kızlar erkekte 190 cokmu uzun idealmı kac olmalı sevgiliniz
Cok uzun
Ideal
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dostum kusura bakma ama...
Profiline baktım da, seni tanımamız için kendin hakkında 2 bilgi vermeyi yeterli görmüşsün
1-) yine boyun 2-) kaçıncı sınıfta okuduğun. Nedir arkadaşım bu boy olayın?
Hayır, upuzun boyum var, sırım gibi çocuğum, bu manitalar neden pas vermiyor şeklinde bir arayıştaysan sanırım sorun boyunda değil...
arkadasım üni 2 de okuyorum bak bu sitenin amacı bu zaten herkez karsı cinste merak ettiğini soruyor ayrıca kızlar konusundada problemim yok ve sitedeki sorulara bakarsan ne kadar sacma seyler olduğunu da görürsün inan bu o soruların yanında hiç bişey benimde boya takıntım var onun hakkında bilgi topluyorum bu seni ilgelendiryormu?
Ayakkabı numaran Kaç Ben 46 Numara Giyiyorum Yani Boy Uzunluğu Ayaklamı Orantılı
kenan İmirzalıoğlu 1 92 çağtay ulusoy 1 90 yani kızlar cok uzun diyorsa bunlarada bakmasın :D bu arada benim boyumda 1.90 kendimide reklam edeyim :D
Çağatay Ulusoy 185 Kıvançla Yan Yana Durdukları Bir Fotoya Bak Anlarsın Kıvanç 187 cm Zaten
Ya uzun boylular bana çok çekici geliyor :) ama hiç çok uzun bi sevgilim olmadı. Kader kısmet işte kimse öncelik olarak boya bakmaz ki
Çekici Geliyorsa 2 Metre Sevgilin Olsun Oda Ayakkabısız Haliyle
ideal diyemem . ama çok uzunda diyemem . . bana göre iyi ama başkalarını bilemem . yani genelin boyuna uymadığım için öyle diyorum .
ben 170 im . o yüzden 190 erkek bana göre iyidir dedim . ama daha kısalar için asla ideal olamaz
dediğim gibi benim için boyunda sorun yok benden uzun olsa yeterli . zaten birazda birbirlerine yakışmaları lazım . boy çok uzun olmadıkça farkı çok sıkıntı olmaz
Cevap
28Cevap
Eğer bir de yakışıklıysa çok fena şeyler geçer szdsad
41.media.tumblr.com/.../...thBBI1up15l2o1_1280.jpg
turkıyede sırık kazık damgası yıyordum farklı hıssedıyordum ama avrupada normal bı adamım herkes uzun zaten benım boyumda kızlar bıle var o konuda rahat
Kimine göre iyidir kimine göre çok , bu kısa veya uzun olsun kişiden kişiye göre değişkenlik gösterir.
Mesela kendimden örnek vereyim ben 1.93 boyundayım sevgilim 1.56 o 17 yaşında ben 18.
Durumlar bu şekilde de olabiliyor kanka ben minyon tipli kızlardan hoşlanıyorum işte. Kimide uzun ister kendine göre yani dediğim gibi işte kişiden kişiye muhakkak değişkenlik faktörü rol alıyor
Yakışıklı ve vücut yapısı da iyiyse vay be boya bak derim :p
bence iyidir erkeklerin bayanlardan zaten bu konuda üstünde olması lazım:))
uzun kızlar ıcın normal ama 160 boyundakı kızlar ıcın fazla uzun :)
ideal hatta süpr :) bayılıormm uzun erkeklere tabi fiziğini ii kullanack kadr akllıysa
Allah vermiş boyu güzelliği kardeşim neden bu kadar takıyorsunuz tapıyorsunuz bu basit şeyler yok boyu kısa yok boyu uzun yok parmakları kötü dudakları kötü biraz insan olun la
Oha boya bak hayvan gibi :) derdim (yanlış anlaşılmasın hayvan sözcüğü hakaret anlamında değil)
normal gelir bana gayette bende uzunum aramızda 13 cm lafımı olurmuş :P
Gayet sıradan. Bizim aillenin erkekleri zaten hep öyle 1.90 1.95
Kendi boyumla onu kıyaslarım direk sonra kafamı eğer yürürüm :D
150 boyunda bi kız için acayip uzun tabi ama bence normal hatta gayet iyi (176yım)
karşındaki insana göre değişir 1.60 bi bayana 1.90 agır gelir gibi bana göre ideal değil :)
uzun boylu kiz icin idealdir ama bana sorarsan kesinlikle hayir :D
163 :D ama dogal sarisinim beyaz tenliyim ve mavi gozluyum yani boydan kaybediyorum ama yuz guzelligimle acigi kapatiyorum bende :D
beyaz ten her zaman asildir. bunun yeri asla degismez :)
iyide ben gurcuyum turkum demedimki :D genel konustum turk sarisinlarindan sandin sanirim beni :D altin rengi sac olmuyo mesela turklerde
egom yok kesinlikle yani bundada yanildin :D sadece beyaz tenin asil kadinlarda her zaman daha asil oldugunu dusunuyorum :) hersey dis gorunus degilki zaten. buna gore insanlari kategoruze etmiyorum
tabi yani uzun boylu genis omuzlu erkeklerde cekicidir genel anlamda ama tip olmayinca olmuyo bunun gibi :) ben bebek yuzlu oldugum icin sorun cekmiyorum bu konuda boyumun kisaligini gundeme getirmiyo :D
asil kizlarda avantaj :D sacmalama yaa bana bebek yuzlu bir erkek hic cekici gelmez yani :D erkek dedigin sert olmali yuz kemikleri belirgin olmali basta :D esmer olmali yapili kasli olmali :D kiz dediginde candice swanepoel gibi olmali yani bebek yuz oyle olur iste :D
yemin edebilirim hersey ustune ama justin daha ergen cagatayda hayatimda gordugum en antipatik adamlardan bir tanesi. baby face bile degilki onlar yaa. baby face al sana francisco lacowski :D yani o yakisikli :D ama benim tipim degil mesela :P
gizli kalsamm pek cikmak istemiyorum bu moddan :)
1.91, biz bu boyu boşuna uzatmadık :D farkımız tarzımız bizim :D
bir milletteki boya bak bir de bana bak derim 😀😀
https://hizliresim.com/qR1bGV Alın Size 1.91 :)
Bir milletin boya bak bir benim :D Kendimi kavak ağaçlarının dibinde biten ot gibi hissetmeme neden oluyorlar :'( -_-
Zoruma gitti bak :D
boyum 1 85 ama mutlu muyum? 1 90 olsa hepten mutsuz olurdum. Minibüslerde kambur durursun. Toplu taşımalarda koltuklara bacakların sığmaz. Artısı da var tabi göze batıyorsun.
Genelde kızlar 160 170 arası oluyo 190a ne yapacaklar anlamış diilim :D
ne kadar da dev bir erkek... (ama abimdir, boyumdan dolayı yan gözle bakmam :D)
Bence uygundur benden 4 cm kısa olan gruptur sevgili işine gelince gönüller bir olduktan sonra gerisi hava cıva
Hey maşallah yüce rabbim neler yaratıyor 😃 cidden boy çok önemli bir erkekte
Üstüme mi alsam ne :D
Evet iyi.. ben 191 im ve boyumuda seviyorum.. boy çok onemli değil bence.. benim 165 boyunda sevgilim oldu çokda iyi gözukuyorduk birlikte.
Kızlar benim boyum 1.90 bence ideall diye düşünüyorum 😃
İyi ki böyle bir sevgilim yok diyorum
16 yaşındayım 187. im ayakkabıyla 1.90 oluyorum daha uzamak istemiyorum, yok mu bunun çaresi be
Hep öyle boylu poslu sevgilim olsun bana sarilsin istedim
Beyni grip oluyomudur acaba soğuktur la yukarısı
boyu ne kadar uzun derim :)
Oo 183 de kaldım geçmiş olsun bana :D
Acaba benim hakkimda ne düşünüyorlar :D :D
Boyu uzun aklı kısa...
iyi .. ama 1.90 boy 100 kilo olmasın :DDd
Çok uzun. Cevabımda kısaymış :D
O olur :)
Uzun boylu erkekler dikkatimi çeker açıkçası
kızları bilmemde erkekler m. k sırıgı diyordur
Wow dostum bu da ne boyle :D
Allam ne kadarda tepeden bakan bir erkek
Kalbimi kırdın :D biz yan yana gelmeyelim ozmn :D
Yakışıklıysa höh derim
uzaya çıkacak gibi duruyor :)
Yakında düşünüyoruz işte 1.92 olalım :D
iyidir 1.90
hele ki 1.89 sa
tamamdır:)
Kac cm olduğu şey eee sey
boy 1.91 gerisini istersen söylerim :D
önemli olan boyun değil işlevin :)
ı ıhh.. kafa yapısından bahsediyoum
kafa yoksa boyu at gitsin kısa da uzun da farketmez benim cevabım bu katiyyen tipe bakmam..
boş soruya dolu cevap mı vericem
boy pos önemli değil diyorum sizin gibi kısa olup da üzerine alınanlar diyor hey allahım ya :) sen takıl böyle ergen kafasıyla.. yıllar sonra nelerin önemli olduğunu hayat öğretir sana
Ne kadar da uzun boylu bir erkek
Çok kibar oldu :D
herkes sizin gibi olsa keşke :D
Ben nie tıfılım die geçiyor
Maşallah, boya bak. :D
uzun bir bayan olarak 1.90 cok iyi derim :))
baya bir basketbol calismis derim... :D
Kendi boylarımda biri der geçerim
tüh 5 cm le kaybettim :D
basketbol oynuyo herhalde diye düşünürüm :D
öyle düşünme işte
Boy 90, ah bana bir soksan :D
1.85 ten yukari bozar bizi :)
İdeal'im ...
Çok uzun derim 😁
Bence ideal
Benim boyum 190 çünkü
sulak yerde çok kalmışş