bi erkekden en çok neye önem verirsiniz ? mesela biri dişleri beyazdır ona dikkat eder bunun gibi ?=)
Eee kızlar biraz yardımcı olun =)
Eee kızlar biraz yardımcı olun =)
Görsel anlamda yorum yapmak gerekırse :
-En başta bır erkek bayandan ıstedıgı gıbı kendısıde bakımlı olmalı, temız olmalı.Ses tonu, dişler eller(tırnaklarını kesınlıkle yememelı) , gözler(bakışlar),uzun boylu geniş omuzlu olmalı.
Kişilik davranıs vs onlr zaten onemlı etkenlerdır kısıden kısıye degısır yanı.
dişler evet ama ağız kokusu of ki of yerle bir eder dünya yakışıklısı bile olsa, hem de bu yemekten mütevellit koku değil bildiğin mide kokusu öffff bence en önemlisi,diğeri ses tonu sonra eğitim,kültür,kariyer,başarı,para da olsa fena olmaz,kumar oynamasın,cimri olmasın,alkol kokmasın vs vs
pazardan kurbanlık secerken dıslere bakıyorlar,yemınle erkeklerınde su kızların gozunde kurbanlık danadan farkı yok hıssı haylı kuvvetlı bende,sonrada bıze cınsel meta dıye bakıyolar dıye sapıklıkla bıle sucluyorlar bızı,ben hıc dısıne bakıpta yazıldıgım bı kız hatırlamıyorum,sapıklıgın boylesı:))
+1
parayı yazmamışsınız kızlar acık olun rahat olun.
Hahaha sana bak bi kaç örnek vericem, yalanim varsa ALLAH canimi alsin !
Beni iki tane mühendis bir mimar istedi, mühendislerden biri güzel bir ev satin aldi ayligi süper çok efendiydi ama istemedim (yemin ederim yaki$ikli olmasina ragmen isinamadim o yüzden hayir dedim) ondan sonra o mimar var ayda 9800 ile 16400 TL maasi vardi firmalari vardi bunlar bildiklerim bilmediklerim de vardi, neyse onu da istemedim cnku fizik olarak hosuma gitmemisti, obur mühendise gelince hosuma gitti ama isinamadim
Yani anlican hersey para degil, hem fizik onemli hem de herseyden once imanli olmasi onemli ;)
Bak o mimar hosuma gitmiyordu gerçekten fizik olarak, ama iki mühendis yemin ederim yakisikliydi, zaten bu yüzden belirttim hosuma gidenleri ve gitmeyenleri
Konuyu sapitma, sadece kizlari lekeleme paraci diye (ki çogu paraci onu biliyoruz ama hepsini yargilama)
Ok o zaman
Cevap
9Cevap
Ben yazarsam sabaha kadar bitmez. Karizmaya ve cok kulturlu, eyitimli olmasina dikkat ederim. Kulturluyse zaten diyer hersey tamamdir. Nasil giyinib davranacagini bilir. Napiyim 190 boyu benim boyum 161. Cok yakisikli olmasin benden daha guzel bi suru kiz var onlar kaparlar hemen. Paraya gelince cimri olmasin yeter. Bitti.
Oha çoğu diş demiş de benim küçüklüğüm astım bronşit nefes darlığı vs.den dolayı çok ilaç kullandığım için sararmış ve doktora gittiğimizde beyazlamaz demişti. Eğer kızların geneli böyleyse zaten bakmıyorlardı bana biraz umudum vardı şimdi onu da yitirdim iyi mi.
şu dişler bembeyaz olacak diyen kızlar ve sigaradan dolayı diş sararmasından bahseden kızlar kesin hepsi sigaradan nefret eden kızlardır hatta hiç sigara içmeyen tiplerdir... :D
sigara içen bir kız kesinlikle dişler bembeyaz olacak yada sigaradan dişleri sararmaya başlamışş olmayacak cevabını zaten vermez... :D
Seninde söylediğin gibi dişleri,bakımlı olması güzel kokması,şık uyumlu ve temiz giyinmesi, Eğitimli,kültürlü olması,herşey hakkında bir fikri olması,dış görünüm itibariyle sert olması,efendi olması,kibar olması,fazla olmamakla birlikte entellektüel olması,özel ilgi alanları olması,ortak zevklerimiz olması şimdilik aklıma gelenler bunlar...
Kızlar erkeklerde en çok güce bakar kardeşim bunu kaydet taslaklara. istediğin kadar yakışıklı ol işin gücün yoksa çalışmıyorsan sıfırsın.
al bak
+5
kıyafetlerinin temizliğine el yapısına ve bakışlarının bıraktığı etkiye
giydiği ayakkabı ki bu kişiliğine yansıtır , dişleri ve elleri. Ama en çok nasıl gülümsediği
nike mesela ne ?
Reebok :)
Saçı düz ise benim için tamamdır :) heee bide uzun boyyy :)
Ben Söyliyeyim Ben Kızlarda İlk Önce İç Güzelliğine Sonra Yüzündeki Gülümsemeye Sonra Memelerine Sonra Poposuna Bakarım :D
bir kere dişer çok önemli.hatta en önemli.sigaradan sarı sarı olmuş kargacık burgacık dişler itici tabiiki
bi de el bakımı çok önemli.tırnaklarının arası pis pis ıyk olmamalı yani
ilk etapta gülüş dişler temiz ve kısa tırnaklar temiz koku önemliii
KİŞİLİK!boy kılo...ten rengı(esmer olcak)maddiyat demıroum cnku herkes dengı dengıne
giyime. beyaz apaçi tarzı kotları sevmyorum oyle gyerse soğurum cdden
böyle kızlar bize mi denk gelmiyor acaba?
gözleri,yürüyüşü,ses yonu,konuşması. bunlara.
karakteri sağlam olmalı, saygısız olmamalı.
gözleri hareketleri kişilği
Kızkardeşime sulanmamasına :)))
sivri burun kundura giymemeli mesela.
giyim ayakkabi dişler.
temızlık koku ayakkabı
kardeş düzgün olalım yeter gerçekten
erkeğin geleceğine bakılır.
dürüst olması önemlidir sanırım
Erkeklere önem vermem...
ne oldi zoruna mı gitti :D
sadakat vesaygı
Saç