Üniversite öğrencisiyim ve sınıfta yılbaşına çekiliş yaptık. bana da kız çıktı. o kıza ne hediye alabilirim orjinal fikirleri bekliyorum :) bir kıza yılbaşı hediyesi ne alınır?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Üniversite öğrencisiyim ve sınıfta yılbaşına çekiliş yaptık. bana da kız çıktı. o kıza ne hediye alabilirim orjinal fikirleri bekliyorum :) bir kıza yılbaşı hediyesi ne alınır?

Yeni yıl hediyeleşmelerine bayılırım! 🤩 Hem yeni yıl heyecanı, hem de sürpriz bir hediye alma heyecanı bir arada! 🥳 Hediye almak güzel de armağan etmek biraz sıkıntılı. Ne alacağım düşüncesi fena!
Karşı cinse hediye almak bazı zamanlar zor olabiliyor. Karşındaki insanı mutlu etmek için çok iyi tanıman gerekiyor. Yoksa hediyeleşmenin sonu hüsran olabiliyor. Ben sana herkesin beğenebileceği hediye fikirlerini sıralayayım.

Takı ve aksesuar kadınların bayıldığı hediyelerdendir. Karşındaki insanın zevkini bilmek seni 1 adım öne taşır. Bilmiyorsan da o dönemin modası olan bir takı alabilirsin. Bence şık bir bileklik her zaman kurtarıcıdır. 😇
Kadınlar güzelliklerine önem verirler. Saçlar da en hassas noktaları. Saç bakım aletleri hediye için iyi bir seçenek bu yüzden. Kaliteli bir saç düzleştirici veya şekil verici bir kadını mutlu edecektir. 👩
İşte hassas bir başka madde. Koku kadın için çok önemlidir. Güzel kokmak kadınların hem özen gösterdiği, hem de karşı cinsten beklediği bir konudur. Yaşı genç olan kadınlar için meyveli veya şekerli, daha orta yaşlılara çiçeksi kokular alabilirsin. Sephora'da yüzlerce çeşit parfüm var, en çok satanlar listesi sana yardımcı olacaktır. 😊
İşte kadınların diğer bir hassas noktası. :D Ayakkabı ve çanta sevdalısı olmayan kadın yoktur. Ancak bu hediyeler biraz risklidir. Beğeni çok ön planda. Karşındaki kadını çok yakın tanımıyorsan bence çanta olur bu seçeneklerden.
Evet en çok tercih edilen maddeye geldik. Eskiden küçük ev aletleri almak biraz ayıp karşılanıyordu ancak o kadar yeni ve çekici mutfak aleti çıktı ki bence çok mutlu edebilirsin. Kahve makinası, airfryer, hamur yoğurma makinası gibi şeyler düşünebilirsin.
Birbirinden güzel yeni yıl hediyeleri önerdim, hangisini seçersen seç karşındaki kadın mutlu olacaktır emin ol. Mutlu yıllar! 🥳
Yılbaşı çekilişinde ne hediye alınır? Çok güzel soruymuş :D Peluş oyuncaklar (Ayıcık,tavşan,köpek,kedi), Takı, Parfüm ... eğer fazla önemli değil o kadar yakın değiliz diyorsan küçük bir peluş oyuncak iyidir hem sevimli hemde yılbaşına uygun :)
Ayıcık alabilirsin. Eldiven-atkı takımı da alabilirsin :) giyim tarzını biliyorsan bluz-kazak falan alabilirsin..
tüylü-peluşlu şeylerden al. ama sakın gidip pembe falan alma :D
Peluş terliklerden al. Günü kurtarırsın en azından. Ya da peluştan oyuncaklar alabilirsin. Kızlar bayılıyor öyle yumoş şeylere.
Melek kanatlı kolye al :) Kızlar bayılır bu tür hediyelere. Ya da peluştan bir şeyler alabilirsin. O da olmadı kar küresi al :)
Yılbaşı çikolatası olabilir. Bak güzel yılbaşı çiklolatları var googleden yazıp bakabilirsin hoş bir hediye olabilir.
Cevap
12Cevap
kardesim adı üstünde öğrencisin sen :D öğrenci adam ın bütcesi bellidir oyüzden uygun fiyata ucuz bişe alsanda arkasın onu o kadar takmaz. maksat sen gorevını yerıne getır. git birtane atkı bere takımı al. şal al.. kızlar şal sever.
Hanımıma hamur açma merdanesi ve orta boy oklava alacağım. Ha bir de bir paket kara kına :))))9
hanımına :D
zevce otantik hanım dini :D
ksndkgvjnfjgkvdjnfkgnn
Bulmuşun kendin gibi bi zülbiye
bütçene bağlı al bir kazak ya da gömlek mesela sürekli giyebileceği bir şey olur bari.
Bu enflasyonda ne alırsan al sevinir. Güzel bir Kaban Mont alabilirsin.
www.hepsiburada.com gir bitane cins bişey al işte sevgilin değil nede olsa çokta para dökme boşa öğrencisin sonuçta ::)
Ben kadinim, ne istedigimi bilmiyorum ama hemen simdi istiyorum
ama neden olmaz..
taktıkça adamı hatırlar hem :(
yılbaşı girmeye söyle 15, 20 dakika kala gelse kalk kiz hadi köfte ekmek yapip gezerek yiyelim dese çok güzel olur
Hediyenin Akabinde Bir Beklenti Var mı Kızdan... Bir İlişki Falan... Yoksa Salla Bir Şey Uğraşma... Varsa Destek Olalım..:)
orkid al..
işe yaramaması mümkün değil...
makbule geçer bence..
ne beğendiğine bağlı ama çok genel bir soru o yüzden kızların genelde neler sevdiğine bakılarak eğer makyaj seviyorsa ona gerçekten kaliteli bir markanın liplossunu alabilirsin veya vücut spreyi
Makyaj j malzemesi arsalara bana çok makbule geçer özellikle narsist denemek istiyorum ve de b3n3git
Bu tür espirili bir ödül olurmu
hediyenin büyügü kücügü olmaz düsünmek yeterli bütcene göre birseyler al ama parfüm iyi bir hediye olabilir
peluş ayı almada ne alırsan al bence
Renkli klavye al :) ben olsam bayılırdım...
küçük kar tanesi kolye (:
atkı-bere-eldiven seçenklerinden biri
Ayıcık al diğer türlü pahalıya patlayabilir :)
kırmızı olsunda ne oursa olsun :)
zilli don. <asdfghj
m6
kırmızı don :D
Para ver
kırmızı tanga :)
İç çamaşırı al
Masa örtüsü.
bi bitmediniz amk.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?