Beyler Bi Zahmet! :)
Sizce bir kızda olması gereken özellikler nelerdir?
Sizce bir kızda olması gereken özellikler nelerdir?
dürüst ve şeffaftır, güvenilesi kızdır. helaline saklar güzelliğini, dişiliğini. dünyalarca sıfatı vardır; hepsini ustalıkla kullanır en doğru yer ve zamanda. kıskançtır, sevimlidir, duygusaldır, kaprislidir, ateşlidir.
eştir, sevgilidir, arkadaştır, annedir, güçlüdür, zayıftır. korunasıdır... güleryüzlüdür. ailesine, manevi değerlerine bağlıdır. erkeğini sahiplenir, hissettirir ona ne derece önemli olduğunu. güzel giydirir, yedirir, içirir, padişahtır erkeği. iyi çocuk bakar, temizdir, iyi yemek yapar, oynar, güler, ağlar... kendine dikkat eder, bakımlıdır. zariftir, narindir. gözü arkada kalıyorsa erkeğinin, en son sebeptir güvensizlik;
sebep bile değildir. sadıktır sevdiğine, tehlikelidir aldatıldığında ise. 'han'dır, elmastır, altındır. su gibidir, sevilesidir..
yazdığına inanmayan adam ben...cidden böyle bir kız va/kadın var mı millet...çok attım çok
Bakire olmalıdır.Her erkeğe canım cicim deyip herkesle haşır neşir olup çok sık sevgili değiştirip kendini kşr durumuna düşürmemelidir. Çabuk bağlanmamalıdır.Oturmasını kalkmasını bilmelidir.Herkesin yüzne güler yüzlü cevap verip karşı tarafın yanlış anlamasına yol açmamalıdır.Seviyeli olmalıdır.Her beğendiğini sevgilisine aldırma huyu varsa vazgeçmelidir.Gaddar ve çok inatçı olmamalıdır.Kendisininde bir gün evlenip anne olacağını ve cennetin annelerin ayağı altında olduğunu asla unutmamalı ve her çıktığı sevgilisne orasını burasını elletmemeli ve seksi kıyafetler giymemeldir.Eğer bakayım erkekler bana bakıyormu tarzında bir davranış biçimine sahipse en kısa zamanda kendine gelip bu huyundan vazgeçmelidir.
Pardon da siz bakire misini?
kara çomar
Bencee özelliğe gerek yok.
Kendi olsun yeter. Bi başkası için kendisini değiştirmeye gerek yok.
Beğenen öyle beğensin :D
Cevap
23Cevap
tarif edersem ıster ıstemez hayatımda olmus yada olan kızlardan alıntı yapmıs olacağım artık değişik tarif edemeyecegım daha önce yasamadıgım daha once gormedıgım gercekten farkı olan merak edecegım bı kız olsun belkı cok ütopik dusunuyorum ama hayal kurmakdamı yasak anasını satım fızıksel ozellıkler hemen hemen degısmıyor zaten bı erkegı etkıleyebılecek kızları kızlar bızden daha ıyı bılıyor anlatmama gerek yok
işte haftanın 7 günü sorulan sorulardan biri ;
Kız narin olucak
Kız kızı saçlı olucak
kız ela gözlü olucak
kızın belin kalın olmucak
kız küfür etmicek
kız deli dolu olucak
kız yeri geldiğinde erkekle içicek ama sarhoş olmucak
kız yemek yapmayı bilicek
kız göstermıcek hemde elletmicek
kız her önüne gelenle yatmıcak
kız karakteri en az bir diplomat kadar olucak
ama bu soruyu 1000. defa soran sen olduğun için seni ödüllendirmem gerekiyor :) ne olsun biliyonmu konuşmasını bilen güleryüzlü pozitif bakışlı herşeyi problem etmeyen ağlayıp zırlamayan gereksiz yere, güçlü duran gerçeklerin farkında olan birisi.
:)) sana özel olması gerek dimi peki yukarıda saydıklarımdan hangilerine sahip olarak görüyorsun kendini?
kezban :D elbise hikayen komikmiş :)
Utanma olmalı.Bu olduktan sonra zaten istenilen bütün özellikler bu duyguya zincirlidir otomatikman arkasından takip eder.
Gözleri kahverengi olmalı ya da siyah. en önemli özellik bu. Tabi sevmeyi bilmeli gercekten sevgi dolu olmalı ve paylaşmanın anlamını da bilmeli
adam gibi olsun yarıyolda bırakmasın.gözünde para ortam olmasın..
sevgi saygı sadakat güzellik ve bakımlılık hoşsohbet ve sıcakkanlı bir yaklaşım
Fiziksel olarak; İnce bel, uzun dalgalı saç.
Kişilik olarak; İnsanlık ve aitlik duygusu.
öncelik le huzur vermeli yanında bütün sıkıntısı unutmalı sevdiği kişi çok iyi bir dinleyici olmalı kadının yüzü güldüğünde sevdiğinin gözleri parlamalı bu kadarı kafi bence
yalansız dolansız gercekci hanım hanımcık gözleri mutluluk veren bir sözü bir ömre bedel anlayışlı azıcık kıskanc yada istedi kadar kıskansın deger veren bir kız...
yemek yapabilme yetenegi kazandırılmalı kızlarımızda yeterince kapris var :)
motor olmasın da nasıl olursa olsun. bıktım motorlardan.
kendine güven,cesaret,başının çaresine bakabilenler her zaman tercihimdir...
birde her dediğimi onaylamıcak karşı çıkmasını bilecek.
boy güzellik falan şimdi say say bitmez bunlar göster bana yüzünü ne gerektiğini söyleyim
aşık olmam yeterli..gerisi sipartişle olmuyor zaten
Akciğer,nefes alması şart.
D:
Olgunluk, asalet, metanet..
allah korkusu olsun yeter
evde kaldım jdsvblfhjldb
Full otomatik olmalı. Geysalar kiskanmali :)
Oturmasını kalkm... Öğk.
çok genelleme yaptın:D
Az konuşan.
Az konuşmakla, konuşmamak arasında fark yok mu?
bir çift meme
asalet olmalı
4 4lük olsun=P
evet 4 4'lüğüm sevdiğim insanda 4 4'lük var mı bir problem? yaran ne?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar