+1 yılSexi lik görecelidir bayan kısıye göre degısır bana göre megan fox Keeley Hazell Lucy Pinder Bianca Beauchamp Mila Kunis vs vs hem belki sende sexisindir bilemeyizki ama bunlar oldukça güzel bayanlar sende güzelsindir rahat ol:) ki bunlarda sılıkon nadir evet tek farkları boya yapmaları sende boyanırsan bunlardan güzel olursun ayrıca çıplak olmaları degıl.
07 Yorumla
Soran+1 yılyüzleri çok güzel onlara bir şey demiyorum adriana ve doutzen yüz olarak mükemmel ama fizik hayır.
- +1 yıl
Fizikleri salla ordakılerı bende begenmıyorum canım.
Soran+1 yılsenin saydığın kadınları bende çok güzel buluyorum ama
- +1 yıl
İşte ortak nokta,herkesın beğendını herkes beğenmeye bılır senın lınktekılerıde ben beğenmedım başkası beğenıyor sen boşver onları sende guzelsın boşver takma:)
Soran+1 yılbenim kendimle sorunum yok küçük göğüslü diye türk kadınını yerden yere vuran türk erkeği gidip küçük göğüslü bir kadına tapıyor ne iş ama
- +1 yıl
O zaman sorun yok canm boşver istedine tapsın zevkler tartışılmaz kısıye göre degısır özellıkle kadınsa zevk konusu.Senınle tanışmak ıstıyorum sakıncası yoksa?
- +1 yıl
Birşeyi istedimmi açıkça söylerim umarım sakıncası yoktur senın ıcın tanışma konusunda.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkek olmalıymışsın:)
012 Yorumla
Soran+1 yılsebep?
Cevap sahibi+1 yılbu işten anlıyorsun da o yüzden:)
Soran+1 yılyalnızca sen bana katılıyorsun sanırım
Cevap sahibi+1 yılsanırım:)
diğerleri de genel anlamda çok kötü değiller belki ama VS modeli olacaksa senin adayların olmalı.cidden arada sınıf farkı ortaya çıkıyor.J.Biel ve K.Brook :)
Soran+1 yılaynen ;)
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim :)
Soran+1 yılrica ederim
Cevap sahibi+1 yılaynı düşündüğünü bilmek güzel:)senin için de aynı sanırım
Soran+1 yılevey
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yıl:)
Cevap sahibi+1 yılhangi sonuca vardın;)
+1 yılDoutzen'in fiziği güzel değil. Beli daha ince olmalı yani.
Adriana ten renginden dolayı Doutzen'e oranla daha seksi duruyor. Onun da beli biraz kalın.
Miranda Kerr de fena değil.
Ama bu hatunların bacakları güzel işte.
Ama Kelly Brook'un fiziğine de güzel demem. İğrenç bence. Yapay resmen. En iyileri Monica Belluci ve Halle Berry02 Yorumla
Soran+1 yılkelly brook orjinal ama.
- +1 yıl
Hiç hoş değil
Miranda ve Doutzen tamam da.
Adriana fiziğiyle,yüzüyle,duruşuyla şu ana kadar gördüğüm tüm kadınlar içinde en güzeli.
Hem onu beğenmeyip gidip de Nina Dobrev i beğeniyorsun.
Senin o beğendiğin Nina Dobrev:
link
Zevksizsin bari bizim de zevkimizi bozmaya çalışma.015 Yorumla
Soran+1 yılnina dobrevin belini beğeniyorum dedim yalnızca.adriananın sahip olamadığı o beli ki o kız manken değil oyuncu.
Soran+1 yılhayır her insanın kusuru vardır olay bu değil ki ama adriana vücut olarak mükemmel olmak zorunda bak yüzünde dişleri bozuk o önemli değil çünkü işi vücudu o yüzden ben bunu eleştirebilir hem ben vücudumla para kazanmıyorum eğer vücudumla kazanıyor olsaydım bende eleştirilirdim ama işim vücudum olmadığına göre problem yok
- +1 yıl
Yamuk değil.
Şekilleri birbirinden farklı da değil.
Sadece köpek dişleri hafif vampir dişi gibi sivri.
Eh,günümüzdeki vampir kültüründe vampirler çok seksi.
Adriana da vampir gibi dişleriyle çok karizmatik ve de seksi.
Senin bunu algılayamamana da şaşmadım açıkçası.
Hep aynı kalıplara takılıp kalmış birisinin bunu anlaması sürpriz olurdu.
Soran+1 yıldiş etlerinin görünmesi tiksindiricidir bende bunu anlayamamana şaşmadım.kalıpların yanlış olduğundan bahsedip günümüz modasından örnek veriyorsun ne garip değil mi?
Soran+1 yılhep aynı tipleri beğenmiyorum mesela irina shayk fiziğide çok güzel zayıf uzun ve harika vücudu var
Soran+1 yılben dişler güzel olmalıydı demedim dişleri bozuk dedim irinanında bozuk adriananında.
Soran+1 yılben adrianayı dişlerinden dolayı beğenmiyorum diye bir şey dedim mi?bunu sen kendin uyduruyorsun dişlerinin kusurlu olduğunu ve fiziğini beğenmediğimi söyledim aynı şekilde irinanında dişleri kusurlu ama adriana kadar değil ve en azından irine güzel orantılı bir vücuda sahip seksi kıskanıcak olsam adrianayı değil irinayı kıskanırdım bana göre sende irinayı kıskanıyorsun.
- +1 yıl
Ben Irına ya güzel değil demedim senin Adriana Lima ya dediğin gibi.
Sadece aradaki paradoksa dikkat çektim,zoruna gittiyse cevap yazmak zorunda değilsin.
Üstelik Irına yı neden kıskanayım?Çirkin olduğunu iddia eden yok.
VS meleklerini beğenmeyen sensin,kıskanç biri varsa o da sen oluyorsun doğal olarak.
Seninle daha fazla vaktimi yoramam ben,yorumlarını kendine saklaman her kes için en hayırlısı olacaktır diye umuyorum.
Teşekkürler.
Soran+1 yılbirini beğenmemek kıskaç olmayı gerektirmez.aşın kendinizi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Monica Belluci konusunda hepimiz hemfikiriz zaten..
Gerçi, biz erkeklerin bilinçaltlarında ne kadınlar var, hayret edersin.. Bak şu mesela. link
O yüzden, boşver. Göründüğü gibi değil çoğu şey.. Medya tarafından ittirilen dümdüz kadınları seksi bulmayan erkekler de var ve sayıları bayağı bir fazla..
Biri de çirkinler daha seksidir, gibi bir şey söylemişti..24 Yorumla- +1 yıl
banu doğanmıydı bu kadının adı.. gerçekten bana da çok seksi ve güzel geliyor
Soran+1 yılbu kadınların yüzü güzel sadece bana göre ama vücut denen şey bu mankenlerde.
Soran+1 yılses tonu bakış duruş her şey etkili olabilir
Vallahi çok güzeller.
İlk attığın linktekini beğenmiyorum ama Adriana'ya hiç lafım yok,Miranda'nın çok tatlı bir yüzü var fiziği de güzel.
Candice Swanepoel Adriana'dan sonra en güzelleri.
Alessandra da çok hoş.
Ayrıca senin belinin ve göğüslerinin ölçüsünü merak ettim.12 Yorumla
Soran+1 yılbenim belim kıvrımlı ve incedir göğüslerimde büyüktür.candice,irina shayk gibi modellerin fiziğini beğeniyorum orantılı ama bu modellerin fiziği çok kötü bana göre.
+1 yılSecilmis kisiler ve elbette seksiler sonucta fizikleri ile para kazaniyorlar soruyu seksimi seklinde sordun bende evet diyorum ama ilgini cekiyormu dersen hayir sonucta ciplaklik erotizm olusturur tabi
08 Yorumla
Soran+1 yılbenim paylaştığım kadınlarla karşılaştırınca gözüne seksi geliyor mu
- +1 yıl
Geliyor
Soran+1 yılo halde küçük göğüs ve kalın bel seviyorsun.
- +1 yıl
Ben kendimde kalıplı ve iri cusseli oldugum icin ilgi duydugum kadinlarda genelde kendi bedenimle dogru orantili olarak iri yapili olmasi lazim kisa boylu kara kuru zayif kizlar cocuk gibi kalir yanimda ve bunlari sekside bulmam ince degil kalin belli olmasi lazim tabi gogus o kadar onemli degil
Soran+1 yıluzun boylu olsun tamamda kalın bel niye :D
- +1 yıl
Ne ben onun yanina yakisirim nede o benim yanima gecenlerde gordum kendi boyumda bir kiz kizin kalinligi bacagimdan daha inceydi yani beni boyuma dorde kessen dort tane o kizdan cikar yan profilden bakinca soba borusu kalinliginda bir kiz iste boyu bana uygun ve belide ince simdi bu kiz bana yakisirmi sence?
Resmini cekme imkanim olsaydi gosterirdim sana
Soran+1 yılben yakıştırıyorum.
- +1 yıl
Ne açıdan birbirimize yakisan bir ikili olabiliriz.?
Biraz daha balik etli kalin bir kadin daha guzel durmaz mi?
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyide gizli sen neyin derdindesin Adriana yı da Miranda yı onu da bunu da şuna da yaratan Allah..kimse kusursuz kadın benim demiyor ki..bunları beğenen erkekler veya bayanlar..onlar beni beğenin demiyorki..herkesin zevki farklı..ayrıca bu kadar genelleme yapmana gerek yok..böyle bedensel saplantılar komik yahu!
06 Yorumla
Soran+1 yılonlar bedenleriyle para kazanıyorlarsa mükemmel olmak zorundalar.
Cevap sahibi+1 yıliyide onlar beni seçin diye gebermedi..onlara seçen bu işten anlayanlara kız sen..üstelik mankenlerde fizik güzelliğinden ziyade kıyafeti nasıl taşır gözüyle bakılır..ama manken deyince bilinçaltı güzel kadın sinyalleri verir..sen bu düşünceyi bilinçaltına sokan kelimenin atasını araştır bence:P
Soran+1 yılbak aşağıdada yaptım açıklamasını mankenlerin fiziği çok güzel olmak zorunda değil ancak mankenler ince belli olmak zorunda ayrıca ben erkeklere aöyledim türk kadının küçük göğüslü olmasından yakınıp küçük göğüslü kadınlara tapıyorlar.
Cevap sahibi+1 yıloff gizli tamam bu senin görüşün saygı duyuldu..git eylem protesto falan yap görüşlerini bildir..ayrıca o söylediğin erkekler tümden olaya bakıyorlar..yani bilmem bilirmisin ama vücut oranı diye bişi var..kadında güzellik yoktur erkek bari göğüsü büyük olsun ordan teselli olur..ama bu kadınlar tümden orantılı ve göze hoş geliyorlar haliyle kusurları göze batmıyor ok!
Soran+1 yılbenim gözüme kusurdan başka bir şey gözükmüyor vücutta.görebilen çok iyimser.
Cevap sahibi+1 yıliyimserikten ziyade manken o sonuçta onun görevi vücudunu pazarlamak değil..kıyafeti pazarlamak.
+1 yılzaten bayanlar birbirini hep kıskanırmış buda aynısı :)
alayıda güzel neyi var yiğidi öldür hakkını yeme yani senin öyle bir fiziğin olmayabilir normaldir Türk kızısın standart ölçülerde sıradasın :)010 Yorumla
Soran+1 yılben çerkesim ve buna dayanarak incecik bir belim var ayrıca maşallah büyük göğüslüyümde o yüzden beğenmemem normal
- +1 yıl
çerkes olman sadece renkli gözlü olduğunu gösteririr fiziki diğer özelliklerin Türklerle aynı :)
Soran+1 yıltam tersine sarı gözlüyüm :D ama vücudum tamamen türk yapısından farklı geniş basenli değilim yani
- +1 yıl
Kendini beğenmişe bak hele hangi dağın gülüsün sen :)
Soran+1 yılolay ben değilim ya neyse anlamıyosunuz
- +1 yıl
zaten bende sıkıldım senin gibi kızlardan hoşlanmıyorum iyi geceler
Soran+1 yıldoğru çünkü hayal edemeyeceğin kadarım by
- +1 yıl
evet haklısın benim hayal etmediğim bir tipsin :)
Soran+1 yılinsan elde edemeyeceğini hayal etmez doğal olarak :)
- +1 yıl
neyse seninle laf dalaşı yapardım kapakları saydırırdımda yarın büyük kurultay var oraya gidecem şimdi yatayım seninle bil hassa uğraşacağım merak etme.. serkeş :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu hatunun yüzü ve boyu gayet güzel link
09 Yorumla
Soran+1 yılyüz harika bir şey zaten ama vücut?
Cevap sahibi+1 yılÜzerindeki bikiniden vücut varsa bile görünmüyor. Ama kadın fiziği böyle uzaktan anlaşılmaz. Ayrıca büyük göğüs herkes için çekici değildir. Kıvamında olacak ben mesela hiç büyük sevmem gösterdiğin linklerde standardın üzerinde olan bile var. Sanki silikon eklenmiş gibi.
Cevap sahibi+1 yılHea bir de yüzünü beğenmediğim kızın vücudu da pek ilgimi de çekmez.
Cevap sahibi+1 yılİstersen ben biraz bakınayım da sana kadın göstereyim.
Soran+1 yılsen bilirsin
Cevap sahibi+1 yılAma Limayı ben de beğenmiyorum arkadaş. Ne bok buluyorlar onda anlamıyorum.
Soran+1 yılyüzünü beğeniyorum ama vücudu hayır
Cevap sahibi+1 yılSana bir sitenin linki verecektim ama kapanmış orada gördüğün çoğu hatunu beğenecektin.
+1 yılona buna bok atmışsın da bir de kendi resmini paylaş seni göreydik.. senin beden ölçülerin nasıl acaba :)neden kıskanıyorsun ki bunları
018 Yorumla
Soran+1 yılson paylaştığım kadınlara sahip olamayacağınızı bildiğiniz için adriana lima doutzen kroes tarzı küçük memeli kalın belli kadınlara bakıyorsunuz bence ki beklentiniz düşük olsun ;)
- +1 yıl
sahip olmak gibi bir arzumun olduğunu nereden çıkartıyorsun ki...
Şuanda belki daha güzel kadına ya da kadınlara sahibim onu da sen bilemezsin ..
O yüzden diyorum bir de kendi fotonu paylaş seni de görelim
Soran+1 yılben model değilim haliyle kendimi paylaşmamda gerekmiyor.
- +1 yıl
ama bir kompleks havası sezdim sende.. kalın belli küçük memeli diye tutturdun gidiyorsun .. niye yani ne alıp veremediğin var küçük memelilerle... sen büyük memelimisin erkekler begenmiyor mu memelerini ya da sende mi küçük memelisin anlamadım ki inan
Soran+1 yılben büyük göğüslüyüm evet ve ince belliyim sorun kendimle karşılaştırmam değil ben estetiğe çok önem veririm güzele bakmayı severim yani ama bu kadınlara bakınca hiç bir şey göremiyorum yüz güzelliği dışında benim kızdığım nokta bu kadınların vücuduna tapan erkekler türkiyede küçük göğüslü olan kızları yerden yere vuruyor olay bu.
- +1 yıl
yaw onlar manken.. her türlü giderleri var onların. millet podyuma çıkarmak için birbiriyle yarışıyor.. sen ne güzel büyük memeli ince belli biriymişsin işte. keyfini çıkar.. Türkiye de küçük memeli kızlar zaten gizlemesini biliyor silikonlu sütyenler var.. evlenene kadar sevişmeyen erkeklerse o kızın küçük memeli oldugunu anca gerdekte ögreniyor
Soran+1 yılbenim kadar göğüs yapabilmeleri için içlerine ayriyetten portakal koymaları lazım yani benim sorunum değil.mankenlerin her türlü gideri olduğuna katılmıyorum bunlar hep medya yönlendirmesi bölümümden dolayı çok bilgiliyim bu konuda.
- +1 yıl
heralde gögüslerin 90 bedenden büyük onu anladım ben ..;) seni alan yaşadı diyelim...
Eee napalım o zaman reklam kampanyası yapalım en iyisi erkekler için böyle kadınlara bakmayın mı diyelim..
Soran+1 yılhayır küçük göğüsleri ve kalın beli olan türk kadınlarına laf etmesinler bıktım artık
- +1 yıl
Tamam tamam kıyamam sana ne çok üzülmüş stres yapmışsın kendine;)
Erkek milleti işte boşverrr takma sen kafana... Küçük memeli ya da büyük memeli hepsi insan dimi ama..
Silikon taktırsın küçük memelilerde belini inceltmek için de spor yapsın işte oldu bitti sana...
Bir de bi kız bi erkege gögüslerini emdirip elletirse onun gögsü büyür diyorlar dogrumu?
Soran+1 yılbelini inceltemezsin sporla yani yağları yakarsın ama taş gibi bir bele sahip olamazsın göğüsleri emdirmek göğüsleri büyütüyor olsa sibel kekili niye küçük göğüslü
- +1 yıl
bilmem hiç sibel kekilli p*rnosu izlemedim dolayısıyla p*rno filmlerinde yalatıyor mu bilgim yok... ama türk kadınının yapısı o.. ne yerse yesin hemen kalça şişer bel kalınlaşır.. basenler diyorsunuz ya oralar büyüyor işte
Soran+1 yılbenim basenim yok popom dolgun ve diktir ayrıcabelim ince ve göğüslerim büyük yapı meselesi bu.
- +1 yıl
popon lopez poposu gibi heralde.. :) Allah seni alacak erkege şans vermiş desene
- +1 yıl
ama burda popo çok dik değil gibi... biraz alttan sarkmalar başlamış bana mı öyle geliyor yoksa... senin yaş kaç ki..
Soran+1 yılben dolgunluk olarak dedim 20 yaşındayım bu kadın benden büyük haliyle normal
- +1 yıl
dolgunluk olaraksa iyi.. hemde 20 yaşındaymışsın baksana. o zaman çok seksi bir kızsın.. gözümün önünde canlandırdığım kadarıyla.. Meme büyük kalça dolgun.. ee bacakların nasıl peki?
+1 yılburaya adriana lima ve miranda kerr'i koyup bunlar seksi mi demek :(( daha da acısı olmadığını iddia etmek :(
03 Yorumla
Soran+1 yılbenim güncellemelerime bak bir de onlara kalın bel ve küçük göğüs sevecek kadar zevksizseniz ayrı.
- +1 yıl
birincisi ben de büyük göğüs severim güncellemelerindeki attığın kadınlar da taş gibi tamam da gidip de adriana ya seksi değil demek cıks yani
Soran+1 yılbir adrianaya bak bir onlara ve onun adriana olduğunu unut hangini seçerdin?adriana lima bir marka olmuş gerçekleri göremiyorsunuz
Gizli Üye(30-35)+1 yılanladık etine dolgunsun ama zayıf olmanın ya da koca memeli olmamanın da çekiciliği var tatlım inkar edemezsin. :D
19 Yorumla
Soran+1 yılirina shayk gibi olurlarsa evet kalın belle onlar benden iri duruyor ayrıca
Cevap sahibi+1 yılama onlar zaten zayıf olduklarından senden büyük ihtimal ince belliler.böyle de bir acı gerçek var. :D
Soran+1 yıl1.72 boyum 57 kiloyum benden pekte zayıf değiller canım.
Cevap sahibi+1 yıletine dolgun da sayılmazsın derdin ne anlamadım.
ama zayıflar sonuç itibariyle.
Soran+1 yıliyide zayıf olmalarına değil kastım mankenler tabiki zayıf olacaklar ama ahım şahım bir vücutları yok gösterdiğim gibi kadınsı değiller göğüsleri çok küçük belki manken olmaları için öyle gerekiyor diyelim ama onlara seksi diye ölen erkekler küçük göğüslü kızlarla dalga geçiyor onlarında bu kadar göğüsleri var ama onlara tapılıyor bari belleri ince olsa diyorum yok oda yok dümdüz erkek beli gibi kavissiz belleri var.
Cevap sahibi+1 yılgöğüs konusundaki fikrine katılıyorum.
Soran+1 yılmedyayla ilgili bir bölüm okuyorum zaten ve bu olayları iyi biliyorum bu yüzden gerçekten çok iyi reklamlarını yapıyorlar bu kadınların bir kız adrianadan güzelde olsa adrianaya benzeyen kız ön planda tutulur çünkü bir markanın taklididir diğerinin markası yoktur adriana lima demek güzelliğin sembolü demek anlamına geldi tamamen marka oldu yani o da bu photoshopsuz resimlerle değil biri ilk o photoshopsuz resimleri görse kesinlikle hayran kalmazdı
Cevap sahibi+1 yılhaklısın.
arkadaşım gözün kör sanırım. kendi linklerinde bile açıkça görülüyor ki vs kızları açık ara önde :))
17 Yorumla
Soran+1 yılson paylaştıklarıma hakaret olur bu söylediğin o halde küçücük göğüsleri ve kapkalın veli olan türk kadınından yakınmayın.
+1 yıl:)) haha,hmm,pek çekici değiller kabul ancak çirkin değiller yada abartılacak bir şeyleri yok bence.
03 Yorumla
Soran+1 yılyağlı değiller evet fakat onların işi güzel olmak bu halleriyle mükemmel vücut değiller çok daha iyileri varken ve eminim 35 yaşına kadar kendine dikkat eden ortalama bir kadın bundan daha iyi fiziğe sahiptir.
- +1 yıl
:)) Cuma günleri dersimize gelen bir bayan var üniversitede,linkte gösterdiğin kadınların hepsinden daha güzel ve çekici :)
Soran+1 yılolabilir tabiki önemli olan adının markalaşması
sen bu ablaları beğenmiyorsun yaa ben senden şüphe ettim şimjik. Sen bir kaç gros ton olabilirmisin acep..
014 Yorumla
Soran+1 yılbak bakalım paylaşımlarıma büyük göğüs istersiniz sonra bunların küçücük göğüslerine bakıp 31 çekersiniz.
Soran+1 yıl1.72 boyundayım ve 57 kiloyum tahminimce 2 ton çekmiyorum.
Soran+1 yılson koyduklarıma hakaret onlara güzel demek
Soran+1 yılaltta paylaştığım kadınların yanında birer hiçler çünkü.
Soran+1 yılsizin üsttekilere kaptırdığın gibi
Soran+1 yılben manken olamam bu kesin bir şey o yüzden öyle bir girişimimde olmaz çünkü manken olamayacak kadar kadınsıyım
Soran+1 yılya o kadar gözünüz kör ki kimse bunlardan güzel olamaz değil mi :D doğru bu kadar odun olmak zor iş
Gizli Üye(36-45)+1 yılbi misin yoksa lez mi anlamadım :D kroes çok tatlı ya
03 Yorumla
Soran+1 yılne lezim ne biseksüelim doutzenin yüzü dehşet güzel ama vücut hayır.
Cevap sahibi+1 yılvücudu önemli değil ki çok sempatik ve tatlı duruyor
Soran+1 yılo zaman tamam haklısın o yüze bende bayılıyorum
+1 yılHey Adriana'ma laf yok kadın gerçekten çok güzel.
213 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca çocuk gibi dediğin Miranda sadece bebek yüzlü.Ve cok da sevimli.
Soran+1 yılyüzü evet çok güzel ama vücudu diğerleri gibi kadınsı mı hayır
Soran+1 yılvücut yok mirandada ama
- +1 yıl
Soran+1 yılbol photoshopla bile (bikinili halini diyorum)kadınsı değil
- +1 yıl
Sen daha mı iyisin yani?
- +1 yıl
AHAAHAHA umarım böylesindir.
Soran+1 yılevet böyleyim çok mu ekstrem bir durum
- +1 yıl
Kızım sen türkiyede harcanıyosun gidip VS starı olsana.
- +1 yıl
büyük gögüslüdür kendisi chocolatex.. gizli soru soran hanfendiye laf yok:)
- +1 yıl
Beli de ince...
Soran+1 yılbu kadın vs mankeni olamaz haliyle bende olamam ayrıca manken olmak için güzel bir vücut zaten istenmez çünkü bir mankenin vücudu çok güzelse yani göğüslü kalçalıysa o kadın giydiklerini değil kendini gösterir bu benim lafım değil modacıların lafıdır isterseniz araştırın
kıskanman normal hepsı de taş gıbıymiş ha
01 Yorumla
Soran+1 yılkalın belli küçük memeli kadınlar taş gibi oluyorsa evet ben taş gibi değilim.
Seni tanıyorum.Sen şu onları çekemeyen kadınsın.
35 Yorumla
Soran+1 yılbende seni tanıyorum son koyduğum kadınlara sahip olamayacağını bildiğin için onları beğenmek zorunda olan adamsın.
Soran+1 yılbelkide ben lezbiyenim ve o kadınları değil paylaştıklarımı arzuluyorum o yüzden bu konuyu açtım ki herkes benim arzuladığıma saygı duysun sen nerden biliyorsun
Soran+1 yılalttaki mükemmel kadınları çekiyorum ama odun gibi vücudu olan kadınları çekemiyorum?çelişkili değil mi
özür dileriz ya. çok pardon eşşeklik etmişiz:))
02 Yorumla
Soran+1 yılbu vücutları beğeniyorsanız küçük göğüslü kalın belli kızları dışlamayacaksınız.
kedi ulaşamayacağı ciğere mundar dermiş
26 Yorumla
Soran+1 yılküçük göğüslü ve kalın belli türk kadınına laf etmeyeceksin bunları beğeniyorsan.
Soran+1 yılben mesela daha kısa bir kadın olmak isterdim keşke 1.65 olsam daha seksi bence sonuçta devedede boy var ama eşeği kovalıyor.
Soran+1 yıldeve eşeği kovalıyor eşek deveyi değil ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılboyunuz ve kilonuz nedir?
01 Yorumla
Soran+1 yıl1.72 ve 57
Şu tene baksana abi, ölünür be
00 Yorumlaİşte bunların hepsi sexs .
00 YorumlaBence sen daha güzelsin:)
00 Yorumla
+1 yılhepsi bi için su olsada içsek :)
00 Yorumla
+1 yılmiranda kerr en iyisi...diğerleri kendince güzel..
00 Yorumlabittim beeeeeeeeeeeeeee
00 YorumlaLima 2. link olayı bitirmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen katılıyorum,sen daha güzelsin.
00 Yorumla
+1 yılHepsi güzel :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok sexi
bence00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası