Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılEğer ikisi de 25 in üstünde ise olabilir ama erkek 25 in altında ise biraz sıkıntı olur. Ve mutlaka elinde bir mesleği olmalı. Yani kendini güçlü hissetmeli. Aksi takdirde kendini baskı altında hissedebilir. Örneğin ben 28-29 yaşındayım ama bayağı küçük gösterdiğim ve minyon olduğum için hep benden küçükler bana talip oluyor. Ben bunu dert etmiyorum ama normalden biraz daha zor olduğunu da kabul etmek gerek. Eğer frekanslar tutmazsa yakalamak çok daha zor olabilir. Ama ben bunun tamamen ruh ile alakalı olduğunu düşünüyorum;)
11 Yorumla
Soran+1 yılAslında hiç bir sıkıntı olmaz. Ben 16 yaşımdayken insanlar 40 yaşında bir birey gibi düşündüğümü söylerlerdi. Her hangi bir ön karara da varmamak gerekli.
En İyi Cevaplar
Erkekler kendinden kücükle evlenirken sorun olmuyor da biz evlenirken neden sorun oluyor anlamadim. Erkeklerin GEC olgunlastii gercegi var, ama bu birazda karakterle alakali.. Erkekle kadin uyuyorsa, birbirini tasiyabiliyorsa neden olmasin?
30 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Evlenmemeli net 60-70 yaşında adamlar bile 20'lik kız istiyor bir tarafının kılları ağarmış mahlukatlar diyorum riske girmeye gerek yok erkek her daim gençlik ve güzellik ister kendisinin kart olması sorun olmuyor ama boynuzlaninca iş değişir tabi 👎
00 Yorumla
+1 yılCok abarti olmamak kaydiyla olabilir. 19 yasindayim gostermiyorum. Belki ilerde de boyle olur kurtarirriz :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 897 cevap paylaştı.
+1 yılKendi yaşıtlarımla anlaşamıyorum bide kendimden küçükle mi anlaşıp evlenecem?
02 Yorumla
Soran+1 yılRuhu olgunsa sakıncası yok bence
- +1 yıl
Olabilir :)
Aşık olduysam olabilir tabi evlenirim ama tercihen birkaç yaş daha büyük olmasını isterim :D
00 YorumlaEvlenirim. Genç ve asi :D :D Uslandırırım ben onu hehehehe
11 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
Kendimden 5 yaş küçük bir erkeği seviyorum. Mutluyum çünkü bey efendinin ruh yaşı benden 7 yaş daha büyük :D :D
11 Yorumla
Soran+1 yılHahaha ne güzel :)
+1 yıldüşünceleri ve davranışları büyükse ve gerçekten aşıksam kesinlikle neden olmasın.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenden bir ila bes yas arasi buyuk olabilir. daha fazlasi ya da azi olmazsa sevinirim. Iyi gunler :)
00 Yorumla
+1 yılZaten öyle arıyorum. Yaşım ilerlediği zaman hayatıma heyecan ve renk katacak ne güzel :)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlabilir, cok fark yoksa eger. Olgunsa, sevmissem her seyiyle kabullenirim zaten.
20 YorumlaEn fazla 1 yaş olmak şartıyla olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha fazlası çok mu :D
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yaşı küçük olsa da olgun biriyse neden olmasın.
10 Yorumla
+1 yılEvlenirdim ama en fazla 12 yas
20 Yorumla
+1 yılNe kadar fark var mesela?
09 Yorumla
Soran+1 yıl3-4 yaş fark diyelim.
- +1 yıl
Himm. hayır evlenmem. Erkekler zaten geç olgunlaşıyor yanım da çocuğum gibi mi kalsın? 😕
Soran+1 yılAslında bu ruhla alakalı bence. Ben 16 yaşımdayken arkadaşlarım hep sen gelme bizle eğlenmeyle fazla olgunsun ruhun 38 yaşında derlerdi. Bilemiyorum. Hani bir gün olursanız direk karar vermeyin derim
- +1 yıl
Yani aşkın yaşı olmaz derler ama ben inanmıyorum bu söze 😊 tabiki büyük konuşmamak lazım.. ama yani sanmıyorum 😊
Soran+1 yılAşkın yaşı olmaz ama tabi ki de 15 yaş farkı çok fazla olur :) bahsettiğim yaş farkı 1-6 yaş
- +1 yıl
Ya bişey sorucam sen küçük diyorsun demi? Yani kendinizden küçük bir erkek diyorsun büyük değil yani?😄
Soran+1 yılKüçük diyorum okumadınız mı soruyu :D
- +1 yıl
Ama herkes büyük söylemiş 😄 yok ne bileyim 12 yaş falan olur demişler 😄😄
Soran+1 yılYok bir kişi öyle anladı biraz sanırım. O da biraz aceleci davranmış soruyu okurken.
+1 yılolabilir , sevdiysem eğer.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 ,2 yaş küçük olabilr😕
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelli olmaz
18 Yorumla
Soran+1 yılÇok mu yakışıklı olması lazım?
Cevap sahibi+1 yılErkekler daha geç olgunlaşır kızlarda daha çok olgun erkeklerden hoşlanır yani denklem kurunca kız küçük. erkek. büyük. olmali cikiyor ama bu illaki oyle olacak anlamina gelmez zaten günümüzde. de örnekleri. Var
Soran+1 yılBir çok kişi var ruhu olgun olan. Bence böyle bir şeyle karşılaşınca kadınlar ön yargı ile yaklaşmamalı iyice tanıdıktan sonra kararını vermeli diye düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılBelki evet ama benim ilk sordugum sey her zaman yastir
Soran+1 yılAslında bende kendimden büyük bir bayanla evlenmek isterim. Çünkü hem benim ne istediğimi hem kendisinin ne istediğini bilir. Ve her şeyi dozuna göre yapar. Benim şahsi fikrim böyle bir evliliğin daha sağlıklı olacağı yönünde.
Cevap sahibi+1 yılBence cok mantiksiz erkek seni koruyacak kolluyacak o seni yonetecek
Soran+1 yılElbette ilk bakışta öyle geliyor. Ama kendinden küçük erkek de seni pek ala koruyabilir. İlla küçük dediğimde 18 yaşında çocukları anlama. 30 yaşında bir kadınla 27 yaşında bir erkeğin ilişkisi gibi de olabilir :) Açıkcası bu konuda istisnai örnekler fazla.
Cevap sahibi+1 yılHakli olabilirsin ama benim tercihim kendi fikrimden yana
Ne kadar meselaa
00 Yorumla
+1 yılistemezdim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler