Bir erkek bir kızın söylediğine neden guler ya da ona bakinca neden guler? ya da yaptigi hareketin aynisini
Yapar?
Yapar?
Senden hoslaniyor ama cok degil. Ben sevdigime hep gulerim. Ama asik oldugum kisinin yaninda donup kalirim
nası denk getırırım dıye o an şişler cakması ve gel gıtlerın yasanması sonucu ortaya cıkan tebessum :D
İnsan sevdiğiyle uğraşır. Gülmesi de komik buluyor olabilir, ya da sempatik geliyordur :)
kızı seviyo komik olduğunu düşünmeni istiyo senin üzülmeni istemiyo
Önce yanıma geldi yanindan gittim konuşmak istemedim... daha sonra uzaktan bana baktığını farkettigimde kafasını çevirmedi... annesi yanına otur dedi oturmadim... ama nedense ben konuşmadigim halde yakınıma geldi oturdu başınida öne eğdi konuşmadi...
Bilmiyorum ama ben bir daha karşılaşırsak
Eger bir daha konuşmayı düşünmüyorum annesi beni gelin istiyo ama onunda etkisi olmuş olabilir onun için uzak durucam... vazgecerler o zaman belki
Bilmiyorum yaptığım hareketlerin aynısını yapıyo soylediklerimide taklit ediyo... bazen yanimdan geliyo... yanimdayken düşürüyor tabakta kinleri bide gülüyor arkasından bir kere çay koymuştum herkez demli derken o kız yapmış için işte dedi... bide ben bir şey söylerken hiç kimse dinlemezken o cevap verdi bana bakarak... bir kerede baktığında ben bakınca kafasını çevirdi...
Bilmiyorum ama uzak durucam...
Konuşmuyorum zaten...
Cevap
9Cevap
beden dilinde insanlar birbirini taklit eden davranışlar sergilerlerse bu kişilerin birbirinden hoşlandığı anlamına gelebilir ama senin yaptığın hareket komikse sadece gülmüş ve taklıt etmiş olabilir
Yürüyordur dikkat et tavırlarına anlarsın zaten
Bence hoşlanma belirtisi.
Sellektör yapar gel gel der.
Ya salak ya da kıza fena tutulmuş
Sempatik geliyodur hoşuna gidiyodur..
Gülmesini Sağlamışsın.
Normalde çok az gülen birisi ama ben bir şey söyleyince gülüyor...
Dengesiz Olabilir Öyle Çok İnsan Var Her Şeye Gülen..
Yani dengesizlerde hep beni bulur...
At Tekmeyi Gitsin Yanına Yaklaştırma.
hoşuna gitmiş olabilir en iyi ihtimal
Komik gelmistir. Ya da maldir
Hoşuna gittiği için 😊😊😊
anlık bir hoşlanmadır o yani :)
Hoşlanmıştır şefim..
Gülünç bir hareketi vardır kesin
Seviyorsa demek ki
Ask belirtisi
Hoslaniodur
hoşlanıyordur