepsin orası doğru. evlenmeden öpüşenlere ne denecek başka? beynini kullanmadığın belli. hiç düşündün mü Tanrı neden insanların önce evlenmesini sonra yakınlaşmasını istemiş diye? çünkü evlenmek için baya gayret sarfediyorlar, birlikte olma konusu üzerine çalışıyorlar, daha sağlam ilişkileri oluyor. senin yaptığının bir garantisi yok ki. bugün bir adamı sevdiğini düşünürsün gider öpüşürsün, sonra o seni terkettiğinde başkasına gidersin onla öpüşürsün (zaten bir kere yapmışsın bir daha yapman oldukça olası). kimi sevdiğin belli olmaz kendinden iğrenir hale gelirsin. erkeklerin gözünde ise evlenilecek değil, kullanılacak biri olursun. zaten olacaksın yakında bu gidişle.
Soran+1 yılKim biliyor benim onunla öpüştüğümü neden kullanılacak kız olarak görsünler sevgi emek ister emek güven vereceğim gerisi olur zaten olmazsa şerefsizlik yaparsa ki ben ona güveniyorum başkasıyla kolay kolay da sevgili olamam siz erkekler karakterli oldunuz da biz mi gelmedik hep karakterli doğru kişiyi aramaya çalıştım kiminle konuşsam böyle şeyler daha karakterli gördüğüm kişilerde hep başka birini sevdi beni sevebilecek en karakterli kişi buydu
Cevap sahibi+1 yıl"Kim biliyor benim onunla öpüştüğümü"
aynen demek istediğimi anlatmışsın, tam da dediğime getirmişsin, bu kadarsınız işte. kim nerden bilecek değil mi? her haltı ye, kim ne bilsin.
Cevap sahibi+1 yılevlenmeden önce öpüşen erkeğe de karakterli dendiğini ilk defa burada gördüm. karakterli erkek dediğin sevgilisine kıyamaz. evlenmeden önce öpüşerek sarılarak kirletmek istemez. sen tabi anlamazsın, o kadar kaliteli birini bulamazsın. tencere yuvarlanır kapağını bulur aynen kendi kalitesizliğinde birini bulmuşsun işte.
Soran+1 yılO manada söylemedim kullanılacak kız olarak görür herkes seni dedin bende diyorum ki internete resmim mi düştü alnımda mı yazıyor eğer gerçekten seven biri çıkarsa anlatırım ona ama bilmedikleri için kullanmak isteyenler seviyormuş gibi yapmaz
Soran+1 yılBak ben kalitemi sana ispatlamak zorunda değilim tamam mı çıkmadı karşıma dokunmayacak biri en başında çıkmadı ve ben çok kırıldım çok ağladım neden böyle diye ama hemen defetmeyi de bildim ama o başta çok iyiydi sonra bir ara bozulmalar yaşadı şimdi tekrar düzeldi ben bana laf atıldı diye ağlayan insanım sen bana karaktersiz diyorsun
Cevap sahibi+1 yılya senin ona bu durumu anlatman senden soğumasına ve bırakıp gitmesine sebep olacaksa? çok büyük ihtimal onu kaybetmemek için yalan söyleyeceksin veya en azından geciktireceksin. her iki ihtimalde de karşındakini kandırmış olacaksın, vaktini çalacaksın. mesela ben olsam direk sorarım yaptım derse hadi eywallah derim. yalan söylerse zaten çıkar bir şekilde ortaya fazlasıyla ödetirim. zaten seni kullanmak isteyen erkek sen bunu baştan söylesen bile öpmeye sarılmaya kalkar başkasıyla yapmışsın benle neden yapmıyorsun der. biraz akını kullanırsan ikisi arasındaki farkı rahatça anlarsın. ama sen de zaten pek zeka belirtisi göremedim. şu an bile seni sevdiğini sandığın kişinin sırf sevdiğinden seni öpmek istediğini sanıyorsun. gerçekten sevse öpmek istemez, der ki, ben seni seviyorum ama senle yakınlaşırsam başıma birşey geldiğinde seni kimse almak istemez, bu nedenle senin de gelecekteki mutluluğunu tehlikeye atmamak için yakınlaşmayı nişandan veya evlilikten sonraya bırakalım der.
Cevap sahibi+1 yılgerçekten seni seven kaliteli bir erkeğin davranışı bu şekilde olur.
Soran+1 yılÖpüştükten sonra başımı eğip ben babamın yüzüne nasıl bakacağım diyen insanım ama sürdürmek zorundayım çünkü ben onunla evlenmek istiyorum ilkim sonum olsun istiyorum yok ben seninle öpüşmekten vazgeçtim bir daha öpüşmeyelim desem beni terk etmez mi ben öpüşmeye devam edeceğim ama ilerisini isterse dur orda o kadar değil deyip terketmeyi de bilirim
Cevap sahibi+1 yılbu dediklerin git gide zayıflar. onun eline koz vermiş olursun. herbirşey yapmak istediğinde bak terkedirim ha demeye başlar. ya da önce senle olan ilişkisini etrafa göstermeye çalışır ki ayrıldığınız zaman zararlı çıkan sen olasın. anladığım kadarıyla bu yöntemleri hiç bilmiyorsun. çok züppe piç erkek var dışarda. seni (nişanlanmadan veya evlenmeden) öpmeye çalışması bile bence onun kalitesiz biri olduğunu kanıtlıyor ama işte bunu sana anlatmak sorun.
Soran+1 yılTerk etsin hiç umrumda olmaz
Soran+1 yıllütfen buna da yorum yap dayanamayacağım çok güzelmişim tatlıymışım kendisine değer veriyormuşum ama beni tam tanımıyormuş ben senin sözüne güvenerek öpüştüm dedim o zaman seni tam anlamıyla tanıyana kadar sadece elini tutarım dedi
Cevap sahibi+1 yıldedim ya zaten kalitesiz diye. artık bulup bulabileceğin o kadar. bunu en başında söylemesi lazımdı. şu an demek ki senden iyisini bulamayacak kadar beceriksiz yoksa hiçbir erkek kolay bayanların peşinden gitmez.
Soran+1 yılben mi kolay oldum şimdi
Cevap sahibi+1 yılevlenmeden öpüşen kimse o.
Soran+1 yılbiz tamamen ya
Soran+1 yılçok ağır konuşuyorsun
Hijyenik değildir. Ve muhtemelen öpüşmeden önce sigara içtiyse kül tablası yalıyormuşsun gibi hissetmişsindir. ya da bir seçenek daha vardır dilini kullanmasını bilmiyordur.
02 Yorumla
Soran+1 yılevet dil midemi dili bulandırdı da nasıl kullanılıyor ki
+1 yıltek bir nedeni vardır sevmiyorsundur. nice kız var adamın ağzı foseptik gibi ama iğrenmeden öpüyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılAma ilkinde olmadı
- +1 yıl
ilkin konsantrre olamamışsın ondan farketmemişsindir
baze psikolojik olabilir. Anlamıştır büyük ihtimalle.
00 YorumlaÇok kötü bir durum bu
01 Yorumla
Soran+1 yılilkinde olmadı neden sonrakinde
Dilini bogazina mi soktu? :/
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAgzı mı kokuyordu acaba?
00 Yorumladişlerini fırçalamamış olabilirmi :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖğürmek ne demek
05 Yorumla
Soran+1 yılHani böyle miden kasılır ya
Cevap sahibi+1 yılNasıl opusuluyor peki ben hiç izin vermedim de. d. d
Soran+1 yılBende nasıl izin verdiğimi bilemedim yanağını öpüyordu bir baktım öpüşüyoruz
Cevap sahibi+1 yılNasıl opuyor peki :D
Soran+1 yılAnlatılmaz yaşanır
Amatörler :/
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem