Klasik giyinen erkek kro mudur?

Ben klasik giyimden yanayım. Çok nadir eşofman t-shirt ile dışarı çıkarım. Kösele ayakkabı giyerim. Kotun altına giymem asla. Fakat kumaş ve ketenin altına hep giyerim. En az beş çeşit kösele ayakkabım var mesela. Ama şimdi ben şu tarz giyiniyorum. link Bu kıyafetin altına da spor giyemem yani.. Her gün ceket falan giymiyorum tabii. Soğuk havalarda şöyle giyinirim link Bu kıyafetin altına da spor giymemi beklemiyorsunuz değil mi? Zaten buradaki gibi siyah ağırlıklı giyinmeyi severim link Bunun altına spor ayakkabı giyilirse ortaya çıkacak görüntüyü düşünemiyorum.

Ya aslında ben takmıyordum bu konuya bu kadar. Geçenlerde bir kız fakültede yanımdan geçerken "Iyy kro" dedi. Şaşırdım önce. Sonra kızın yanındaki kızı durdurdum ve kulağına "Arkadaşına söyler misin; eşek hoşaftan ne anlar" dedim ve yoluma gittim. Kız afedersiniz mal gibi bakakaldı arkamdan. Ama neyime kro dedi anlamış değilim. Hayır hergün okula takım elbiseyle de gitmiyorum ki neyin davasında o kız? Karın içinde mini etekle gezen kızın bana bunu yapması çok koydu bana. Rahatlatın beni hadi :'(
Güncellemeler
+1 yıl
İkinci verdiğim link tam beni yansıtıyor. Ayrıca o gün ayağımda kösele değil, aynen bu vardı link Üstelik maganda gibi gezip deli yürekçilik yapan tiplerden değilim. Küfür bile etmem. Sürekli kitap okuyup, kendini geliştirmeye çalışan bir insanım. Diksiyonum da fena değil. O kız neyime kro dedi halen anlamış değilim. Profil resmimdeki fotoğraf iki sene öncesinin bu arada.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben size giyim tarzımın kroca olup olmadiğını sordum fakat bazı arkadaşlar araba ile fotoğraf çekildiğim için kro olduğumu söylediler. Birincisi o fotoğraf iki sene öncesinin, ikincisi de lise sonda okula gidip gelmek icin kullandığım arabayla fotoğraf çekildim diye mi kro oldum? İnsanları fotoğrafları ile mimlemek bence çok yanlış bir davranış. Benim kedi köpekle de cekilmis fotoğrafım var, galeride insaatta tır parkında çekilmis fotoğraflarım da var. Çok önyargılısınız bazılarınız.
Klasik giyinen erkek kro mudur?