Sorum özellikle kızlara romantik erkek anlayışınız nedir herkes tutturmuş romantizm diye içeriği nedir beklentileriniz nelerdir, bir fikriniz var mı bu konuda yoksa sadece kızların ego tatmini mi?
Cevabın nedir?
Ya sırf romantızmı kızlar istiyor dıye yapmak bildiğin resim çizmekten anlamayan birine tuval yaptırmak gibi bişeydir..
Biraz içten gelmeli.. Tmm belki biz erkekler aramayız bize süpriz yapılsın vs gibisinden.. Ama kızlar oyle değil kılı 40 yardıkalrı için biraz özveride bulunmak isteniliyor.. mesela Özel günlerin unutulmaması gibi..
Yada bı hata yaptığıızda bir çiçek alıp özür dilemek gibi.. yada yemek yaptığında beğendiğimizi söylemek gibi..sonra yerı geldıgınde yemek ıle ılgılı bır eksıgı varsa kırmadanda soyleyebılırız ;)
bulusmaya gıdıldıgınde ufak suprzler yapılına bılır mesela.. yada o hasta ıken 1 bardak sıcak corba yapılıp verılebılır ;) bızım ıcın ufak ve onemsiz olan seyler onalr ıcın ınanılmaz anlamlar ıfade edebılıyor.. ve bakıs acımızı değiştirirsek gayet haklılarda ;)00 Yorumla
Romantik - kökü antik den geçiyor paşam bnce anlamının nerden geldiğini bilmedikleri tarzda erkekler arayan kızların ciddi sorunları var :) iyi geceler.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 425 cevap paylaştı. romantik erkek ozel gunleri unutmaz suprizler yapar hediyeler alir. mum isiginda yemege goturur muzikle. beraber sinemaya gider basinizi omzuna koyarsin film izlersin, boyle erkege romantik denir. ama gunumuzde bunlarin koku tukeniyor daha cok ormantik erkek var.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. ipleri kızın eline kaptırırsan inan bana ağzınla kuş tutsan fayda yok. romantik değil duygulu erkek severiz, arada fark var. misal yanında yürürken birkaç saniye gözlerinin içine bak, gülümse ve kafanı çevir. bu bir saat aşkım balım demekten daha etkilidir.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
5Cevap
Öyle erkeklere uyuz oluyorum nasıl olmasını ısterler bılmemde romantık erkek dıyınce erkeğin ince ruhlu hali falan geliyor kaçmak istiyorum :D
20 Yorumla
+1 yılErkek romantik olmaz ya :) ben sevmiyorum romantik erkekleri.
10 YorumlaRomantik erkek demek parası ve boş vakti çok olan erkek demektir demektir :) Türkiye şartlarında artık romantik olmak biraz zor ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaşımı ağrıtmasın yeter yemişim romantiz mi:) bende bi sevgili var kız triplerinin alasını yapıyor istemem az ötede oynasın:)
00 Yorumlaromantik erkek diyince benim aklıma i*ne bi tip geliyo :D
00 Yorumlakarısını dövmeyen erkektir mesela ..
01 Yorumlaaz buçuk kılıbık anlıyorum benn
00 Yorumlailgili olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhediyeler almaktır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği