Bu başlık ile karşılaşmış değerli kardeşim, arkadaşım&hemcinsim; asla bir kadının nasıl baktığı, nasıl düşündüğü ve neyi tercih ettiği zihninizi bulutlandırmasın, özellikle konu yaşa gelince ! 30'lu yaşlar bir erkeğin altın çağıdır ve her kadının bir erkekte arzu ettiği yaşlardır, aksini iddia eden bir kadın yalan söylüyordur ve yalan kadınlar için gayet normal birşey. Peki bir erkek 30 yaşındaki bir kadını tercih edermi? Çok nadir çünkü 30 yaş bir kadın için artık duvardır ve o duvar 27 yaşında inşaa edilmeye başlar. Erkeğin böyle bir sorunu yoktur, kendisine bakan, spor yapan, aktivite yapan, hobileri olan, vizyonu&idealleri olan, sigara içmeyen, alkolun dozunu kaçırmayan erkek her yaşta çekicidir. Yılmayan ve hislerinin altında ezilmeyen, kendi idealleri doğrultusunda hareket eden ve duyguların esiri olmayan bir erkek Dağ gibidir. Bir kadın ise doğa ananın kendisi gibi güzel, zarif ve fırtına gibidir (Trip, bir gün ayrı öbür gün ayrı kişilik) Bir Dağın yok oluşunu hayal edin ve o zaman doğa ananın bütün dengeleri alt üst olur. Dağ gibi olun hemcinslerim. Her kadın sorumluluk alabilecek güçlü ve iradeli bir erkek ister. Dağ gibi güçlü ve gizliden gizliye hep bir arayış içindedir taaki başa bir dağ bulana kadar :) bunun içindirki boşanma nedenleri (medya bizlere aksini göstermeye zorlasada) hep kadınlar yüzündendir . Onun için aşağıda yorumlarda yok kendimden 1 yaş büyük olsun yok en fazla 3 olsun yok benimki küçük olsun diyenler (Parmağımda oynatayım) yok 40 yaşlıymış, yok babammış, abimmiş... böylemiş şöyleymiş geçiiiiiin. Yalan inanmayın. Sakın inanmayın. Sağlıcakla kalın.
"The only time you really live fully is from thirty to sixty. The young are slaves to dreams; the old servants of regrets. Only the middle-aged have all their five senses in the keeping of their wits ". - Harvey Allen00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl30 yaşındayım ve buradaki üyelerin cogunun asılsız ithamlarda bulunduğu kategoriye dahilim. O kadar yersiz ve alakasız seyler yazılmış ki sizin genc cıtir dediklerinizin hepsini cebimden çıkartırım hem de aklınıza gelebilecek her yonden. Ama bunun bir önemi yok çünkü henüz yirmili yaslarının basında Selülitle Tanışmış olup da burada kendini cıtir diye sınıflandıran kezbanlarin düşünce sistemi böyle. He umurumda mı tabiki degil çünkü bu site de olmasa hic bir ortak paydamız olmayan insansilar bunlar. Boyunuzdan buyuk konuşmalar yapmayın bir gun bir otuzluk çıkar karşınıza dünyanızı ters çevirip bastan yazdırır
41 Yorumla
Aferim sana takdir ettim.
Kendinden 5 yaştan fazla küçük kızlara bakan erkeklere hiç hoş bakmıyorum art niyetli olduklarını düşünüyorum.
Ha aşık olurlar birbirlerine tamam ama, özellikle çok küçük isteyen erkekler neyin kafasında anlamıyorum ben.
30 yaş üstü erkeklere bakışım çok da farklı değil dengini buldu mu evlenir bişi yok yani.412 Yorumla
Soran+1 yılhayır merak ettım 20 yaslardakı kızlar cıdden 30 yaslardakı adama bakarmı dıye bana garıp gelıyor hanı kendı yasıtın varken neden kendınden yaslı bır erkekle cıkmak ısterler
- +1 yıl
benim bakış istediğimi yapsın şeklinde değil .. belirli bir yaşın üstündeki hatunlar genel olarak mutsuz ve enerjisiz oluyorlar (hayatın yükü, yaşadıkları hayal kırıklıkları vb) ve çoğunun aklında evlilik oluyor. görüştüğüm hiç bir kadına da zaten bir gelecek sözü vermem .. art niyetli mi algılanıyorum bilemem ama ben böyle daha huzurluyum ..
Soran+1 yılhayatın yuku sızı daha cok etkılıyor ersınn bu yuzden olsa gerek ortalama kadınlar 15 yıl daha fazla yasıyor
- +1 yıl
Mucak.
- +1 yıl
evet kadınlar uzun yaşıyor ..ben tecrübelerimden yola çıktım .. bu site bile bana ek olarak tecrübelerimin doğruluğunu gösterdi .. belirli bir yaşın üstündeki kadınlar mutsuz ve tükenmiş .. keşke böyle olmasa :( belki basite kaçıyorum.. mutsuz bir kadını mutlu etmek gibi bir amaç edinebilirdim .. ama ben mutlu olanın mutluluğunu korumayı tercih ettim .. tercihler sonuçta .. amacım kimseyi eleştirmek değil.. ayrı karakterde insanlarız sonuçta ..
- +1 yıl
depresyondalar ama çoğu farkında bile değil .. sırtlarında geçmişin tüm hayal kırıklıklarını, acılarını taşıyorlar .. hele bir de geçmişte sevdiği insan tarafından terkedilmişse erkekler kadar kolay silemiyor bunun acısını .. genelleme yapmıyorum ama benim tanıdıklarım böyle .. bir de çok olgunlar .. ben de olgunum .. iki olgunun sevgililiği sıkıcı oluyor (bana göre)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence 30 yas erkeler kart horozdur , kendinizi aldatmayın gencler daha makbul, kartlar :))
59 Yorumla
Soran+1 yılcok ıyı ya:) 30 yaslardakı adamlar kendı yasıtını begenmeyıp 20 kızlarla takılmayı kendıne hak goruyorlar ne garıp.kım onları ne yapsın kart horozlar
Cevap sahibi+1 yılHe he he he :)) kartlarda ondan heeeeehe :)
Soran+1 yılbıktım valla 30 luk adamların asılmasından :D
Cevap sahibi+1 yılKartlar kel olmadan genclere sarkıyorlar , he he he he he :))
- +1 yıl
herkes aynı değildir hatırlatmak isterim ... bazıları herkese asılır, bazılarının kalbiyse tek atar, çifti kabul etmez... benden demesi...
- +1 yıl
25 şinden sonra fosil
30dan sonra tarihi eser olan siz kızlarmı diyor bunu :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
+1 yıl30 yas alti bir erkegi evlenmeye ikna etmeniz gunumuzde birhayli zorlasti.Ya 20 yas atinda henuz toy delikanli iken kandiracaksiniz,yada universiteye gittiyse artik 27-28 gecmesini bekleyeceksiniz.
20 yas alti erkeklerin de malum kariyeri,evi,arabasi olmadigi icin genelde kizlarimizin tercihi olmuyorlar.
Universiteye gitmis olan erkekler de yalniz hayatin keyfini ve rahatligini kesfettiginden kizlarimiz mecburen bunlarin orta yasa merdiven dayayip durulmasini beklemek zorunda kaliyorlar.Tabi bu sure zarfinda bir Rus veya baska bir yabanci adami kapmazsa.10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 754 cevap paylaştı. Gayet iyi bakıyorum. Yakışıklıysa daha iyi bakarım. Karakter olarak o yaş aralığına hitap ediyorum. Kendi yaşım bile bana çocuk gibi geliyo, kendi yaşımın da beni beğeneceğini pek sanmıyorum. O yaşı beğeniyorum ama abaza, sapık ve bencil, fırsatçı olma ihtimalleri de var. O yaştakilere temkinli yaklaşmak lazım. Uzaktan uzaktan takip edicenn, yakından pek anlaşılmaz.
31 Yorumlaşahsen ben bakmıyorum..genç erkekler ilgi alanıma giriyor..hatta benden küçük olsun..daha iyi anlaşıyorum.
47 Yorumla
Soran+1 yılbendede var o durum
Soran+1 yılevet yaslı erkeklere garıp bakıyorum hanı yasım neyse denk olalım. ılerde sorun olmasın
Soran+1 yılaynen :D 30 gecsemde herhalde 25 lık genclere bakarım gıbı gelıyo:)
- +1 yıl
sizlere bu yaştan sonra kim bakacak çok merak ediyom asfdhfgh
Kişilik & Karakter konusunda 415 cevap paylaştı. 25 yaşındayım. Erkek arkadaşım benden 1.5 yaş küçük. Ama yeterli olgunluğa eriştiği için sorun olmadı bu durum. Ha ama o olmasaydı ben kendimden en az 2 yaş büyük biriyle olmayı tercih ederdim.
22 Yorumla
Soran+1 yılkucuk olması makbul:)
- +1 yıl
2 cocuk dogum yaptıgınızda 20lik degilde 32 olyrsunz
Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. 20 li yaşlardaki kız için 30 lu yaşlar fazla.Anca 26 dan sonra 30 yaşındaki bir erkekle ilişki kurmak düşünülebilir bence.Evlilik için insanların yaşının ilerlememesi gerekir.Sonuçta çocuk baba mı desin dede mi desin yani.
44 Yorumla
Soran+1 yılevet dogru soyluyorsun cocugun gelecegıde onemlı 35 yasındakı bır adamın cocugu dusunsene kucuk yasta yanlız kalır
Soran+1 yılevet ıns erken evlenırız herseyın hayırlısı
+1 yılvalla bu devirde 30 yaş altı erkekler zor evlenir anca gönül geçirmek için kızla birl,kte olurlar tabi ki cogunlugu.üniversiteye gitse bitmesi 22 yasında en erken.askerlik calışma falan 25 i buluyor para kazanma falan derken yaş 30 oluyor ve anca olgunlasıyor dogru düşünüyor erkekler.yani 30 yaşına kadar hayat kosturmaca ve sevgili varsa vakit gecirme ddogru kişiyi bulmayla geciyor
40 Yorumla30 yaş altı bir adamla ciddi olamazsınız ki, ama 30 yaş altı adamı daha rahat kandırırsınız :D ben 34 yaşındayım, resimlerime bakın, yaşlı mıyım sizce ? :D
Ayrıca kendimden küçüklerle çok daha iyi anlaşıyorum, daha hayat dolu oluyorlar, benim yaşıtlarım aşırı ciddi ve kuralcı00 Yorumla
+1 yılvalla bu duruma göre degisir 25 yasinda vardir 40 yasinda gibi durur 30 yasinda adam vardir henüz 20 yasinda gibi durur degilmi.
Genelde 30 yas grubunda olan insanlarin evlendikleri kadinlar 25 29 arasi oluyor yani sonucta akil ve mantigin uyusmasi lazim evlilik icin.İliski durumu cok farkli tabiki insanlar yasitlari ile flört etmek istiyeceklerdir.00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl30 yaşındayım bana göre çok yaşlı değil ama sizin yaşınızda iken çok uzak bir ihtimal gibi gelirdiler... Fazla büyüktüler benim için... Geç neden kalsın ki evlenmek çocuk işi değil biraz da olgunluk işi...
40 Yorumla
+1 yılcevabım kroca olacak ama hayatın gerçekleri bunlar: yaşıtınızla evlenirsiniz. çulsuzdur. ikiniz çabalarsınız geçinmek için. ay sonunu zor getirirsiniz. benim yaşım 48. kendi evim var. havuzlu bir villa. aylık sabit gelirim en az 20 bin lira. şimdi benmi bir ayağı çukurda karta kaçmış oluyorum yoksa 20 yaşında işsiz ve parasız birimi fazla taze oluyor? sevince samanlık seyran olmuyor beyler bayanlar :)
11 Yorumla- +1 yıl
yaw hataya bak. 48 yaşmışım. 38 :)
+1 yılBence 30 yaş üstü erkekler olgundur. Ve genelde bayanlar olgun bi erkekle olmayı tercih ederler. Çünkü 30'un üstünde erkek daha romantik, daha bir kadının iç dünyasına inebilir. Nitekim bende olgun bayanlardan hoslanıyorum..
21 Yorumla
+1 yılAraya yaşı bahane etmeyenler beri gelsin.Yaş tabiki önemli bir faktör.Ama araya aşk girdiğinde bazen kaç yaşımda olduğumu unutuyorum.Unutturuyorlar.Bazende unutmak gerekiyor.Çünkü yaşadığım yıllar tıpkı şarabın yıllanmışı gibi benim için özel ve güzel...
10 Yorumla30 yaşından sonra erkekler virüs mü kapıyor yahu amanın zamanım az kalmış hemen birini bulmam evlenmem lazım.
34 Yorumla
Soran+1 yılyok hayır bana gore cok fazla 22 yasında oldugum ıcın
Soran+1 yıl30 yasinda tipu eli duxgun bir Adam goemedim
Gizli Üye(36-45)+1 yıl30 yaşındayım, ama hep genç gösterdiğimi söylerler, şu ana kadar yaşıtım bir kadınla da çok az beraber oldum, özellikle değil ama öyle denk geldi hep, yaş konusunda dahiçbir sorunumuz olmadı. ileride veya şimdi evlenmemem için bir engel göremiyorum, yaşın ilerlemesi asıl sizde bir problem yaratır, erkekte değil
13 Yorumla
Soran+1 yılhım.. hayır ben kendımden yaslı bır erkege hıc o gozle bakamıyorum yanı genc olması onemlı yası onemlı
Cevap sahibi+1 yılerkeklerin kadınlardan daha geç olgunlaştığını düşünürsek, bence arada birkaç yaş fark olmalı, merak etme birgün yaşarsın elbet, o zaman arada pek de bir fark olmadığını anlarsın :)
Soran+1 yılhayır erkek arkadasım var onunla erkenden evlenmek ıstıyorum :)
+1 yılöncesinde neyse,
sonrasında da o.
ben 30 yaşında ve sonrasında değişen birini hiç görmedim.
siz hangi dünyada yaşıyorsunuz kardeşim?
ne varmış şu 30 yaşında?
30 yaşındakiler gencecik delikanlılardır!00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl35 yaşındayım ve kendimi çok genç hissediyorum. Öyle de gösteriyorum zaten. İnanın ki, yıllar nasıl geçti anlayamadım. Okul, askerlik, iş-güç falan derken... 35 oluvermişim...
30 yaş üstüne olumsuz söylemlerde bulunanlar, sanki kendileri hep 30 yaş altında kalacaklarmış gibi konuşmuşlar... :)) Ama isteseniz de zamanı durduramayacaksınız.
Sizi de göreceğiz bakalım...00 Yorumla30 yaşına gelip eğer hala işini gücünü oturtamadıysa
birşeyin sahibi değilse, hayata geç kalmıştır. 10 yıl sonra 40 ...
bir çocuğun olsa 40 / 50 yaşına geldiğin zaman o daha 10 yaşında olacak
çocuk için kötü ... hemde çok kötü..00 YorumlaTecrubeli bir buyugunuz olarak şunu diyebilirim
İdeal evlılık yaşları için
kız---------erkek
22---------29
24------30
26-------33/34/35
29---36/3705 Yorumla
Soran+1 yılayıptır sorması kadın neden kendınden yaslı bır erkekle olmak zorunda? kendı yasıtım varken neden yaslı bırı ? davul bıle dengı dengıne
+1 yılBen 30 yaşımdayım.Okumaktan sosyal olamamışsam suçum nedir ki.Zaten 30 yaşındaki erkek evlenmeyi düşünür.
21 Yorumla- +1 yıl
teşekkur ederim.en iyi cevap seçildiğim için.
+1 yılYorumlara bak 20 yaşındaki bebelere sesleniyorum 10 sene sonra nekadar çocuk olduğunu hatırlayıp güleceksin erkeğin en güzel yaşı 32 33 anladın 20 nedir o yaştaki insan sevmeyi nebilir nerde ne konuşacağını ne bilir saçma sapan hareketleri vardır ilerde anlarsınız 30 lu yaşların nekadar güzel olduğunu ayrıca kadın erkekten 10 yaş küçük olması en iyisi erkek kendine bakarsa 50 yaşında daha delikanlı gibi durabiliyo ama kadın ellide fadume halaya dönüyö yani patates
00 YorumlaBüyük konuşmayalım Allah korusun ama bu zevk meselesi. Benim beğendiğim bir kız vardı hayatta gördüğüm en güzel kızdı. Ama beni parasızim diye istemedi. Neyse sonra istediğini bulamadı bana yanasti ben istemedim. Genç ve guzel iken bakmadin şimdi çaresizlik ten geliyorsun Üzgünüm istemiyorum dedim. 18-22 bir bayanın en güzel zamanları. Burdaki arkadaşlar cinsellik için olgun isterim diyorlar Cogusu pek düşünmeden herseye hazır.
00 Yorumla22 buçuk yaşım eşimde 33 :) evet yaş önemli hep genç erkekler dikkatimi çeker birde nedense hala 17 18 yaşında erqenlerden çıkma teklifi alıyorum nedense .s.s
03 Yorumla- +1 yıl
sen butiple nasıl evlendin aamk
+1 yıl30 yaşındaki bir adamı örnek göstermişsin. Daha önceden ilişkiler yaşamışsa, çok rahatlıkla evlenebilir.
Şayet eğer kızlarla olan iletişimi zayıf bir insan ise, biraz zor evlenir...00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçıtır seviyorum. bende çıtırım. çıtır çıtır birbirimizi yemek daha güze :p
22 Yorumla
Soran+1 yılbendensın kız:)
- +1 yıl
hele hele hele hele
26 yaşındayım ve 30 yaşından sonra ki erkeklere olumlu bakıyorum erkekrin nede olsa ruhları çocuk hem daha düşünceleri oturmuş oluyo daha çekici felan he iyi övdüm 30 yaşta ki erkekleri :)
72 Yorumla- +1 yıl
aynen allah razı olsun bu kadar ovulmemiştim :)))
+1 yılamca diyorum yaşım 22 olmak üzere büyük konuşmaktan korkarım Allah korusun düşünemiyorum
15 Yorumla
Soran+1 yılevet buyuk knusmayalım genede allah korusun.
- +1 yıl
yani yaş büyüdükçe olabilir tabi ama bu yaşta istemem çocuk hissediyorum daha
Soran+1 yılyas buyudukce daha beter olurum ben :D benden kucuk olsun ısterım bu seferde :D
- +1 yıl
yok o zaman daha olgun istersin olgunda olmalı zaten mesela sen 20 yaşındasın diyelim 17 yaşındakş biriylede birlikte olmak istemezsin heralde:)
Soran+1 yılolgunluk yasta degıl ınan bana alakası yok
Yaşın ne önemi var. Sonuçta her gönül aynı yaştadır o_O
Gerçi kısmet çıkmadıktan sonra mecburen bakıyorsunuz.01 Yorumla
Soran+1 yılallah korusun ya ıns oyle bırsey olmasın kucuk olabılır ama buuk ıstemıyorum:\ guzel bır kızın pesınder cok erkek vardır hatta kendınden kucuklerlede olabılır
+1 yılBen olgun erkeklerden holanırım ve 30 yaş bi erkeğe çok yakışır.
60 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKızlar kendilerini 25lerde anlar. Erkek ise 29 larda
kızlar daha olgundur erkek oldugnlugu yoktur. kız onu olgunlastırandır.
bu yüzden erkegin evlilik erkegi olması icin en az 29 u beklemen lazım ondan once evlenen cok az erkek vardır.00 Yorumla30-35 Bir erkeğin bence en güzel en oturaklı zamanı.
41 YorumlaSen dalgamı geçiyorsun. Erkek yaşlandıkça olgunlaşır. Her alanda bilgi ve becerisi artar. 30-40 yaşında olan erkek altın çağını yaşar ve yaşatır.
Tabi dedğimi tipler kısa boylu tıknaz ve göbekli olmuyanlar :)10 Yorumlaben 30 yaşındayım sevgilim 19 yaşında hiçbir sorun yok her konuda gayet iyiyiz... yaşı o kadar da problem yapmayın kızlar, öpüyorum..
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. 35 yaşında biri olarak 22 yaşındaki biri için 30 lu yaşlar zaten büyük durur belki kız 26-27 filan olursa olabilir bana göre 22 yaş ergenliğin cıkış kapısı zaten ham meyva.
02 YorumlaBence insan severse yaşın bir önemi olacağını düşünmüyorum ama yinede 5 yaş büyük olmak üzere 2-3 yaş küçük olmak üzere uygun olabilir diye düşünüyorum.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben 25 yaşlarımda evlenmeyi düşünüyorum ve 5-6 yaş büyük olmalı evleneceğim adam ama şu anda en fazla 7 yaş olarak düşünüyorum tabi aşık olunca rakamların bir önemi kalmıyo
50 Yorumla22 yasindayim sevgilim 27 yasinda ve cok olgun herk konuda yardim ediyo cocuk gibi diyil..ben shahsen 30 üstu kimseyle olamam babam gibi göruyorum
01 Yorumla
+1 yılben nasipolursa 30 yaşında düşünüyorum evlenmeyi evlenecegim bayan ya benimle aynı yaşta olucak ya 28 yada en az 26 olucak
00 Yorumla35 yaşında evleneceğim .. erkek olmanın güzel bir avantajı bu :)
00 YorumlaDi mi evliligi dusunen erkek degil sizi kullanip atan erkek makbuldur
00 Yorumlabüyük biraz büyük,gayet büyük baya bir büyük yani:)
11 Yorumla- +1 yıl
öleyim gitsin...
Gizli Üye(36-45)+1 yıl30-40 yaş aralığındaki erkeklere bayılırım.altındakilerle çay bile içmedim
40 Yorumla
+1 yıl3 yıl sonra bu kategoriye giriyorum...30 yaşımdan sonra beni beğenmemeleri evlenmemeleri hiç dert değil...
00 Yorumlabende cekici bulmuyorum aslında yirmili yaşların sonu kafidir.
00 YorumlaOtuzlu yaşlardaki erkeklere size nasıl bakıyo bakıyo :)
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 313 cevap paylaştı. 39 yasındayım kendımden büyük kızlarla ilgilniyirum sınır 50 yaş üstü yaşlı geliyor bana ;))) yazarken bile güldüm...
01 Yorumla
+1 yıliyi bakiyorum okey oynarken tas calmiyorlar icmesini biliyorlar hali sahada kosamiyorlar ama olsun artik
10 Yorumlaben 23 yaşındayım. dediğin durum olgun erkek seven kadınlar için geçerli. aslında olgunluk tamamen karaktere göre değişen bir durum.
00 Yorumla
+1 yılYaşlı geliyorlar bana.
32 Yorumla
Soran+1 yılbanada
- +1 yıl
Sen kaç yaşındasın angel ayıptır sorması
İzdivaç programı gibi
27 yaşındayım adaylarım sigara kullanmayan,diksiyonu düzgün,zeki 25-32 yaş arası bayanlar =)00 Yorumlasizin yaşınızdakiler hep bize bakıyor :D normalz yani :D
21 Yorumla
Soran+1 yılyok ben bakmıyorum 24 gecmesın
benim idealim 19-23 yaşlı erkekler
18 yaşındayım :)30 Yorumla
+1 yılhepsi pırlanta gibi çocuklardır sidflsidlfşslfisdf
00 Yorumla
+1 yıl30 yaş altıyla evlenip çocuk bakıcısı gibi arkasını toplarsın o adamın :D
00 Yorumlaartık normal oldu.. türkiyede erkeklerin evlenme ortalaması neredeyse 29.. iş varsa sorun yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlgun gözüyle bakıyorum.. Erkekler geç olgunlaşıyorlar. Benım erkek arkadaşım 35 yaşında ben 26
10 YorumlaKesinlikle tam benlik 25 yasimdayim en az5yas buyuk olmaki benden olgun erkeklerden hoslanrm :)
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl33 yaşındayım ve 22-23 gibi duruyorum. hatta onlardan bile genç. kimse yaşıma inanmıyor.
110 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKızlar çok büyük konuşmuşsunuz! :))
Soran+1 yılolabılır ben hıc oyle gormedım ama 22 yasındakı bır erkekle 33 yasında bır erkek aynı gostersede aynı olamıyr malesef
Cevap sahibi+1 yılBenim gibi rahat bir hayatı varsa ve genç görünen bir genetik yapıya sahipse oluyor.
Çocukken hep üzülürdüm! ''niye yaşıtlarım gibi büyük görünmüyorum'' diye, şimdi ise bunun sefasını sürüyorum
Cevap sahibi+1 yılyoutube.com/watch?v=XSQxCsBh4EE
Soran+1 yılallahtan o yonden sanslısın genelde 30 lu adamlara bakıyorum acayıp korkunclar cok yaslı cokmus gorunuyorlar
Cevap sahibi+1 yılDiğer kardeşlerimde öyle, genç görünüyorlar. Annemden kaynaklanan bişey. Ama benim gibi genç görünen bir yaşıtımı görmedim bugüne kadar.
Soran+1 yılresımını gormedımkı:)
Cevap sahibi+1 yıl18-20 yaşındaki gençlere bakıyorum; ağız kenarlarında çizgiler,kesikler oluşmuş, göz kenarları kırışmış v.s
Cevap sahibi+1 yılİnternete fotoğraf koymuyorum. Ben narsist biriyim, çalıp, biyerlerde kullanmalarıını istemiyorum.
her insan kendi yasina yakin birisiyle yakin olmali, geleckde problemler yasanir sora
00 Yorumlaben 26.. genelde 30-35 arası ile ilgileniyorum..
129 Yorumla
Soran+1 yılhımmm..
Soran+1 yılbendede tam tersı benden buyuk olmasın mumkunse ama evet kendınden olgun erkeklerıde seven mutlaka vardır
- +1 yıl
ıdeal yass
26 yaşındayım.30 - 35 yaş grubu benim için normal
20 Yorumla- Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım