kimine göre normaldir kımıne göre normal değildir kişilikle tarzla ılgılıdır senın sevgılıne göre normal bana görede çok normal bende herturlu şekılde hıtap ederım ama telefonda herkes ısmıyle kayıtlıdır belkı ısmınde ufak bı harf değişikliği olabilir ama yapay gelıyor bana sureklı aşkım cıcım balım heryerde nereye baksam aa aşkım arıyor falan basıtleşiyor o kelımeler anlamını yıtırıyor sonra aşkım falan derken ınan bışe hıssetmıyorum ozelliğini kaybediyor.o telefon işte orda burdada çalıyor yerı gelıyor ağır olduğumuz cıddıyet gerektıren ınsanların yanındada çalıyor bız sızın gıbı ayıcıklı thşortlerlede gezmıyoruz şirinmi olalım ılla ne gerek var okadar gevşekliğe şahsen sadece ve sadece kız arkadaşımın yanında erırım yerı gelır çocuklaşırız okadar,etıketmı yapalım ılla,başka kızlardan şuphelenıyorsan sadece senın yanına gelırkende hemen bıtaneme falan cevırebılır 5 sn lık iş kulfet olmaz hem aklına bu sorularda gelmez demekkı kurnazlık peşinde değil ne güzel duşunme oyle şeylerı derim en azından olduğu gıbı ayak yapmıyor neyse o,bellı bıle etme bence bu sorununu bırak olduğu gibi kalsın gayet normal hatta çok ıyı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgayet normal çünkü ciddiyeti seven biridir çünkü benim sevgilim de telefonumda ismiyle kayıtlı ama sevdiğim gerçeği asla değişmiyor :) bi de bi kaç olay yaşayınca ismiyle kaydetmek gayet normal (yaşadığım olay: telefonuma onu ismiyle değilde farklı bi hitap tarzıyla kaydettim arkadaslarım yakaladı alay konusu oldu.)
00 Yorumla
yiğit beni ad soyadla kaydetti alınmam mı lazm.. ne die kaydetmelydi ? bacım , gözüm, tırtılım falan ? sööle bnde biliim de bende kafasını kıriim
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen de ismi ile kaydettim vaktiyle erkek arkadaşlarımı... Ne var ki bunda? İlla mutasyona uğramış bir sıfat mı yazsın kişi?
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
takıntılar, no: bilmemkaç...
bi örnek vericem, kimse bunu yaşamasın da, bir yandan ''aşkım,lepistesim, bla,bla,bla'' diye kaydedip, bir yandan aldatsa daha mı iyi, normal bence, böyle şeylere takılmamak lazım... :)00 YorumlaGayet normal her insan bir değildir herkes farklıdır demekki adamın bakış açısı o şekilde bazı insanlar kaypak olmayı sevmez ciddidir belki adam öyle liseli aşkı gibi düşünmüyordur bu sana artı katar bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılartı katar diyorsun ? niye yazanlardanda ciddiler olmuyor mu
Bende de erkek arkadaşım şuan isim soyisimle kayıtlı. bu onu sevmediğim anlamına mı geliyo tabiki hayır aksine ölürüm bile onun için. alakası yok böyle saçmalamayın :)
00 Yorumla
+1 yıltelefona aşkım diye kaydetmiş olsaydı seni şuan oldugundan daha fazla seviyor diye falanmı düşünecektin nedir yani ?
02 Yorumla
Soran+1 yılya ama insan gerçekten seviyorsa benden mesaj gittiğinde oyle yazması hoşuna gitmezmiydi sormıyım dimi
- +1 yıl
Ne kadar sevip sevmediğini buna benzer şeylerle derecelendiriyorsan aşırı paranoyaksın demektir. Neyse Allah bundan büyük acı göstermesin :)
iyide ne var bunda :) tarzlar farklidir hadi tarzida gectik telefona kaydedilenle hissettirilen yada yansitilan farklidir en buyuk derdin herzaman bu olsun baci :)
01 Yorumla
+1 yıliyi isminle kaydetmiş şükret.benim gibi ailesinin bilmesini istemeyenler erkek ismiyle bile bazen kaydedebiliyor.eve gelince can evden çıkınca canan yanındayken hayatım :)))))
00 YorumlaNe desin Mahmut mu desin :D Şakir sen Şakir sindir :D heheh
alemsiniz yaa :D isminle kaydetcek tabi :D takıdığın şeye bak :D15 Yorumla
Soran+1 yılsıfat yok diyorum
- +1 yıl
+1
+1 yılbende öyle kaydederim herkesin yaptığı birşeyi yapmayı sevmiyorum çünkü telefon sevmiyor sonuçta ben seviyorum
00 Yorumlagayet normal, diğeri yada diğerleri işkillenmesin durumdan diye yapmıştır...
00 Yorumla
+1 yılBence adının baş harfi sonra nokta ve büyük harflerle soy adını yazması lazımdı eşeklik etmiş yavuklusu.
00 Yorumla
+1 yılbence normal. 'osman' diye kaydedenler olduğunu da düşünürsek...
00 Yorumla
+1 yılGayet normal
bende ismiyle yazmıştım
sevmem öyle telefonuma canım cicim aşkım felan
zaten hitabımda var telefona ne gerek.10 Yorumla
+1 yılbende ilk bir kaç ay öyle kaydediyorum tüm sewgililerimi
02 Yorumla
Soran+1 yılneden peki
- +1 yıl
çünkü ne kadarda aşkım desemde o benim için hala bir yabancı ne zamanki benim için vazdeçilmez biri oldu o zaman telefonumda özel bi isme sahip olur ben uzun ilişkileri sewdiğim için böyle yapıyorum
+1 yılbence normal mühim olan aşkını telefona yazması değil sana söylemesi zaten
00 Yorumla
+1 yılböyle pembe düşüncelerdesin değil mi ? aşkım filan yazmasını bekliyorsun .
02 Yorumla
Soran+1 yılniye yanlış mı
- +1 yıl
yanlış değil tabiki insanın istekleri bitmez. Tam sevgili değilsiniz belkide çocuk abartısız sade bir şekilde yaşamak istiyor aşkını . Saygı göster bence üsteleme .
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜzgünüm ama "normal değil."
Bir erkek bunu, "kısmeti kapanmaması için" yapar, diye düşünüyorum.
Bilmem anlatabildim mi...03 Yorumla
Soran+1 yılpeki yeni başladığının bir etkisi olur mu sence daha yeniyiz yani
Cevap sahibi+1 yılEvet onun etkisi olur elbette. Madem yenisiniz o zaman bu konuda biraz beklemeni tavsiye ediyorum.
Ama sen bunu söylersen dikkat ettiğin için farklı yazar. Sen demeden "aşkım, canım, bitanem..." falan yazacak mı bakalım.
Ben de arada başka kızlara asıldığımiçin, benimkini ismiyle kaydetmiştim. Sonra benimki dedi; neden ismimi yazdın neden aşkım yazmadın falan diye. İnan sırf surat yapmasın diye "eminem" yazdım. Aşkım, canım, bitanem değil dikkat edersen... :)
Cevap sahibi+1 yılKi biz 9 yıldır birlikteyiz...
Çok önemli bir ayrıntıdır bu aslında ve sen gerekten iyi yakalamışsın. Ama madem yenisiniz, o zaman sadece ismini yazması normal.
Yani hemen "aşkım" yazsa, bu sefer de sen iki gündür birlikteyiz hemen aşkım falan yazmış derdin ve seviyo rolü mü yapıyor falan derdin...
+1 yılbenim sevgılım ilk başlarda vazgeçilmezim yazmıştı şimdi canım yazmış çok sınırlendım bu normal mı önce aşkım bebegım sonra canım ya da isim bnce yanlış
00 Yorumlabu kadar paronayak olmayın ya. telefondaki ismin ne önemi var ki
00 Yorumlasewdigim kişi olsa hitap ettigim şekliyle yazarımm :)) canımm bitanemm
00 Yorumlabenim düşünceme göre gayet normal ne yani telefonu kayıtlı değil diye sewmiyomu olucak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞanslısın. Sevgilim beni adım ve soyadımla kaydetmişti. Normal bulmuyorum ya arkadaşlarından, çevresinden cekiniyor ya da gözü başka kızlardadır. :(
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 839 cevap paylaştı. ne yazmasını isterdin?
00 Yorumla
+1 yılbu soruda geldi artık ks yi bırakıyorum :D
42 Yorumlabir de hiç kaydetmeyenler var. onlardan iyi..
00 Yorumla
+1 yılNerdeeen nereye sevgili izleyiciler...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı. genele bakıldığında normal değil
00 Yorumla
+1 yılkasınmayın arkadas yaaa ...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKESİNLİKLE NORMAL DEĞİL
06 Yorumla
Soran+1 yılneden
Cevap sahibi+1 yılşimdi bu seviyosa isterse sunu yazsın muhabbetlerini geclim bi kere biz. seviyosa belli edecek.ister isminde ister mesajında
Soran+1 yılçok teşekkür ederim çok güzel yorumladın
Soran+1 yılpeki yeni başladığının bir etkisi olur mu sence daha yeniyiz yani
Cevap sahibi+1 yılvalla ben sevgilimle basladıgımda aşıktım bildigğin ve canım aşkım diye kaydettim. şimdi kadınım yazarım bazeın.evet hsuna gidiyo. neden. cunku benm aklıma elip bişeyleri değiştridğimi ve onu düşündügümü anlıyo
Cevap sahibi+1 yılpeki erkek desin ki ben seviyorum ama ismi pek bişey ifade etmiyo o sekilde yazılmasının. oyleyse en azından senin için bişy ifade etmiyosa sevdiğin için bişeyler ifade ediyosa en azıneden onun için yap yani dimi
normal. ben de sevgilimi ismiyle kaydederim hep
00 Yorumlaben de onunkini ismiyle kaydettim. bişey yok bunda
00 Yorumla
+1 yılöyle hoşlanmıyordur belki kötü düşünmeyelim
00 Yorumla
+1 yılSevgilin çocukluk dönemini aşmış derim.
00 Yorumlababanın ismiyle mi kaydetsin
00 Yorumla
+1 yılGayet normal, çok samimi.
00 YorumlaNormal .
00 Yorumla
+1 yılseviyorsa isterse bacanak diye kaydetsin ;)
00 Yorumlanormal degl
01 Yorumla
Soran+1 yılneden pki
normal tabi ...
00 Yorumla
+1 yıldeğil, doktora git
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılulan liseli
10 Yorumlane var bunda ? :S :S
00 Yorumlacool da olabılır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal değil .