Concerta ve Cipralex kullanmaya başladıktan sonra..

Yaklaşık 3 aydır Concerta ve Cipralex kullanıyorum. Cipralex 10mg Concerta ilk 18le başadım sonraki ay 27 şimdi ise 36dayım. Başladığımda çok kötüydüm. Dağılmıştım. Çok uçlardaydım ve o kafamın içindeki ses beni çıldırtmak üzereydi. Özgüvenimi çok toparladı, çok mantıklıyım artık. İletişimim daha düzgün daha ne istediğini bilen biriyim. Mızmızlanmalarım öyle durduk yere can sıkıntılarım falan geçti.

Ama..

Şu an o kadar mantıklı düşünüyorum ki.. Ağlayamıyorum bile. Mekanik bakmaya başladım biraz. Çok önemsemiyorum hiç birşeyi.

Duygularım hep orta derecede hiç yoğun hissetmiyorum.

Oral kişilik bozukluğum var ve bunun getirdiği bağlanma problemlerim. Artık kimseye bağlanamayacağımı öyle saf duygular hissedemeyeceğimi biliyorum. Gerçek hayatın acısı derler ya, bunu kabullendim :) Hemde hiç zorlanmadan.

Mantıklı olan neyse onu yapmak istiyorum. Derslerimle ilgilenmek, aile sorunlarını çok takmamak, artık kendi hayatım için çabalamak, duygusal bağ kurmak için karşımdakini olmasını istediğim gibi görerek kendimi kandırmaya çalışmamak, hatta sevgiliden uzak durup sadece cinsellik için partner edinmek..

Evet eski durumuma göre çok iyiyim. Evet bana göre herşey iyi ve normal. Evet tabii ki içimde mutluluk şefkat sevgi hissediyorum. Çok uç değil sadece bunlar. Kontrol edebiliyorum.

Sormak istediğimse.. Normal mi bu? Var mı bu ilaçları kullanan, benim gibi değişim gösteren?
Concerta ve Cipralex kullanmaya başladıktan sonra..