Sevdiğim adam bana kaşar dedi?

Konusmuyorduk bana yalancı falan diyerek bırakmıştı tekrar mesaj attı buluştuk evde arkadaşlarla biseyler ictik o beni bırakıp geri döndüğünden beri kimseyle konusmuyordm konussamda naber falan diyerektendi flort etmiyordum evde sarhoş oldum telefonuyla oyalaniyordu bağırdım sen serefsizsin falan dedim kimle konusuyosun bu saatte falan kimseyle dedi bana mesaj geldi önceden konuştuğum çocuk mesaj attı aradı ama baya uzun bir suredir iliskimi kesmistm saat 1 falandi sen kimle konusuyosun ac goster ben gosteririm dedi şifre vardı telde ben açıp gostermedim biri aradı o anda tanımıyorum falan dedim üstüme yurudu dövecekti arkadaşlar araya girdi kasarsin sen ne mal olduğun belli dedi sbahta bana bkti uzun sure hiçbirşey olmamış gibi davrandı ona güvenmiyorum demiş ekstra bu kavganın videosunu falan çekmiş ses kaydı yapmış artık seni seviyorum kimseyle konusmuyorm diye mal mal mesaj atamazsin dedi şimdi arkadaşım o videoyu gondersene demiş kasar arkadaşına soyle atmiyorum demis bugün gordm onu hiçbirşey olmamış gibi konusmustuk şimdi yine böyle dedi köpek gibi seviyorum hala napicam ağlamaktan beter oldum bana bu olaylar olmadan önce seni özledim faln dedi arkadaşıma çok güzel kızlarla konusuyodum iletişimi kestim herkesle demis bugün yakın arkadaşına sordum o seni kıskandırmak için yapiyo dedi ekstra o yakın arkadaşıyla tanismadan önce bana onun faceinden tanisabilirmiyiz diye mesaj atmış arkadaşına sordurdum o attı diyo.. bana hiç inanmiyo
Güncellemeler
+1 yıl
Bana kaşar dedi sözde aldatmisim onu :((
Sevdiğim adam bana kaşar dedi?