Psikolojik rahatsızlığı olan bir bakabilir mi?

Yaklaşık bir yıl önce çok ağır bir panik atak krizi geçirdim ..psikiyatrlar psikologlar konuşmalar çeşit çeşit ilaçlar.. fakat hayatım hiç eski haline dönmedi.. bazen bu yaşadığımız hayatın koca bi saçmalık olduğu sonucuna varıp intihar etmeyi, bazen yolda, hiç tanımadığım amcanın burnunu sıkmayı, bazen gözleri görmeyen bir adama onun ihtiyaçlarını karşılamak için ömrümün sonuna kadar yanında durmayı düşündüm...Kimi zaman kendimi; kafamdaki düşünceler çarpışmaya başlayıp etrafımdaki nesneler üzerime gelip şekiller değiştirmeye başladığı zaman, kış ortasında kalbim delicesine çarparken, başımı buz gibi suyun altına tutarken buldum..Kimilerinin ömrü boyunca belki bir kez yaşadığı ölüm korkusunu ben bir dal sigara içerken bile alasıyla yaşıyorum..bazı haftalar bir gün gibi geçiyo, bazı saatler bir ay gibi geçiyo..çoğu şeye odaklanamıyorum, bazı şeylerden kendimi alamıyorum, kimseye aşık olamıyorum, kimseye kendimi sevdiremiyorum...Bipolar bozukluk, anksiyete, panik atak, obsesif kompulsif ne s.kimse artık umurumda değil...bu hastalıkları yaşayanlar nasıl başa çıkıyorlar, nasıl hayata tutunuyorlar, nelerle uğraşıyorlar..bana da bir yol gösterseni ne güzel olur
Psikolojik rahatsızlığı olan bir bakabilir mi?