Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibi salak ama akıllı sanan kızların kafasını duvara sürtüp kıvılcım çıkarasım gelyo... Gerizekalı sende bende bilyoz aklında seni acaba ellemek mi istiyo acaba skmek mi istiyo diye... Ama inadına gidip buraya soruyon yine... Ulan mal ya ellicek ya skcek işte biliyosun zorlama adamıda sinir etme !
00 Yorumla
Gece daha sakin olur daha rahat. oluruz diye yapmistir. heralde
03 Yorumla
Soran+1 yılYa olm hepiniz erkeksiniz yemeyin beni niye illa gece olcak ki
Soran+1 yılYok vazgecmis zaten gece olmasina gerek yokmus
+1 yılbir özellik arama amaç farklı olsa gece gündüz fark etmez gündüz işi vardır
05 Yorumla
Soran+1 yılOylemi dusunuyosun gercekten?
- +1 yıl
evet zaten kötü niyet olsa başka şekilde belli olur
Soran+1 yılMesela
- +1 yıl
konuşurken falan belli eder misal ben yakınlaşmak istiyorum senle tarzı gibi konuşur sen istemiyorsan böyle birşey bu tür konu açılınca ben evlenmeden daha fazla ileri gitmek istemiyorum diye açık açık söyle
Soran+1 yılYa erkek bu belli mi olur 😀 hem bana saat 8 demisti ben 6ya indirdim erken olmasi iyi bence ama onunla bulusmayi ben istedim yinede bir onlem alirim ilk bulusma..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
+1 yılseninle birlikte gökyüzünü izlemek istemiştir aklına kötü şey getirme
04 Yorumla
Soran+1 yılGulmedim :/
- +1 yıl
Çünkü espri yapmadım ciddiyim
Soran+1 yılO anca filmlerde oluyo..
- +1 yıl
demek ki filmlere özeniyor
Çocuk yüzünü görmeden işimi göreyim mantığında olabilir. Elini sana attığında temkinli ol oksamaya başlarsa kaç.
02 Yorumla- +1 yıl
niye kacsin kacacak ne var
+1 yılA sosyaldir gündüz uyuyodur merak etme gece rahat öpüşürüm diyen gündüzde yer bulur :)
00 YorumlaÇalışıyor olabilir, daha serin olduğundandır. Gece güzeldir ya valla 😊
10 Yorumla
+1 yılbence düşündüğün gibi kötü bir amacı yoktur
07 Yorumla
Soran+1 yılNerden anladin ki
- +1 yıl
nerde buluşmak istedi?
Soran+1 yılParkta. Ama ordanda insan gecer
- +1 yıl
Ya bence sen abartıyosun biraz
Soran+1 yılSen olsan giderdin yani 😀
- +1 yıl
Evet neden olmasın. Ama gece 10'dan sonra gitmem
Soran+1 yılHaha 😀 bu bana gece dedi sonra saat 8de dedi bende 6ya indirdim yani bulusursak 6da buluscaz
gece=ıssız ellemek istiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılGece dedigi 8 bende 6ya indirdim tamam dedi 😀
sabahları pişme ihtimalinizden dolayı olabilir
01 Yorumla
+1 yılgündüz işleri vardır belki
00 Yorumla
+1 yılgiderken biber gazı al yanına
00 YorumlaYiyişmek için
10 Yorumla
+1 yılKimse gormesinde rahataca sevisin diye
00 Yorumla
+1 yılBence gece daha romantik oluyorda ondan. :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni elleyecek öpecek falan anla işte
00 YorumlaKesin s*kecek
10 Yorumlaseks için
019 Yorumla
Soran+1 yılAma ordan insanlar geciyo
Soran+1 yılburada cogu kisi senin dedigini diyo zaten hayir gunduzler cuvalama mi girdi anlamadim ki. Ama gitmemde yani gece falan
Soran+1 yılYok ne caliscak nerdeyse 1 senedir tanisiyoruz birkac aydir da cok yakiniz hersey konusuldu yani buda ilk bulusma olur olursa
Soran+1 yılGece bulusmamaya karar verdik aksam uzeri olcak ama ilk bulusma oldugu icin korkuyorum daha oncede kimseyle bulusmadim issiz bir yere de gitmem zaten ama onunla bulusmayi cok istiyorum zaten uzun suredir de bekledim ben bu cocugu beni opmesi falan sorun degil ama merak ettigim en fazla basima ne gelebilir ki?
Soran+1 yılPeki cok soru sordum ama bisey daha sorabilirmiyim size benim icin onemli
Soran+1 yılBen kafama cok sey takiyorum mesela hic erkek arkadasim olmadi hic bulusmadim rahat olamiyorum ama erkekler hakkindada yeterince bilgim var bu kafayla gidersem belki hic sevgilim olmicak ama haberlerde duyyoruz daha kotu neler oluyo benim etrafimda bisuru kiz var 100 erkekle gorusuyo hepside guvenilmez tipler ama Masallah o kizlar sapasaglam peki o haberlerde duyduklarimiz ne ben cok korkuyorum mesela hicmi istedigim bir erkekle oturup konusamicam ona dokunamicam
Soran+1 yılYani etrafimda okadar insanin basina bisey gelmezken haberlerde nasil bukadar sk duyuluyo ozur dilerim sacma soru olabilir ama ben bu korkularimi atamiyorum omur boyu kimseye guvenmeden yasicam
Soran+1 yılTanimiyosun derken kizlarla samimi oldugunu biliyorum ama bulustugu kizla ne yaptigini nerden bilebilirim onu kastediyosan yok internetten tanismadik ama cok istiyorum bulusmayi hem simdi olmadi diyelim ilerisi icin sorun olmazmi daha uni falan var onumde daha cok insan tanicam
Soran+1 yılHa bide erkek arkadaslariyla falanda hic cafeye gitmemis kiz arkadaslariylada biraz tuhaf bide cok kizla birlikte olmus benim zaten onla ileriye yonelik dusuncem yok sadece bir kez bulusmak istiyorum bulustugum yerde tenha sayilmaz
Soran+1 yılBen dedigim gibi iliski istemiyorum ama onu sevdigim icin bulusmak istiyorum sevdigim insanla biseyler yasamak istiyorum herkes gibi. Guvenilmez oldugunu bildigim icin onunla bir yola cikmicam yani dedigim sizce cok mu korkmaliyim basima bisey gelir diye bulusunca?
Soran+1 yılPeki tesekkurler okudugunuz icin eger gerceklesirse buluscam
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrtalık daha tenha diye.
00 Yorumla
+1 yılopmek icin safmisin
01 Yorumla
Soran+1 yılGunduzde opebilir
Gizli Üye(36-45)+1 yıluçkur meselesi
00 YorumlaSen anladın onu
00 YorumlaGündüz çalışıyor mu
00 Yorumla
+1 yılihtiyaccc
00 YorumlaSevismek icin
00 Yorumla
Detaylı bilgi