erkekler bi kızda en çok neye dikkat ediyor? neden utangaç kızları tercih etmiyorlar?
Cevabın nedir?
Kişilik & Karakter konusunda 392 cevap paylaştı. utanmak kötü bir şey değildir.keşke herkes bende dahil bazı şeylerden utansak.utanmak, haya sahibi olmak güzel şey.haya kadına çok yakışır.
erkeklerede burdan diyorum ki; Siz iffetli olursanız, kadınlarınız da iffetli olur.
siz haya sahibi olursanız kadınlarda olur.42 Yorumla
En İyi Cevaplar
utanmak imandan gelir derler:) belkide buyuzden
72 Yorumla- +1 yıl
Ben mesela bir kızla konuşurken yüzüne bakamiyom
Kişilik & Karakter konusunda 723 cevap paylaştı. Ben de utangaç kızları pek tercih etmem. İki laf konuşamıyorsun ya. Bir şey söylersin cevap yok. Konuşmaktan dilimde tüy bitiyor, lafı ağzından kerpetenle alıyorum. Belli bir yaşa gelmiş bir insan biraz tuttuğunu koparan olur, azimli olur. Ne o öyle mıy mıy mıy.
28 Yorumla- +1 yıl
aynen katılıyorum agzından kerpetenle laf alınan kızlara özellikle gıcık olurum
kim bu genellemeyi yapan merak ettım valla. bende şahsen utangaç kızları severim. utangaç olan ağırbaşlı, olur ağır başlı olan neyaptığını bilir,ne yaptığını bilen hanım olur, hanım olan hanımım olur ;-)
208 Yorumla- +1 yıl
Erkekler kızlarla konuşurken yüzüne bakamıyor yani ben bakamiyom
- +1 yıl
@Adanaosman yo ben bakıyom sende sorun var
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
29Cevap
Utanma duygusu olan bir kız daha doğrusu bir insan her zaman iyidir. Ama utangaçlık eğer sevgiliye karşı da oluyorsa durum sıkıntılı olur biraz. Mesela elinden tutmasından öpmesinden falan utanıyor olabilir ama buna rağmen tutmaya öpmeye devam ediyorsa bu çok güzel bişi olur onun öyle kızarmış haline görmek ve o da utanıyor olmasına rağmen buna aldırış etmeden secdiği için bu utanma duygusuna katlanıp fevri davranmaması bence hgüzel olur ama fevri davranırsa tadı olmaz ilişkinin pek
36 Yorumla- +1 yıl
Yakınlaşmadan utandığı için buna karşı tepki vermesi sözlü ya da bedensel olarak. Olay sadece de öpmek değil birşeyler paylaşabilmeli. Atıyorum ailesiyle yaşadığı bir sorunu oturup sevgilisinin karşısında konuşa bilmeli ya da herhangi bir sorununu Yine aklıma gelen başka birşey adet dönemlerini söylemeleri çünkü bu dönemlerde kadın alıngan, sinirli olabiliyor sevgiliside ona göre davranır yani kısaca birbirleri arasında ayıp olmamalı...
+1 yılUtangaç derken mesela eğer elinden tutturmuyor , öptürmüyorum tarzında bişeyse bu çok normal.Çünki iyice tanıyıp tamamen güvenmek istiyor olabilirsin. Birde iç güdüler var sen birini çok seversinki oda seni çok sever seni çok mutlu eder ozaman içgüdülerin o utangaçlığa yön verir ben aşık olduğum sevdiğim kadın elini tutturmadı diye onu bırakıp gitmem -ki öyle oldu zaten-Ayrıca utanmak çok hoş bi olay. yanakları al-al olduğu zaman alıp kalbimin içine koyasım geliyor:) ama yorum yapan bi arkadaşın dediği gibi mız mız ot dersin utanır b.. dersin utanır tarzındada çok itici olur.
ayrıca işimgücüm yok onu açmakla mı uğraşam tarzındaki şeyler çok yanlış bu tamamen sevmekle ilgili çok seven biri çok emek verecektir utansın yada utanmasın17 Yorumla- +1 yıl
Ama şimdi olay çok yön değiştirdi ki bunu utangaçlıkla hiç alakası yok.Mesele fiziksel olarak bitmiş ama seninki içinde bitirememiş.bu seninle onu sürekli karşılaştırdığından olabilir.Sende onu aradığından olabilir.hatta öyle sanırım onu elini tutup öpüp kokluyordu senden bu yönde bi teselli bekliyor.Ama sen O değilsin.Bu mesele senle ne kadar ortak şey paylaşırsa okadar iyi olur birbirinizi tanırsınız. bu arada sen ona farklı biri olduğunu hissetirmen gerek hoşlandığı ve sana zor gelmeyeyecek.
- +1 yıl
xXx_gs2003Bir dakika öncebir takım şeyler yap mesela hoşuna gidecek küçük bi hediye..yada birlikte onun hoşlanacağı biyere gidin -makul biyere:)- nerdeyaşadığınızı bilmiyorum ama izmirde kordon olabilir istabulda boğaz olablir konya meram olablir ankarada atakule olabilir. yani diğerini üstüne geçebilmek için onun senin için önemli olduğunu hissettirecek herşey.sevgi emek ister.
hala gözüne bakmayıp arayıp sormuyorsa emeğine yazık böyle bi mal için kendine yazık s.et gitsin-özür- - +1 yıl
benzer bi soruya aynı yantı verdim.Her erkek için geçerli değildir bu. Hiç unutmadım ama herşeyi ile unutmadım. yaptıklarınıda unutmadım. Senin elemanda bi sorun var aldatılmış ama gururuna yedirememiş terketmiş ama içinden atamamış ben olayı kavrar kavrmaz birden herşeyin soğuyuverdiğini hissettim resmen onla ilgili herşey birden silineverdi kalbimden. Bence senin eleman hala onu kalbinden atamamış sadece gurur yapmış.. Eğer böyle olmasa kesinlikle başkalarından felan korumaya kalkmaz...
- +1 yıl
bana kötülük etmiş birini korumam demek ya evliya oldum demek ya da benim için çok öenmli unutamadım atamadım içimden demek.öyle yaparak kendini lanetlemiş -tabiri caizsse- içnden atamıyor hiç kimseyide böyle giderse gerçekten sevemiyecek. Başkasına bu yükü yüklemek isityor. Mesela sana. Ama sen farklı birisin bence bilinç altında onu sende arıyor gibi. Ama bu sana yapılan bi haksızlık. Yapamıyorsa sana söylemek zorunda.
Aksine utangaç kızları tercih ederim :) Kim bilir onu o utangaçlığından alacak kişi belki ben olurum. Ayrıca yavru bir kedi gibi çok sevimli oluyorlar. Jude Law'ın bir filminde Jude Law söylemişti bunu çoğu erkekte buna dikkat eder. Yüz Göğüs Kalça YGK ayrıca kıllı kollar bıyıklar kadını itici kılar.
13 YorumlaUtangaç niye tercih edilmesin ki. Bence çok anlamlı bir ayırgaç değil. Ha utangaçlık kronik hale gelmişse. Ot deyincede b*k diyincede utanıyorsa çekilmez ki. insan konuşa konuşa... Konuşmakdan bile utanıyorsa uğraşılmaz ki.
20 YorumlaALfa erkek alfa kadın, beta erkek beta kadın ister. Atalarımız ne güzel söylemiş davul bile dengi dengine diye. Bşr beta bir Alfa ile beraber olamaz, yürütemez ilişkiyi.
Gelelim sorunun özüne: NEDEN?
Çünkü;
Utangaç insanın özgüveni yoktur.
Özgüveni olmayan insan tutarsızdır.
tutarsız insan yalan söyler.
yalan söyleyen insan dışlanır.
dışlanan insan hırçınlaşır.
hırçınlaşan insan çevresine zarar verir...
Dİye uzar gider bu liste.
Utangaç insanlardan olmayın. Hayatınıza kendiniz yön verin.24 Yorumla- +1 yıl
tespitler doğru, eksilemeyin çocuğu. değişkenlere bağlı duruma göre farklılık göstersede temel yapı budur.
utangaç kızlar hiç ilgimi çekmez.. çekerek kopartarak istediğini alarak değil çekinerek bekleyen kızı ben napıyım ya, kendi hakkını alamayan kızdan ben ne alabilirim ki?
+1 yılUntangacla ne demek istediğine bağlı.
Erkeklerden uzak duran anlamındaysa tercih edilme sebepleri arasında sayılabilir. Daha az erkekle konuşan bir kızı digerlerine görebtercih ederim.
Cok sessiz, konuşmaktan bile çekiniyorsa mesafeli davranırım. Ne kadar uğraşsan da önyargıları kiramayacagimiz bellidir. Mutluyken hayatına girip neden mutsuzlastirayim.10 YorumlaUtangaç kızlardan hoşlanırım ben. Utangaçlık insanlar birbirlerini tanıdıkça ve alıştıkça geçer zaten...
22 YorumlaNe yani simdi utagac olmayan kizlar erkeklerin emellerine aletmi oluyorlar?
Oyle sacma ismi olur ya.
Erkekler utangac kizlari sevmez evet biraz kendilerini cekip cevirecek bi hatun kisi onlara daha cazip gelir bu her konuda boyledir.
O utangac kadin utangac miy miy miy ..
Utangac degilim Bunun hic dezavatanjinida gormedim.13 Yorumlautangaç kızları tercih etmiyorlar çünkü utangaç bir kız muhtemel ilişkinin ilerleyen aşamalarında özellikle cinsel bağlamda birşeyler yaşamaktanda çekinebilir.potansiyel görmüyorlar diyelim..
13 YorumlaKim demiş onu?Benim en çok ilgimi çeken kız tiplerinden biri.
16 Yorumla- +1 yıl
bu arada aşırı utangaçlıktan kastım.Mesela bi kere bişeye utangaçlık yaptı o olay ikiniz arasında her gündeme geldiğinde utangaçlık yapıyosa iş zorlaşır.Utangaç birini sevmek sabretmek ve olgun olmak lazım.Gerçekten bu özelliklere sahib olup hakkını verirsen belki o utangaç kişiyi değiştirebilirsin.
+1 yıl
Yoo ben asıl öyle kızları çok çekici buluyorum ve diğerlerini itici buluyorum.40 Yorumlaciddi düşünüyorsa utangaç kızı tabikide tercih eder. Ama başka bi amacı varsa ona ulaşmak için utangaç kızı istemez.
20 Yorumla
+1 yılutangaç kızları çok severim ben ya toplumsal alanlarda utangaçlardır ama içindeki ruhu bir çıkar dışarı varya tadından yenmez o (: ölürüm ben utangaç kızlara (:
11 Yorumlaçok zor oluyor onun utangaçlığını kırmak da ondan ağzından lafı kerpetenle alıyosun sıkıcı oluyor.. ama o utangaçlığında kendine göre bi tatlılığı var..
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 362 cevap paylaştı. şahsen utangaç kızlara öncelik veririm çünkü onlara yaklaşmak daha kolay
03 Yorumla
+1 yılutangaç derken erkek gibi küfür etsin demiyoruz tabi de erkeklerle iletişimi iyi olmalı konuşmasını bilmeli. yoksa diğer türlüsü direk uzaklaştıgım kız tipidir
11 Yorumla- +1 yıl
bir takım şeyler yap mesela hoşuna gidecek küçük bi hediye..yada birlikte onun hoşlanacağı biyere gidin -makul biyere:)- nerdeyaşadığınızı bilmiyorum ama izmirde kordon olabilir istabulda boğaz olablir konya meram olablir ankarada atakule olabilir. yani diğerini üstüne geçebilmek için onun senin için önemli olduğunu hissettirecek herşey.sevgi emek ister.
hala gözüne bakmayıp arayıp sormuyorsa emeğine yazık böyle bi mal için kendine yazık s.et gitsin-özür-
+1 yılBen tercih ediyorum ama hep utanmazlar denk geliyor :P
12 Yorumlaben utangaç kızlara bayılırım.aksine baskın kızları hiç sevmem.
03 Yorumlautanmaktan utanan nesıller olmussuz...sorun utananda degılde utanana kulp bulanda...
52 Yorumla
+1 yılutangaç kızlar çocuk gibi oluyor mızmızlanıyor yok annem göster ama elletme dedi gibi düşücelerle dolu ağlıyor durmadan sevgilim mi çocuğum mu diye bir kararsızlıkta kalıyor erkek
10 YorumlaSevgilim çok utangaç ve çekingen olduğum için benden daha çok hoşlanmış. Gizemli bir hava oluyor muş
Şaşırmıştım01 Yorumlaemellerine ulaşmak için uğraşmayı sevmediklerinden olabilir :)
15 Yorumla- +1 yıl
bende erkekler karşısında pek rahat olamıyorum nedense bilmiyorum ama ilk başlarda senden iyisi senden güzeli olmuyo ama sonraları beklentiler artıyo tabii elimi tutsun kolayca öpüp koklayayım düşüncesine giriyorlar onu da bende göremedikleri için başka aşklara yelken açıyorlar. tabi benim davranış şeklimde yanlış ama yapım bu ama değişmek gerek kız dediğinde de cilve işve olmalı az:)
- +1 yıl
Emelini ancak sen anlayabilirsin utangaç veya değil; karşıdaki romantik birimi angutmu bi süre sonra anlaşılır. ayrıca utanmak kötü bişey değil ama fazlasıda bıktırabilir ben 30 yaşındayım hala bi bayanla konuşurken yüzüm kıpkırmızı olur :D şu anda olduğu gibi
bence utanga islerine yaramiyor hemde bazen hakli ola bilirler cok sikici olurlarda ondaaaan
10 Yorumlabence tercih ediyorLar utangaç kızLarı ha tabi niyeti ciddiyse tercih eder.
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkekler daha çok iç güdülerine hitab eden erkeklerden hoşlanır.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsitede düzeltme butonu yok.
Cevap sahibi+1 yılbütün erkekler kaşar kızların arkasından küfür eder ama hepsi de yüzlerine karşı "belki verir" düşüncesiyle yalakalık yapar.
tabi bir erkeği öyle kazanacaksan hiç kazanma daha iyi.
sana karşı sadece "verene kadar" iyi davranacaklardır çünkü.
yaş ilerleyip evlenmeye gelince tersi olur. utangaç mazbut kızlar kimsenin tercihi olmasa da geçmişi temiz kızlar ararlar.
+1 yılGenelleme yapmak dogru olmaz.
Her erkegin tercihi aynı mı?01 Yorumlautangaç bir kız arkadaşın varsa benle tanıştırırmısın ben bulamıyorum da
20 Yorumlaevet bende utangacım o yüzden tercih edilmiyorum sanırım :D
23 Yorumla
+1 yılben tam tersini düşünüyorum sempatik oluyorlar
10 YorumlaBence utangaç kız çok tatlı olur ya. Mesela şu an hoşlandığım kız utangaç bana çok tatlı geliyor.
00 Yorumlagenelde hiç ayırt etmezler.
utangaç veya değil diye:)00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu devirde utanan insanmı var
31 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 359 cevap paylaştı. niyeti ciddi değilse tercih etmez
02 Yorumlagenelleme yapmak yanlış bence.
00 Yorumlaİşleri güçleri yok açmakla mı uğraşıcaklar ?
17 Yorumla
+1 yılzaman kaybetmek istemedikleri için
00 Yorumla
+1 yılBelkide islerine gelmiyor
00 YorumlaAksine evlenirler onlarla
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞimdi sırası değil, evlenirken gelicez size. :P
33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTamam işte sen bozma kendini, ör saçını otur evde. Gelip alıcaz biz seni at ile evden.
öpmesi bile çok zaman alıyor gerisini sen hesap et
18 Yorumla- +1 yıl
senin için fesat aslında sen o yönden kuruyorsun cevabı kendisini öptürmeye bile çekinen kızla bir muhabbet aşamasına gelmek ne kadar zor olur düşündün mü özellikle de tel de
mesela:: naber
-ii senden
-iyi
napıyosun -
hiç
sen
hiç
...biraz zaamn sonra devam eder
eee ? ne eeesiii kapat teli
Gizli Üye(36-45)+1 yılZaman kaybi
42 YorumlaTembellikten
00 Yorumla