Kadınlar erkeklerde , erkekler de kadınlarde beğendiklerini yazabilir mi?
Ama açık parfüm olmalı.
Ama açık parfüm olmalı.
Sansirodan E14 Giorgio Armani Acqua Di Gio alıyordum kızlar da çok beğeniyordu. Ben de çok beğeniyordum gayet de kalıcıydı. Daha sonra gidip Orjinal Giorgio Armani Acqua Di Gio EDT 200 ml Erkek Parfüm inanır mısın sanki Sansirodan aldığım daha kalıcı gibi geliyor bana. Belki EDP'sini alsam daha farklı düşünebilirdim bilemiyorum.
Diesel Only The Brave Tattoo EDT Erkek 200 ML gerçekten çok hoş bir koku onu almadığım pişman oldum 200ML'i aldığımdan biraz daha uygundu. Açık parfümde kodunu bilmiyorum.
Ancak harika bir parfüm arıyorsan o parfüm kesinlikle Yves Saint Laurent L'Homme Intense EDP Erkek Parfümüdür. Bunu beğenmeyecek kız tanımıyorum. 100 Ml'mi mağazalarda 300-400TL arası ancak açık parfüme gelmiş midir bilmiyorum. Gelmişse kesinlikle Sansirodan alırım.
şekerli sakız, jelibon gıbı kokular bayanlarda çok hosuma gıdıyor ... bır tanesını alıp yatarken yastıgıma sıkmayı duşunuyorum :))
Açık parfüm mü ? :S Dünyanın en çekici, en güzel kokusu da olsa, açık parfüm olduğu anlaşılıyor bence. İğrenç
Anlaman çok zor. Gerçek denilenler açıklar kadar kalıcı olmuyor bazen. Gerçek parfüm türkiye'de bile her yerde yok. bu markaların sattıkları da hikaye. Gerçek parfüm kalıcılığı arttırmak için ren geyiğinin ter bezlerinden yapılır. Bulması çok zor olduğundan astronomik fiyatlar döner. Ama o parfüm kokusu ancak makinede yıkarsan çıkabilir. Terimizin güzel koktuğunu bir an için düşünürsek.
Erkeklerde diesel parfüme hasta oluyorum. Ve kesinlikle DP diyorum
bu firma adı mı parfüm adı mı ?
DP nin hangi parfümü? Kod ne :D
Cevap
2Cevap
Kimse parfüm sıkmasın,herkes hergün duş alsın mis gibin şampuan,sabun koksun!11!
acik parfüm kullanmiyorum
D&P en kalıcı ve kaliteli olandır ...
dp güzel kokusuda etkili
DP.
Hugo iyi DKNY iyi
dp
gio e02 favorim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar