İlk buluşmada gül alınırmı ? Bir tane kırmızı gül almayı dusunuyorum sizce alınırmı ilk bulusmada doğrumudur bu ?
Cevabın nedir?
+1 yılBen aldım ilk bulusmda ve kız ilk kez gül aldığını söyledi, aylar sonra gülün fotoğrafını atti bana hala sallıyormuş. Bu mutluluk ihtimali için bile alınır. Yalniz bulusmadan sonra gülü çöpe atan kızlar da vardir elbet:) İçinizde geliyorsa alın , çöpe atan çöpe atsın:)
11 Yorumla- +1 yıl
Sakliyormus*
bi çiçek olmalı ama bu gül mü olur ona sen karar ver
00 Yorumla
Kırmızı gül daha cok anlamsız eğer sevgili değiliseniz ama deyisik gül rengi ve anlamları oldunu duymuştum ona göre sevgili olma yolunda isen ala bilirsin dicektim ama Bide Su durum var bugün alip bi daha aklına gelmeze cicek böcek almak hic yapma daha iyi
00 Yorumla
+1 yılsiyah celenkle git.
31 Yorumla- +1 yıl
+1
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılilk bulusmada tek bir gul alinir evet alinmaz degil hosda olur ama ondan sonrasini getire bilecekmisin sence?
en iyisi ilk bulusmaya farkli ciceklerden bir buket al yada ben senin yerinde olsam hic bisey alamam ortama gore ilerleyen vakite hoslanmissan cicekcinin onunden gecerken dur ve ciceklerini al yada lagobaya diye beklet git ordan cicekciden cicek al. daha romantik olur hem00 YorumlaOrkide al hem pahalı zenginim ayağına yatarsın, şaka bir yana alma gül filan, illa alacam dersen de özel bir gün filan olur yada içinden gelir bi ara alırsın ilk buluşmada kız şok olur gülü görünce tuhaf kaçar yani.
10 YorumlaSakin oyle bi hata yapma.
Ertesi gun napacaksin, tek tas mi?11 Yorumla- +1 yıl
+1
Alma diyenlere bakma sen gül yada buket yaptır temiz ve güzel giyin bakımlı ol beğenmeyen beğenmesin sen üstünedüşeni yap yeterki
30 YorumlaHayır almamalısın. Buluşmada çiçekte neyin nesidir ya?
00 Yorumlagül artık çok klasik olmaya başladı.. bence alma kardeşim.. farklı farklı çiçeklerden bir buket yaptır..
10 YorumlaMuhabbete duruma bağlı tabide almayıncada sonrada ilk buluşmaya eli kuru g.tü yaş geldin diye söylenenleride oluyor.
02 Yorumla
+1 yılsenin secimin ister al ister alma sonucda ilk bulusma
00 Yorumla
+1 yılSarı gül al. Ayrılığı simgeler.
00 Yorumlaürküt kızı e mi ?
çelenk paklar seni.00 Yorumlaalınır tabii hemde çok hoş olur
00 YorumlaAlma bence, karşındaki oğlaksa o ayrı mesele tabi.
01 Yorumla- +1 yıl
Biz insan diye biliyorduk karşısındakini .
Çok samimi düşünüyosan alabilirsin
00 Yorumla
+1 yılbırakın bu klişeleri, gül nedir buluşmada ya
00 Yorumla
+1 yılMuhakkak olmali
00 YorumlaAlma.
00 YorumlaAlınmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızlarladan kıza değişir ben severim mesela.
00 Yorumlaalinir
00 Yorumla
+1 yılKaktüs al :)
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem