kızlarla konuşamıyorum konusuyorum ama heyecan yapıyorum bunu çözmenin bi yolu varmı ?
Cevabın nedir?
Eskiden ben bi insanin gözüne bakarak konusmaktan cekinirdim ama inada yapa yapa alistim ve şu an hicbir sorunum yok. Bak karsindakini kiz degilde insan olarak düsünürsen heycanlanmazsin, ben erkek kiz farketmez herkesle konusurum ama dogruyu söyleyeyim bunun sebebide 16 yasimdan beri calisiyo olmam yani hep müsterilerle bi iletisim kurmak zorundaydim buda benim cekinhenligimi yok etti sanada tavsiyem cok müsteri olan bi alanda ise baslaya bilirsin...
01 Yorumla
+1 yılİlk önce bir şeyi ayırt etmelisin sen hoşlandığın kızlarla falan mı, yoksa ailendeki bayanlar dahil mi hiçbir bayanla konuşamıyorsun? Eğer ilk söylediğim gibiyse o kızlarla arkadaş ve kanka olmaya bak. Ayrıca o kızla konuşurken yanlış birşey söylerim rezil olurum diye düşünüyorsan kesinlikle bu yanlış bir düşünce. Her konuda doğal ol zaten o kızlar senle konuşmak için can atacaktır :)
00 Yorumla
+1 yılCafede bayanlarla sohbet et. AVM'lerde kasiyerlerle muhabbeti uzun tutmaya çalış. Sokaktaki kızları durdur saat sor. Bunları yaptıkça özgüvenin yavaşça gelişmeye başlar...
10 Yorumla
doğal olmaya çalış, sıradan bi erkek arkadaşınla konuşurken nasıl rahatsan, bi kızla konusurkende öyle rahat ol.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
5Cevap
+1 yılkızların yanında nasıl hissediyorsun kendini. seni engelleyen nedir. ne heyecanlandırıyor. ve korkmak nedir ya, neden korkuyorsun.
06 Yorumla- +1 yıl
haha. tahmin etmiştim. tamam heyecanlı heyecanlı konuş, ne diye geri adım atıyorsun.
- +1 yıl
demek ki durman gerekiyor ki durduruyorsun. yani kendini ortaya çıkarabileceğin bir ortamın yoktur belki de.
- +1 yıl
tamam işte çalışmalarını ikili ilişkiler üzerine kaydır, grupça takılmayın.
+1 yılYanlış bir şey söyleyip aptal gibi görünmekten korktuğun için korkuyorsun ama konuşmadığın zaman zaten aptal olduğunu düşünüyorlar..
09 Yorumla
+1 yılonlar da insan memelerinin olması bu gerçeği değiştirmez .
15 Yorumla- +1 yıl
cinsekllikle ilgii konuşunca ıslanacakları yerde gülüyolarsa bi problem var. yokla kendini:(
senin değer verdiğin kadar onlar sana değer vermiyolar bunu anlarsan ççok rahat konuşursun
00 Yorumlaçene çalma alıştırmaları yap, komşu kızıyla alıştırmalar yap, ne bileyim hocam yap birşeyler işte gece gece:D
00 YorumlaKızların bıyıklarına bak heyecanın geçer dostum.
37 YorumlaKonuşa konuşa alışırsın.
114 Yorumla- +1 yıl
en iyi cevaba bak :)
- +1 yıl
emin ol benim söylediğim daha mantıklı..bende de vardı bu problem, yenmeyi başardım, benden daha iyi anlamazsın.. ayrıca, şaka yaptım hemen alınma :)
- +1 yıl
püff boşuna gerginlik yaratma tamam gidiyorum :)
- +1 yıl
bir sorunun mu var :(
- +1 yıl
o zaman neden :( yapıyorsun sürekli?
- +1 yıl
Ama verdiğin cevapta yapmamışsın :( Moralin bozukmuş hissine kapılıyorum, içim kararıyor..Kendimi suçlu hissediyorum.. :(
- +1 yıl
bir tanesi bendim eksileyenlerin onu + sayalım o zaman olur mu? :(
- +1 yıl
ben böyle olsun istememiştim :(
- +1 yıl
tamam ama daha fazla uzatırsan birkaç tane sahte hsap açıp onlarla da eksilemeyi düşünüyorum :( :(
Cinsel Yaşam konusunda 886 cevap paylaştı. besmele çek :/
00 Yorumla
+1 yılyaş kaç ona göre :)
02 Yorumla- +1 yıl
birşeyi daima başladığında çözmeye çalışmalısın eğer bunu 13 yaşında çözüme ulaştırsaydın şuanda 50-60 tane erkek 150-200 tane kız arkadasın olurdu misal olarak söylüyorum yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılbana gel )
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyapıcam bişeyler
- +1 yıl
selam yanına gelmeyi çok isterim gelirsem neler yapabiliriz. ha bu arada antalya serikte 4 yıl muhtarlık yaptım deneyimli bir beyefendiyim kibar bir insanım maddiyata önem vermiyorum. cevabını bekliyorum
+1 yılRahat ol, kendin ol
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım