İyi günler arkadaşlar ben 18 yaşında bir kızım biraz önce kadın doğum uzmanı bana rahimimin küçük oldugunu söyledi sizce bu nelere yol açar hamile kalmakta yada çocuğumun olmasına engelmidir kimisi erken doğum yaparsın diyor yada bebeğin küçük olur falan ?
Hiç bişe olmaz. Çocuğun ufak olması vs gibi yorumlar daha da komikmiş. Yahu çocuk zaten mevcut rahime sığan bir şey değil ki? Karnın şişiyor çocuk büyüdükçe. Bu bir engel teşkil etmez sadece ilk aylarda hamile kaldığında düşük yapma riskin olabilir. Regly düzensizliklerinin de rahminin küçük olmasıyla alakası yok her organ ne kadar küçük olursa olsun aynı düzende ideal işlevini görmeli adet dönemlerinde düzensizlik varsa bunun sebebi rahim küçüklüğü falan olamaz. Bana sorarsan başka doktora git derim o doktor çok işinde uzman birisi gibi gelmedi bana. Rahmin küçük diyip ne tür dezavantajı var bunu diyememiş olması yeterli. Çünkü bir dezavantajı yok o zaman ne diye durduk yerde bunu söyledi? Laf diye konuşuyor gibi bir şey olmuş.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Doktor bakti kist falan varmi diye sadece rahmi kucuk dedi
Ondan bişe olmaz kist olsa var kist derdi. Başka bir sebeple adet düzensizliği olabilir kansızlık yada hormonal sebeplerle ama emin ol rahminin küçük olmasının tek bir sana negatif durumu olmaz sadece hassas olabilirsin gebelik döneminde biraz daha özellikle ilk aylar
rahmin küçük olması cinsel birleşimde sana sorun yaşatır partnerin bunu hiç hoş karşılamaz bu yüzden boşanan lar ver erkeklerin bu şekilde boşanmaları hukuken doğru bulunuyor artık yani senin anlıycan bi erkek bi kadında sadece rahmi küçük diye ayrıla biliyor
En İyi Cevaplar