'küçük casus' bazende 'benim küçük casusum' diyor. belki size göre değil ama bana göre sevimli.
Bir erkek bir kıza neden lakap takar?
'küçük casus' bazende 'benim küçük casusum' diyor. belki size göre değil ama bana göre sevimli.
Baksana bir dakika bende burdan biri ile tanıştım. gerçi bu nickle konuşmadım onunla bu nickimi bilmiyor ama okursa hemen öğrenmeye kalkar kim olduğumu çok cingöz :))
bende ondan hoşlanmaya başladım gibi gibi sendeki durumun aynısı bendede var özelden konuşalımmı bu konuda biraz belki birbirimizi aydınlatmada faydalı oluruz sen kızın davranışlarını yorumlarsın bende erkeğin gel özelden konuşalım. birbirimize yardımcı oluruz kızın benim hakkımda ne düşündüğünü öğrenmek istiyorum.
Sevgi sözcüklerinin degişik yoldan söylenmesidir. Ama bu aşk mı arkadaşlık mı bilemem
Ben ona arkadaş gözüyle bakmıyorum ama o bana nasıl bakıyor bilemiyorum :( bu da beni üzüyor.
eminim hissetmiştir :) ama yinede denemeye devam ederim. teşekkürler silent
sevdiginden tabiisi :))
Cevap
7Cevap
lakabın ne oldugunu merak ettim şimdi oldumu bu ya :(
güncelleme :) ve sonra da cevap lütfen.
sanırım onun yanında konuştukların baya bir çok yani agzında bakla ıslanmıyor sanırım :)
:D evet
:):):):)
işte bu yüzden söylüyor
başkalarını konuşmatansa kendinizi konuşun
daha güzel olur :)
artık başkalarını konuşmaktan vazgeçtik :)) teşekkürler.
mutluluklar :)
numara yerine lakapla takip ediyor.
İsim söylerse patlar birgün :D
Sevdiği için yada hızlı bağlandığı içindir. Hadi hayırlısı.
Hoşlandığım çocuk bana lakap taktı ve hep bunu söylüyor arkadaşıma bi ara bana taktığı lakap bir hayvan onu çok severim çok tatlılar gibi bir şey demiş ona benden hoşlandıgını söylüyor ama lakap kedi gibi değil bir hayvan cinsi söylemek istemiyorum
o sana aşık.
really? :))) oha :D allahım sana geliyorum.
benim küçük casusum gibi laflar hep bir kıza yakınlaşma veya ilgi duyma anlamında söylenir. Yakında tatlım, güzelim falan da diye söyleme başlarsa şaşırma..
:D :))) sırıtıyorum sürekli. gerçekten bilmiyordum bu kadarını ben sadece benimle konuştuğu için mutlu sanıyordum ama ilgisi varmı bilmiyordum :D vaaay. çok sağol ya...
valla bir erkeğin bir kızla sadece konuştuğu için mutlu olduğunu hiç duymadım :) yaa aşıktır karşı taraftan bişey beklediği için böyle küçük küçük dokundurmalar yapar yada kız hakkında bir planları vardır. Adamı bilemediğim için bişey diyemiyorum ama bir yakınlaşma, bir sırnaşma hissediyorum. Hal ve hareketlerinden belli olur zaten ilgisi var mı yok mu..
henüz 1 kez buluştuğum için bişey söyleyemicem, tabiiki o ilk buluşmada hal ve hareketleri olumluydu netten sürekli konuşuyoruz hatta hatıra şeyler vermeye başladık birbirimize. ben ona resim yaptım o bana hediye aldı filan.
erkek için yüz yüze konuşmak yada 1 kere konuşmak farketmez :) zaten sen adamı kanatlandırıp uçurmuşsun. Resim yapmalar, göndermeler falan :) böyle davranması yada bir ilgi duyması çok normal. Sonuçta karşı cinsten oldukça artı hareketler geliyor. Duymasa anormallik duyardım ki adam biraz çekingen sanırım biraz ağırdan alıyor.
yani benim yaptıklarım kötümü? yapmayayım mı? yani şimdi sevmiyormu sadece minnet duygusunu mu gösteriyor? anlamadım.
yok değil ama eğer arkadaş çevrenin arkadaşı ise, onlar vasıtası ile tanıştıysan bir derece yaptıkların normal karşılanabilir ama netten tanıştığın biri ise erkek tarafının beklentisi farklı olur genelde. Böyle böyle fazla beklentiye girer eleman, sana daha çok bağlanır. Sevip sevmediğini de konuşmaları, tarzını bilmediğim için bilemiyecem ama seviyordur herhalde. İyi bir adamdır diye umut ediyorum.
annemin arkadaşının oğlu oluyor. 3 aydır tanıştık sonra ben ekledim sonra samimileştik filan. Herşey için teşekkürler çok soru sordum sana da :D çok yardımcı oldun.
o zaman problem yoktur. Ben netten tanıştığın bir çocuk sanmıştım, o yüzden biraz temkinli yaklaştım ama dediğim gibi çocuk hoşlanıyordur senden.. Karşı taraftanda cevap gelince :) Rica ederim, başka soruların olursa ulaşırsın, yardımcı olmaya çalışırım.. iyi akşamlar
senle ugrasmayı sevıyo demekkı :)
bu iyi birşeymi?
:D tahmin etmiştim birde size soriyim dedim.
Teşekkürler :)) oldun tabi.
takdıgı lakap nedır onemlı olan oooo
küçük casus :D ama çok sevimli bence. arada benim küçük casusum diyor bana.
yok asla işi olmaz kurtlar vadisiyle. ya neden lakap taktı bana?
Sarı çiyan niye öyle diyo bilen var mı?
bilemiyorum artık aklıma birşeyler geliyor ;)
söyle yaa :D aklındaki aklımdakimi?
evet hemcinsim o işte :)) çözüm önerin yol haritan nedir ;)
şuan hiçbişey çıkmaza girmediki çözeyim :D hep böyle kalsın yeter. ama teklif ederse de fena olmaz hani.
ay ay ağır ol kızım ya , süründür koştur peşinden bir kıza yakışma zhemen kabul etmek , bak ben nasıl süründürdüm :D
haklısın tabii. insan bu işin ortasını bulmasını öğrenmeli. ne çok yüz vermek ne de çok ağırdan almak lazım :) mesela şimdi herşey güllük gülüstanlık ama teklif edince herşey değişir hemen kabul edersem onun gözünde değersiz olurum. sen ne yaptın nasıldı nasıl oldu anlatsana? :))
süründürdüm tabiri yerindeyse , hemen kabu letmedim , hala sevgiliyiz ama bir defa bile öpmemiştir beni o derece düşün 3. seneye gireceğiz şubatta :)
ohaaaa <3 neden böyle dedim biliyormusun? benimde hayalimde dokunmaya kıyamicak bir sevgili var... yani buldum tabiiki ama umarım öyledir. çünkü şimdiki aşklar öpüşmek veya şeydir :S anla işte. ben gerçek sevgi istiyorum. bence hiç kaçırma allah sizi nazarlardan saklasın <3 <3
zor değil şartların başta kabul ederse o bilir , bizde öyle ilişki öyle şeyler öpşmse hç olmaz , konsu bile geçmez , ama erkekte iş bitiyor açmadımı sorun yok , ben sertim o konuda anlayışlı o da biraz , aslında utanmada var onda ondandır zaten böyle olması :)
onuda tebrik ederim valla. zamane erkekleri bu şartları kabul etmez.
kendi bilir kçına basarım tekmeyi , nederse kabul ediyor zaten :) evlenince evin reisi ben oclam diyor onu da kabul ediyor düşün biraz pasif ya parmağımda oynatıyorum onu ama cidden seviyorum rtık onu mu huyunumu bilmiyorum artık bende arada düşünüyorum :D D:
tü tü maşallah :)) allah mutluluğunuzu hiiiç bozmasın.
amin amin seninde başına artık , seni seven sana dğer veren biriyle ol , kendini bell ieder belli süreden sonra o tipler...
lakaba bak bana dese bi kız çok fena yaparım :)
:( bende ona ağaçkakan diyorum :D
e senin söylediğin sevimli kabul ama casus hiç hoşdeğil :)
haklısın ama o söyleyince hoş :D :P
:) tabi o da var .. söylemekle yazmak farklı
Bana müdür dedi sayılır mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?