+1 yıliyi giynen bi adam olarak şunları söyleyebilirim;bi erkeği gösteren önce ayakkabısıdr dostum!neyi nerde nasıl giyineceği ciddi anlamda çok iyi bilmen gerekir ve buda ayrı bi yetenek diye düşünüyorum!verdiğin link gbiyse tarzın cidden hoş değil kro sana laf atan kız bence kronun önde gideni :)))5 para etmeyen bişeyden anlamayan bi mal diebilriz :=))2.link çok iyi beckham üzerindeki hırka cidden on numara beş yılıdz kardeş sen böyle devam et linktekiler gibi gayet ideal sadece ilk linki çok tarz bulmadım o takım elbise bi iğreti duruyor bişey var yani o takımda onu asla tercih etme daha italyan bişeyler var klasikte başarılar :=))
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. klasik giyinmeyi severim. kösele ayakkabıdan başka ayakkabıda giymem zaten ki ayakkabı takıntısı olan ender erkeklerden biriyim. kotun altınada şık kösele ayakkabı olursa gayet şık duruyo başkaları krocamı diyo kendileri bilir. kimseye göre giyinmem kendime göre yakıştırır giyinirim.
11 Yorumla- +1 yıl
Guzel dusunce.
Gizli Üye(30-35)+1 yıloffffffffffffffffff sallasan be sen boşver onlar zir zop heop hop tip erkek arıyor yok düşük bel giyen bilmem ne giyen hippi gibi gezen tipleri beğenir anck hep bi insanın giyimiyle ne olduğuna karar verilmez bunu bilmeyecek kadar da insanlık dışıysa zaten kro olan odur... artı gncelleme linkindeki ayakkabıyı mersin de(orada yaşıyorum) yaşayan erkeklerin yarısında görebilirsin... çoğu erkeğe gerçektende yakışıyor bence sen bu insanlık bilmezlere ne takıyorsun o sırf millet beğensn diye götnü üstyo millet beğensn die hazrlanıo snndemi millet içn giynmeni istio psikolojisi bozk bence o kızn
01 Yorumla- +1 yıl
Kiz aptal.
giyim tarzı insanın karakterini yansıtır az çok.. bana sorarsan kro demek klasik giyinen kundura giyinen değilde nerde ne zaman ne giyeceğini bilmeyendir..moda hikayeside mantıksız geliyor bana.. kendine yakıştırmak, bulunduğun ortamda kendini rahat hissetmek ve temiz olmak yeterli bence.
01 Yorumla- +1 yıl
Katiliyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Bak canım kardeşim 1 kere ne olursa olsun kafaya takma çünkü sen ne giyersen giy elbet eleştiren beğenmeyen olacaktır bu kaçınılmaz. Önemli olan senin beğenip beğenmedigin. . Zevkler ver renkler meselesi... sen başkasının düşüncesini kafaya takarsan onun esiri olursun. Hem tarz dediğin nedirki kim koyuyor bunun standartlarını kime göre not veriliyor hiç anlamıştı değilim giyim kusamdan insana not veren zihniyet olmamamız gerekir diye düşünüyorum. Hayata bu gözle bakan insanlarda emin ol boş insanlardır. Şunu giyen kıro bunu giyen çağdaş şu entel bu dantel diyen neye göre kimin neyin standartlarına göre konuşuyor... hoşuna giden ne varsa onu giyinecen arkadaş. Başkasının zevkine göre giyinmek de ne oluyormuş. Sallaaaaaa. ... senin giyim tarzın bence güzel ama başkasına gorede olmayabilir. Çok güzel diyende olur kıro diyende. Ee napicaz takmicazz. ;)
00 YorumlaBu tarz kıyafetler bence hoş altına şöyle ayakkabılar olabilir bence link
00 Yorumla
+1 yılkardeşim, son linkteki ayakkabıyı umarım takım elbisenin altına giymiyosundur... :)
bende takım elbise giymeyi seven birisiyim ve klasik çeket gömlek yada tşört kot mantolon mavi tarzı koyu renk olmak kaydıyla altınada seten yada kadife kundura giyerim, zaten normal deri parlak kundura takım elbiseden başka yerde giyilmes, sana onu söyleyen kız seni çok behenmiş olmalıke dikkatini çekmek istemiş, yane sana zarf etmış diyaloğo gir diye kaçırmışsın kızı . :D
aaah aah bana denk gelmiyorki böyle birileri ben hep mücadele veriyorum dilimde tüyler bitiyor ayarlamam için sana kendi gelmiş git onu bul ve takıl peşine derim sana ... elindede tek bitane kırmızı gül ile bekle...18 Yorumla- +1 yıl
O ayakkabiyi lacivert kamvas'in altina giymistim. Ve o kiz da onceden cikma teklifi etmisti, reddetmistim.
- +1 yıl
aah işte şimdi yakaladım kardeşim; sana kini var bu kızın olayları hemen çözdüm neden baştan yazmadınki bunu :))
- +1 yıl
Belki de gercekten beni kro gibi gordugu icin demistir dusuncesi beni rahatsiz ettigi icin.
- +1 yıl
yok yok kro olarak görse seni neden çıkma teklifi etsin akıllı ol, o senin onu geri çevirmeni azmedememiş ve sana her gördüğü yerde laf sokmanın peşinde... anla artıkın kardeşim.
- +1 yıl
Kuyruk acisi diyorsun.
- +1 yıl
evet kardeşim kuyruk acısı, sen birde hatunun birisiyle onun önünden geç eyvah eyvah kahrından ölür yeminederim.. :D ahaha
- +1 yıl
Yazik. (:
- +1 yıl
sen hayattan zevk almaya bak öyleleri karşına çok çıkabilir, eh birde sakın ola bir bayanında hatasız yane günahsız yerede incitme... hadi aeo.
+1 yılBirader o arabanın yanında resım koyup kronun dibi oldugunu gostermıssın zaten bıde bu soruyu mu sordun :D sana kro degılsın dıyen kızlar kronun allahı oldugu ıcın tencere kapak hesabı oluyo :D... benım tavsım kendın gıbı bi kro bul :D sağlam akar :D...
11 Yorumla- +1 yıl
Herkes arabaya takilmis yahu.
Kro denilince aklima beyaz corap sivri burn ayakkabbi siyah modelsiz vucuda oturmayan takim elbise geliyo hea eldede tesbih oldumu Kro derim .. ama senin fotodakiler yine üste oturan spor klassik kiyafet bence iyi kibar ve güzel dogru secim bence .. ama suda var takim elbiseyi her erkek kaldiramaz boy pozda yernde olmali :)
11 Yorumla- +1 yıl
1.78 boyum var. Ve genelde slim fit giysiler giyerim. Vucuda oturmali.
Abi naptın ya okula takım elbiseyle mi gittin? valla açıkçası zırt pırt klasik giyinen erkekler banada itici gelir ama giyinmesinide bilmek lazım öyle siyah takım içine beyaz gömlek bide bögrünü açıp doğanızda olan boğazlı kazağı gösterirseniz bide kösele ayakkabı bende kro derim .link lerdeki tarzlar öyle kro gibi durmuyo
01 Yorumla- +1 yıl
Linktekilere kro demiyorsan sorun yok.
bence kesinlikle kıro değil erkeğe takım kumaş pantolon ve parlak deri kösele ayakkabı siyah sivri burun çok yakışıyo. kesnlikle kıro değil .ben erkekte kot altına da parlak kösele klasik ayakkabı seviyorum.
siyah ayakkabı ve pantolonla beyaz veya gri çorap giyiyosan kıro oluyosun malesef yakışmıyo. her daim siyah klasik düz çorap giyeceksin kotlada siyah çorap bence.00 Yorumlaben klasik giyimi çok severim.erkek arkadaşım hep gömlek giyer..bi de ceket giyince tekrar tekrar aşık oluyorum :) linkleri açamadım nedense ama yakışmasa giymezdin diye düşünüyorum.dediğin gibi 'eşek hoşaftan ne anlar.'.kimin ne dediğini özellikle kışın mine etek giyen saçma gereksiz insanları hiç takma:)
00 Yorumlaklasik giyimi iş için giyerim .. genelde damat tween ve zara ,
casual giyindğim zamanlarda var yani yerine gör giyinirim .. klasik giyinen erkeğe kıro diyen bayan bence henüz ergenliğini tamamlamamıştır.
yırtık jeanimede bayılırım bu arada21 Yorumla- +1 yıl
Reeseme yakışır ki<3
Klasik değilde klasik davrananlara söyleniyor.
Abicim napsak yaranamıyoz bu kızlara ha.
Sevdiğimzden kıskansak,Başkasıyla konuşmaya koymasak kro oluyoruz
Tamam iyi git istersen kimle konuşursan konuş diyince boynuzsporlu oluyoruz
anlamadım gitti -.-00 Yorumla
+1 yılklasik giyinen kro olsaydı resmi kuruluşlarda çalışanlar düğüne katılanlar vs. herkes kro olurdu kardeşim.. klasik giyinmek adı altnda giyinememek kroluktur.. örneğin: ceketin altına giydiğin gömleğin düğmelerini göğüs kılların fışkıracak şekilde acarsan, ayrıca siyah köselenin altına beyaz corap giyip gözümüze sokanlar, elinde tesbihle gezip ağır abi gbi takılanlar gibi... bunlardan değilsen raat ol..
15 Yorumla- +1 yıl
Katiliyorum.
- +1 yıl
en ii cevabı hakedio :P
- +1 yıl
Kim?
- +1 yıl
yorumum
+1 yıldavid beckham'ı linklemişsin kim kro diyebilir ki? :)) bence kroluk giyimle değil davranış ve konuşma şekli ile belli eder kendini. giyim için de parlak takım elbise ucu sivri parlak kösele, beyaz çorap genel olarak krocadır. ama onları david beckham giyse onda kro durur mu emin degilim. dedigim gibi davranış ve konuşma tarzı...
00 YorumlaModa & Stil konusunda 729 cevap paylaştı. krolukla alakası yok bu giyim tarzının takım elbisenin altına spor ayakkabı giysen tamam buna kro denir ama burda öyle bir durum söz konusu değil birde okula giderken veya günlük hayatta işin doğrusu takım elbise veya klasik giyim gitmiyor bence yerine göre giyinilmeli
00 Yorumlarangeroverin yaninda fotosu olan erkek hakkinda iki kere dusunurum. kendinin olsa dahi.
618 Yorumla- +1 yıl
Aynen takdir ediyorum seni :)) Asıl kroluk bu gibi sanki... :D
- +1 yıl
Artıladım
- +1 yıl
1) parayla elit olunmaz.
2) babana soyle sana iyi bir tasarimci ayarlasin. kizlarin kro demesinden kurtul. hem paraniz var neden kisiye ozel tasarim takilmiyorsunuz?
3) bir de arabayi arada yikat bir zahmet. bilmem kac yuzbinlik araba alip haftada 50 tl veremiyor musunuz nedir yani :)). ( pardon ya babandan istemen gerekiyordu ahaha ) - +1 yıl
Konuyu cok yanlis yerlere cekiyorsun. Ben parami one cikarmak istemiyorum, boyle bir seye ihtiyacim yok zaten. Ama herkes fotografimdan bunu cikariyor.
- +1 yıl
tamam one cikartmiyor ol. oyle kabul edelim. altinda fitnefesat aramayalim. gene de bazi davranislar vardir bunlar kirodur. mesela arabanin onunde fotograf cektirmek. mesela bir cafeye oturdugunda cebinden araba anahtarini, cep telefonunu masanin orta yerine koymak. mesela aksam gunes gozlugu takmak. mesela surekli el bilegiyle oynayip saat gostermek. mesela bacaklarini aca aca bacak bacak ustune atmak gibi gibi. bunlar kirolara ozgudur. gayet te gorgusuzcedir.
- +1 yıl
Bu saydiklarin bana cok uzak inan. Ornek veriyorum (sen yine yanlis anlayacaksin ama neyse) mesela iPhone 5 kullaniyorum. Birisi gelip "aa o iPhone 5 mi?" dedigi zaman utaniyorum eziliyorum. Keske gormeseydi diyorum icimden.
- +1 yıl
Soracak "Kaca aldin?" diye. Fiyat soylemek zoruma gidiyor.
- +1 yıl
Gosterisi severim, yalan yok. Fakat malimla ovunmekten nefret ederim.
- +1 yıl
Yaniliyorsun. Gosterisi seviyorum. Fakat karsidaki gosterisli oldugumu bilsin yeterli, gelip sunu kaca aldin, bunu kaca aldin gibi sorular sormasin. Ama sen bana karsi cok onyargilisin. Bu dusunceni degistiremem. (:
- +1 yıl
bağzı bayanlar bana değilde arabama hasta oluyor bende rond rover de audi de bmw de oluyor fakat neden araba herşey paramı bu dünyada...?
- +1 yıl
:)))
kırosun üzgünüm ama değiştir tarzını ve üzüldüğün konuya bak herkesin kendi tarzı var ama ben çok popiler bir okulda okuyorum o kız çok haklı eğer böyle devam edersen hiçbi kız bakmaz sana üzgünüm kızma belki en iyi cevap değil belki beklediğin cevaplardan biriside değil ama dediğim gibi herkesin bir tarzı var sakın sevdiğin görünümü değiştirme seven seni böyle sevsin kafana taktığın şeye bak en azından değiştirilebilen birşeyi sorun yapıyorsun neler görüyoruz
03 Yorumla- +1 yıl
Dusuncelerine saygi duyuyorum fakat "Hic bi kiz bakmaz sana" demen beni sasirtti. Ben kendimi bildim bileli bu tarzdayim ve bu zamana kadar senin xper puaninin dort kati kadar kizla birlikte oldum.
- +1 yıl
Hayir yanlis anladin, dalga gecmek icin yazmadim. Sadece net rakam vermek istemedim. Xper puanini dort islemde kullandim..
bence katılmıyorum buna ben =) insanın giyim tarzıyla kro vb benzetmeler yapılamaz , yapılmamalı bence o kroluk denen olay kafada bitiyor daha çok karakteristik özelliklerle bağıntılı =) Nasıl mutluysan öyle devam et bence =)
01 Yorumla- +1 yıl
Haklisin, tesekkur ederim.
garip gelebilir ama ben kundura giyen erkekten hoslnamam ) aksine takım elbısenın altına ama dugun tarzı degilde spor tarzı olanların altına giyilen converse benım cok hosuma gidiyor garip gelebilir zevkler renkler tartısılmaz)
13 Yorumla- +1 yıl
Krolardan hoşlanıyor ablam.
+1 yılbence giyiminde bişey yokta.. profil resmine baktığımda çok zayıfsın biraz kilo almalısın.. o zaman bu klasik giyim üzerinde emanet gibi durmayacaktır.. tek eksiğin kilo sanırımm..
03 Yorumla- +1 yıl
Resim iki sene oncesinin.
- +1 yıl
ya ben nasılsım sizce kilo vermeliyim sanırım diğilmi :))
- +1 yıl
capkin bence sen iyisin kilo vermene gerek yok...:))
eğer gerçekten tarzın buysa bence çok hoş. süper hatta. beğendim ben. tabi kösele ayakkabı var ayakkabı var yani. :D ama bu tarzların altına tabi spor gitmez. o kızıda takma boşver :D
01 Yorumla- +1 yıl
Takmiyorum zaten. Yarasi var benden yana. Bu arada tesekkur ederim degerli cevabin icin. (:
Spor giyinen bağrını böğrünü açıp bir de kolye takan erkekler kadar kro olamazsın emin ol..
Bir de hip hop pantolonu mu nedir onu da giyiyolar ıyyykkkk diyorum görünce..02 Yorumla- +1 yıl
Katiliyorum. Ben hep şıklıktan ve ciddiyetten yanayim. Bu yuzden biraz klasike kaciyorum.
ben erkekte klasik tarzı severim gömlek ve modern hırkalar erkeklere cok yakışıyor bence sen stilini bir densiz için değiştirme . . .
12 Yorumla- +1 yıl
Kimse icin stilimi degistirmem zaten. Tesekkur ederim degerli yorumum icin.
az çakal değilsin varya aga :D fotolarla verdiğin örneklere bak :D hangi hatun bu adamlara kro der ki :D sen bunu sorduğuna göre kızlar tarafından kro kaçtığını düşünüyo olman ztn. cevabın soruda gizli yani :D
23 YorumlaProfil fotoğrafın kıro oldugunu gösteriyor sen ne kadar güzel giyinirsen giyin.. Yüzünü kapatmak falan:)
117 Yorumla- +1 yıl
İki sene oncesinin fotografi.
- +1 yıl
Fotografta neden kiro gorunuyorum peki?
- +1 yıl
Taninmak istemedigim icin. Ayrica yuzumu sansurledim diye kiro diyorsan cok yanlis yerden baltaliyorsun.
- +1 yıl
Tesekkur ederim ablacim.
- +1 yıl
Sen yanlis anladin, tipime guvenen biriyim. Ozguvenim de tam. Cevremdeki en barbi kizlarla ciktim hep. Ozguven sorunum yok. Sadece okuldan ya da cevremden beni taniyanlarin bu sitede vakit gecirdigimi bilmelerini istemiyorum. (:
- +1 yıl
Ya bilsinler nolucak:)) bak bende bunları çok çok yaşadım.. şimdi varya kimsenin ama kimsenin benim yaptıklarım hakkında ne düşündüğü umrumda değil.. neden? çünkü Allah'a şükür doğru yaşıyorum. Mevlana'yı anımsa.. "Ya oldugun gibi görün, ya göründüğün gibi ol..." Yani okulda da sitede de aynı kişi ol.. Kimden saklanıyorsun, o kişiler kim ki:) Herkese karşı açıklaman hazır zaten.. Kardeşim ben bu şekilde mutluyum..! İşte bu kadar dersin ya:)
- +1 yıl
Bir yerde haklisin aslinda. Fakat daha once de kendimi desifre etmistim bizim okulun blogunda. Bir kiz yanima gelip "sen su yorumu yapan cocuk musun? Senin boyle seylerle ilgilenecegini tahmin emezdim." gibi birsey soylemisti. Hic hosuma gitmemisti bu. Tekrar yasanmasini istemedigim icin boyle birsey yaptim. Aslida kendi resmimi koymami baska bir arkadasim da istemisti, onun icin basimi sansurleyip koymustum. Gonlu olsun diye.
- +1 yıl
ya güven kendine! Benim için yarın git o kızın karşısına çıkıp şunu de.. Krdeşim sen kimsin ya? Evet ben o siteye takılıyorum çünkü orası eğlenceli orası sadece kızlara özel bir site değil ayrıca.. İnsanlarda kusur aramaya meraklıytsan kendinde ara çünkü emin ol senin benden fazlan değil eksiğin var! Kanıtlamamı ister misin de dayılık yap biraz ne bilym iş iespriye dök:D Bırak relax ol biraz ya:) Bak sen özgüvenli oldukça insanlar sana tahmin etmezdim değil çevrende pervane olucaklar..
- +1 yıl
Bana kiro diyen kizin cikma teklifini daha once reddetmistim zaten. Tekrar yuz goz olmak istemem. Ayrica ozguven hakkidaki dusuncelerine katiliyorum.
- +1 yıl
Bak bana güven.. Bu özgüven meselemi aşmak için çok uğraştım.. Ailemle bursaya taşınmıştık ve orda yeni bir okula başladığımda (ortaokul) kız grubu yanımıza gel demişlerdi de ben utancımdan arkalarından yürüyordum:D:D şimdi 500 kişinin önüne çıkıp konuşma yapıyorum(yüksek lisansta), saçma espriler yapıyorum ruhum bile takmıyor:D işyerinde, okulda herkes de biliyor benim bu siteye takıldıgımı:) sende böyle ol! bak gör hayat çok çok daha güzel olucak:) hatta yardımcı olurum istersen.
- +1 yıl
Haklisin. Ayrica ben de Bursa'da universite ogrencisiyim.
+1 yıl2YIL once olmasından degıl :D o resmın orda durmasından demişlerdir belki.. duzgun bı resım yokmu brader bılgısayarda ütülü bi pantalonla şöyle adam gibi :D
00 YorumlaDostum giyim tarzında hiç bir kroluk yok,yalnız asıl önemli olanda onları giyip nerele gittiğin!
herzaman bu sölediğin tarzda giyinebilirsin ama kalkıp pastaneye,markete,cafeye gittiğin zaman biraz dikkat çekersin o kadar! Takılıcağın yerleri iyi seçmende yarar var00 Yorumla
+1 yılboş ver ya takma kroluk giyimle olsaydı ...giyim tarzında gayet normal.kotun içine tşörtünü sokup üztüne kemer takarsan o zaman ıyyy derim
04 Yorumla- +1 yıl
Sence oyle birsey yapacak birisine mi benziyorum?
- +1 yıl
kıro anlayışımı belirttim ben sana demedim:)
- +1 yıl
Peki o zaman. Tesekkur ederim degerli yorumun icin. (:
- +1 yıl
rica ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılben geçen giydim . kadife gibi takım elbiseler var keten gibi birazda lacivert çok tarz . altınada kaliteli bi ayakkabı ne giyersen giy . sana kimse kro diyemez . senin giyimindede bişey yok temiz ve bakımlı olduğun sürece sorun olmaz .
02 Yorumla- +1 yıl
Katiliyorum.
Cevap sahibi+1 yılher zamanda resmi takılmak iyi olmaz . mesela lacivert keten üstüne güzel bi gömlek oduncu gömleği tavsiyedir . altınada güzel bi spor ayakkabısı giy ama spor gibi durmasın böyle yürüyüş ayakkabısı olsun . ben sana link vercem sadece başına www ekle yeter :D gir bak böyle bi ayakkabı çok güzel gidiyor lacivert ketenin altına sahibinden.com/ilan/alisveris-giyim-aksesuar-erkek-puma-roma-erkek-spor-ayakkabi-41-42-43-44-109110767/detay
yo ne alakası var kro olan haliyle tavrıla belli eder kendini klasik giyimle alakası yok bak bankacılara her daim klasik giyiniyolar ama krolukla alakaları yok
01 Yorumla- +1 yıl
Sana da katiliyorum.
+1 yılyakışan giysin bence
linkler iyi ama o ceketin altına kareli gömlek boğmuş göz yoruyo tek renk yada ince çizgileri olan br gömlek olmalı03 Yorumla- +1 yıl
Kareli gomlek pek giymem zaten. Ayakkabilar hakkinda yorum yapar misin lutfen?
- +1 yıl
ayakkabı linki mi vardı bende göremedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılTarzını değiştir dostum derbeder takıl al bi sweetshirt tak kafana şapkasını yarıya kadar giy üstünede bi deri ceket tarzı bişeyde olabilir altınada timberland veya cat giy paçaları içine sokman sana kalmış tak kulaklığını kimse bi bok diyemez tescillendi onaylandı hatta daha çok ilgi çektiğini bile hissedersin kndine güvenin gelir güven bana dostum ;)
00 YorumlaKlasik giyinen her erkek kırodur diye bi genelleme yapılamaz ama araba ile fotoğraf çektiren herkes kırodur diye bi genelleme yapılabilir.
12 Yorumla- +1 yıl
Araba luks olmasaydi yine ayni yorumu mu yapacaktin?
yoo bence yakismaya bagli yani yakisiyorsa farketmez genelde spor giyim derdim onceleri ama bankalarda yada buroda calisan beyleri gorunce yakistigina inandim yani :))
00 Yorumla
+1 yılNeden kro olsunki ? Ben giysem kro olmam diye düşünüyorum :=) Bence yaşına uygun şeyler giyinebilirsin :)
02 Yorumla- +1 yıl
Yasim 20.
- +1 yıl
Dedigim gibi yaşıma uygun şeyler giyinebilirsin.
Arkadaşım isteyen istediğini desin,herkesin bakış açısı farklıdır,boş ver.Ayrıca profilinde maço erkek yazmışsın bence onu değiştir gayet kibar bir gence benziyorsun.
02 Yorumla- +1 yıl
Bu profil hesabını ben acmamistim zaten, o bilgileri degistirmem akillica olur. Tesekkur ederim.
+1 yılKlasik giyinmek kroluk değil ayrıcalıktır.Bence insanlara verilen değeri gösterir, öğrenci evinde kalıyorum millet kokuşmuş elbiselerle gezinirken ;ben gömleğime ütü yapıyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Bastan asagi tertemiz, jilet gibi ve marka giyinmeye bayiliyorum. Ama gel gor ki arada "kro" diyenler cikyor.
siyah klasik ayakkabıyla siyah klasik çorap giyiyosan sorun yok :)) beyaz çorap giyersen kıro olursun :)
00 Yorumla
+1 yılASLA giyimle değil sadece ama klasik giyinmenin de kro tarzı vardır ve tabi görgüsüzlük de eklenirse kaçınılmaz kro
00 Yorumla
+1 yılYani sivri burun kundura mor gömlek falan kro geliyor bana.
Ama resimde gösterdiklerin gibiyse ben spor giyinmeme rağmen, kro diyemem yani değil çünkü. Adamların bir tarzları var.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyide fakülte için biraz ağır olmamışmı, yani benim tarzımda değil üni de böyle ağır abi takılanlar, sen biraz yumuşat tarzını bence, en azından sadece dışarda klasik giyinebilirsin , üni de biraz daha rahat takılmanı tavsiye ederim
01 Yorumla- +1 yıl
Ben okula takim elbise ile memur gibi gitmiyorum ki. İkinci link benzeri sekillerde gidiyorum. Ayrica okulumuzun erkekleri bol pacali yirtik pirtik kotlar ve kendilerine bir beden buyuk gomlekler ile gezen tipler. Ben onlar gibi asla giyinenem. Her zaman şıklıktan ve ciddiyetten yanayim. Ben boyle olunca hocalardan daha cok ilgi goruyorum. Ve benimle tanismak isteyen cok kisi oluyor. Neyse yinede tesekkur ederim degerli yorumun icin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu ne ya birisi sana bişey demiş sende burda kendine yandaş toplamaya mı cıktın :) rahatlatın beniymiş sen kendinden emin değil misinde sağa sola soruyon giyim tarzını:))
03 Yorumla- +1 yıl
Cevremdeki insanlara soramam, onlar zaten "cok begeniyoruz" diyorlar. Sitede sordum ki objektif cevaplar alayim.
Cevap sahibi+1 yılya sen kendine yakistiriyorsan olay bitmistir Saga sola bakma hayatta tek onemli sey olum kalim ya birak culu caputu dert etmeyi ne kiyafetler gordum icinde insan yok ne insanlar gordum ustunde kiyafet yok insan olmak culla mi yahu elbise ortudur nihayetinde
- +1 yıl
Katiliyorum. (:
yerınde gıtdıgı surece bence klasık erkeklerı karızmatık gosterıo :P
06 Yorumla- +1 yıl
Katiliyorum.
- +1 yıl
profalanden duvarına bakarmsn
Onun bunun dediği önemli değil, nasıl rahat hissediyorsan öyle giyineceksin arkadaşım.
Senin tarzın değil mi? Gerisi boş.. ~03 Yorumla- +1 yıl
Haklisin. Tesekkur ederim degerli gorusun icin..
- +1 yıl
Katiliyorum. Keske herkes senin gibi dusunse.
Arkadaşım ne çok takılmışsın boşver ya :) Tarzında gayet iyii. Zaten iyi vermişsin cevabını bırdaha yorum yapamaz
01 Yorumla- +1 yıl
Ben de oyle dusunuyorum. Tesekkur ederim degerli goruslerin icin.
+1 yılya ne kırosu gayet modern eğer resimdekiler gibiyse. çok hoş. bence hiç sıkıntı yapma kendine. ben böyle giyinen birini görsem döner bakardım şahsen
19 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim degerli yorumun icin.
- +1 yıl
gerçekler :)
- +1 yıl
Durust pempe uyecan.
- +1 yıl
:D komiksin:D
- +1 yıl
Dalga geciyorsun.. :(
- +1 yıl
gerçekten geçmiyorum
- +1 yıl
O zaman sen gercekten durust bir pembelisin. Tesekkur ettim.
- +1 yıl
:)
+1 yılAramızdaki tek fark kot giymek konusunda.. Sadece kumaş giyiyorum ben.
Kroysak da kime ne.
yırtık pantolonla 3-4 kız yanıma gelecekse Gelmesin eksik olsnlar.. :(00 Yorumlaİş adamları giydiğince yakışıyor, karizmalarına karizma katıyor. Ama günlük hayatta okulla giderken, gezerken vs. giyilmez.
14 Yorumla- +1 yıl
Peki okula luks arabalarla gidiyorsa?
- +1 yıl
Hmm. Ama soyle bir durum da var arkadaslik ettigim kizlar da hep klasik giyiniyorlar. Ve bol kot giyip gomlegi disari cikarmia erkeklere cok kotu bakiyorlar. Sanki adam dagdan gelmis gibi diyorlar.
- +1 yıl
İnsanların çoğu hangi ortamlarda nasıl giyineceğini bilmiyor. Ciddiyim, küçücük bir gözlemle bunu sizde görebilirsiniz. Her şeyi abartıyorlar.
Klasik giyim iş ortamları ve özel davetler içindir.
Spor giyim günlük hayat içindir. Spor giyim ile sık olabilen insanlar tanıyorum.
Paspal, sallaş, pasaklı olursan dağdan inmiş olursun. Ama spor giyimle karıştırılmamalıdır.
+1 yılUsta bu gösterdigin fotoraflardaki gibi giyiniyorsan zaten burdaki kızlar pozitif şeyler söylemezler o yüzden kro kro derler...öylemi arkadaşlar..
00 Yorumla
+1 yılgayet normal yani bu tarz giyiniyorsan ancak gidip kundura altı beyaz çorap yapıyorsan vay haline :D
03 Yorumla- +1 yıl
Beyaz corap ve sivri burun ayakkabilardan igrenirim
- +1 yıl
:D sen adamsın
- +1 yıl
Tesekkur ederim; sen de kadinsin.
+1 yılbu linklerde ki adamlar gibi yakışıklıysan ve bu kdar iyi giyiniyosan sana kolay kolay kimse kro demez:)
03 Yorumla- +1 yıl
Kro diyen kiz neden dedi acaba. Onu reddetmistim, Belki de bu yuzden demistir. Ben kro oldugumu dusunmuyorum.
- +1 yıl
klasik giyinen erkek krodur dye bşey yok zaten.sert cıkmıssan belki öyle demştr
- +1 yıl
Bu kizlar hep boyle zaten. İslerine gelmeyince çamur atıyorlar.
+1 yılResmi olmayı sevmiyorum ben kro değilsin ama mesela normalde senin gibi giyinen birisi erkek arkadaşım olamaz :D
02 Yorumla- +1 yıl
Tebessum ettirdin.
Çok karıştırma, şunu giy.. link
00 Yorumla
+1 yılkendini nasıl iyi hissediyosun öyle takıl.. sen kendi içine sinmeyen bi kıyafetle başkalrını etkilesen nolurki ?
03 Yorumla- +1 yıl
Sen de mantikli konusuyorsun. Fakat tarzim hakkindaki dusunceni soylemedin? Kizin bana neden kro demis olabilecegi hakkinda yorum yapmadin?
- +1 yıl
bana şık gibi geldi.. zevk meselesi tabi..
- +1 yıl
Tesekkur ederim.
yok artık klasik giyinenlere donup bir kere daha bakarım resimdekiler gibiyse eger serseri giyinip dolasanla daha kro gelır bana
dert etme ya01 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim degerli goruslerin icin.
+1 yılSoruya bak Klasik giyinen erkek kro mudur? sen istediğin kadar güzel giyin kroysan krosundur :D
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılFitnefesatçığım kro ne demek efenim."Ka" harfinin yanında "ı" harfi de var mı?
02 Yorumla- +1 yıl
Kro ya da kıro. Ayni kapiya cikiyor sonucta. İmla klavuzundan bakmadim durust olmam gerekirse.
- +1 yıl
boşver iyi bişey değil o bilmemen daha güzel :)
sahsen ben erkege klasık gıyımı cok yakıstırıorm daha agır duruolar
11 Yorumla- +1 yıl
Katiliyorum.
+1 yılsen aynada kendine baktıgında kendini begeniyorsan olay bitmiştir kimin ne dediğini düşünme
01 Yorumla- +1 yıl
Katiliyorum..
hic te kro değil..insan kendini nasi rahat his ediosa ole giymeli..
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen katiliyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiçte kıro değildir bende daha ufak yaşlarda böyle düşünürdü ama sevgilimle tanştktn snra farkettimki kıroluk değil zorunluluk ve çokta yakıştrdım ona.bence takılma böylelerne boşver.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok kromsu 35 yaşında filan giyinirsin klasik tarzını şimdi git kalsk tarzını dolaba kaldır o kösele ne ya ööööööö
03 Yorumla- +1 yıl
Pislik. Bilerek boyle yorum yaptiginin farkindayim. :)
Cevap sahibi+1 yılkesinlkle spor tarza geç ya hiçbir kız senden hoşlanmaz ama kimse için giyinmiyorum hoşlnmazlarsa hoşlnmasınlar dersen o başka tabi
- +1 yıl
Ya ben kendim icin giyinirim. Ama hoslanmazlar demene sasirdim. Bir suru kiz arkadasim var. Hepsi benimle daha yakin olmak icin yariaiyorlar sanki. Ama bilemiyorum belki de parama geliyorlardir. Neyse tesekkur ederim degerli yorumun icin. :)
- Devamını Gör (63)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat