Bal köpüğü saç rengine ne diyorsunuz? Saçımı bal köpüğü rengine boyatmak istiyorum, göz rengim de açık kahve, rengi bal rengini andırıyor. Şimdiki saç rengim koyu kahve rengi. Sizce bal köpüğü saç rengi bana gider mi? Bal köpüğü saç rengiBal köpüğü saç modelleriBal köpüğü saç
Bu balköpüğü saç modeleri güzel, sana yakışır diye düşünüyorum. Bal köpüğü saç rengi bazen bakır kahve, açık kumral ile karıştırılıyor. Kumrala ışıltı atılmış balköpüğü sarıya daha yakın oluyor. Palette bal köpüğü kullananlar beni doğrulayacaktır.
Tam olarak bu saç rengi balköpüğü mesela:
Bal köpüğü saç rengi modelleri
Bir ara ben de saçımı bal köpüğü rengine boyatmayı düşünüyordum ordan biliyorum.
2. Resimdeki güzel benimde saclarim kahverengi ve 2. Fotodaki gibi yapmak istiyorum nasıl yapicam evde bilmiyorum Loreal casting 7.30 bal köpüğü Koleston 9.3 altın sarısı karistirarak elde edebilirmiyim acaba
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bal kopugude daha guzel olur fakat ilk fotografindaki gibi koyu renkleri secersen yuzun daha canli olur. Ilk fotograftaki cok guzelmis ve 2. Fotograftaki gibi tekrar yaptirma
Sen az önce erkekler hangi saç rengini sever sorusunu sorarsın. Güzelsen güzele ne yakışmaz ki lafını unutma çünkü gerçekten öyle ama ten rengi aşırı önemli bir etken
çok güzel görünüyor tabi ten rengiyle de uyumlu olan insanlar için
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ayy şanslıyım bu yönden benim doğal saçım 2. linkteki saç renginden he bide mavi gözlüym. sende lens al yeşil yada mavi teninde beyazsa yakışır
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Lens sevmiyorum ya, bi ara yesil rengi kullaniyordum ama kendi göz rengim daha güzel, bal rengi gibi zaten bu yüzden saçimida boyatsam güzel olur gibime geliyor.
bir süre yapma bence hani saçların orjinal renginde kalsın en azından yaza kadar.. sonra saç besleyen şampuanlardan kullan biraz güçlensin biraz daha uzasn kızın ki gibi olsun o kadar uzun değil sonra birebir aynı şekilde yaptrrsn :)
En İyi Cevaplar