Sevgilim eskiden kızdığı şeylere artık kızmıyor.

merhabalar.. 1 yıllık bir ilişkim var. sevgilim ilk 5 ay son derece anlayışlıydı. bana kolay kolay kızmazdı ve üzüldüğüm zaman hemen alttan alırdı. ancak 3 ay görüşemedik ve sürekli mesajlaştık telefonda konuştuk. o sıralar resmen canavarlaştı. her şeye kızmaya başladı. evde miyim diye evden aramaya başladı. her lafıma kırılmaya başladı. eskiden kavga ettiğimizde olabildiğince alttan alan kişi artık ağzına geleni söylemeye başladı. daha sonra görüştük bu surumu konuştuk ve hala benden memnun olmadığı söyledi. bende 3 ay boyunca ona hep sabrettiği mi artık dayanamadığımı ayrılmak istediğimi söyledim. o da söz verdi eskisi gibi olacağına kabul etmedi bende tamam dedim. ama şimdi öyle oldu ki o ilk 5 ay ki hali gibi değil. her şeye tamam diyor, önceden kızdığı her şeye şimdi tamam diyor. bu durumun psikolojisini bozduğunu beni artık çok özlemediğini falan söyledi. bende orta yolu bulalım diyorum ben yapamıyorum diyor. bu durum çok canımı sıkıyor. sizce ne yapmalıyım yada neden böyle oluyor. ne olur bana fikir verin ne yapmalıyım...
Sevgilim eskiden kızdığı şeylere artık kızmıyor.