ince çorap giyerken erkekleri etkilemek için mi, yoksa ihtiyaç oldugu için mi giyersiniz?
Cevabın nedir?
yani kızlardan gelen cevaplar şaşırtıcı. bayanların bacakları her zaman ilgi çekicidir. ben de çorap fetişisti değilim ama sarkık, kıllı, varisli, selülitli bacaklar bir anda çorap sayesinde pürüssüz, kılsız, sıkı, güzel oluveriyor:) yani bu krem rengi, cilt rengi ince çoraplar sayesinde. çorap belli olmuyor fakat çorapsız ama bakımlı bacak etkisi yapıyor. siyah çorap bu etkilerin dışında gizemli etkisi de yapıyor. diğer erkek arkadaşların bence anlatmak istedikleri de bu. diğer renk çoraplar kırmızı yeşil vs. soytarı, palyaço etsiki yapıyor. :) benim görüşüm böyle.
bir de madem ısınmak için çorap giyiyorsunuz neden o zaman kalın naylon çorap değil de, incesini tercih ediyorsunuz bakalım :) aynı markanın kalın naylon çorabını giyseniz bacaklarınız erkeklere bu kadar çekici görünmez ama değil mi?35 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim. senin yorum da doğru. çorabın kendi bir şey ifade etmiyor, tıpkı rujun pudarının birşey ifade etmediği gibi ama pudralı bir yüz pürüzsüz ve çekicidir her zaman. çorap da sanki bacağın pudrası gibi. pürüzsüz ve güzel gösteriyor. bunu anlayamamak zor yani. göz görüyor işte :)
- +1 yıl
kalın giyiyorum. incesi yırtılıp durur zaten, bütün paramı ona mı yatırcam. ayrıca çorabın yanında düşük bel pantalon da bence masaya yatırılmalıdır. şayet düşük bel giyip üzerine çok kısa mont giyenler böbreklerini üşütmüyorlar mı merak içerisindeyim. bir de herkesin çatalını görmek zorunda mıyız?
En İyi Cevaplar
Bir şey söylemek istiyorum bayanlar izninizle..Aşağıdaki ince çorap ile ilgili siz kadınlardan gelen tüm yorumları okudum..Bir kere daha emin oldum.. Siz kadınlar gerçekten büyük yalancısınız..Kendinize bile yalan söyleyip ikna etmeye bayılıyorsunuz..Yorumlara bakın...Hiç farkında değillermişte, elbiseye uysun diye giyerlermişte, öylesine giymek istediği için giyermişte, üşümemek için giyerlermişte...de de de devam ediyor..Rahmetli Necmettin Erbakan'ın lafı geldi aklıma sizi okuyunca.." HADİ ORDAN..HADİ ORDAN.." gerçekten default büyük yalan ustasısınız...birinizde çıksın evet kardeşim bacak benim ince çorabı kendimi güzel seksi hissettiğim için, giydiğimde erkeklerin daha çok dikkatini çektiğim için giyiyorum diyen bir tane delikanlı kadın yok mu aranızda ! pes gerçekten..
32 Yorumla- +1 yıl
yalnız ben bunu neden yazdığını anlayamadım. merakımdan bütün görüşleri okudum. Yorum yapmak bile aklımda yoktu. Ama gerçekten çoğu kadın gerektiği için giyer çorabı, çünkü kendi adıma söyleyeyim çok rahat bişey değil aslında. Düşünsene mesela belindeki lastik kısım en kalitelisinde bile belini rahatsız eder. sonra sürekli kayar ince ve kaygan olduğu için hep çekiştirmek zorunda kalırsın. Hava biraz ısındığı zaman terletir ve naylon olduğu için resmen bacağa yapışır. Yani gerçekten ben gerek olmadıkça hiç kullanmam. Zaten etek de giymem özel bir gün olmayınca. Bir de bu açıdan bak bence :)
Ben duyduğumda çok şaşırmıştım. İnce siyah çorap giyen bir kızın arkasından bir arkadaş "uff abi şu bacaklara bak" demişti. Çorap giymiş ne bacağı dedim, daha da çekici oluyor dedi. Ben de öyle bir çorap giymiştim, dönüp dakikalarca savunma yapmıştı "ama bak sana o gözle bakmam" diye :)))
02 Yorumla
Moda & Stil konusunda 352 cevap paylaştı. bu site sayesinde öğrendik fetiş sebebi olduğunu. ilk değilsin yani arkadaşım.
03 Yorumla- +1 yıl
ben daha fetiş ne demek bilmiyorum ama araştırmadım da :)
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
13Cevap
kadınların yaptığı makyaj nasıl yüzü güzelleştiriyorsa, çorapta bacağı güzelleştiriyor. yani bacağın makyajı gibi. yoksa çorabın kendi bir şey ifade etmez. ince çoraplı bacak daha bir makyajlı seksi duruyor.
31 Yorumla
+1 yılVallahi etkilendiğinizden haberim yoktu . Hadi file çorap belkide .
Tabiki ihtiyaç dahilinde kullanıyorum ,kışın giyerim genelde süper ince ve parlak olanlar tercihim .33 Yorumlabu erkekler de herşeyden tahrik oluyolar ben ten çorabın tahrik ettiğini hiç düşünmemiştim lisedeyken eteğin yazın twn çorap giyerdik senin kastettiğin süper ince böyle güneşe çıkınca parlayanları varmış onlardan mı etkileniyosunuz?
03 Yorumla
+1 yılince noylon corap cogu erkegi etkiler. p*rno dergi ve resimlerdeki kizlar ince corapli, topuklu ayakkabiyla gorulurken, altlarinda kulotlari yok. cogu resim boyle. erkekler etkilenmese p*rnocular niye ince corapla kiz resimleri koysunlar. simdi burada ahlaklı gecinip, agirdan alanlari anlayamadim. guzel bacaklar oluyor cunku.
12 Yorumla- +1 yıl
senin benlen hesabin baska yerden burada gevezelik etme yumusak oglan.
Şu bir gerçek iş çorapta değil bacakta bacağı düzgün bir kız etkileyici diye bakılır. Çorap dedikleri gibi ihtiyaç ve tamamlayıcı. Çarpık bacaklı bir kız bin kere giyse ince çorabı etkileyicimi olacak yani saçma.
12 Yorumla- +1 yıl
şükür mantıklı bir erkek varmış bu konuda fikir beyan eden..
- Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılErkelrın nasıle tkılendıgı bıle umrumda degıll.. Hoşuma gıdyorsa ve üşüyorsam kıyafetımı tamalıyorsa gıyorum..
erkeklerın takıntılı dusuncelerıde çogumuzun umrunda degıl..07 Yorumla- +1 yıl
geröek bu sız farkında degılsınız... Bır kadın daha cok kendı ıcın bırde başka kadınları dusunerek gıyınır.. Erkkelrı dusunerek hareket edenemız cok az... ve erkegı dusunreke gıyındıgımız zamanlarda cok az...
- +1 yıl
bak gordun mu vet oyle.. Onun ıcın bır kadını gordugunuzde erkek delısı bu falan dıye hemen dusunmenız cok sacma...
- +1 yıl
senın sorundan bıle bu bellı neyse bu konu uzar ıyı gunler sıze..
+1 yılerkekler olarak ne ota boka tahrik olan yaratıklarmışız da haberim yokmuş. bu kadar tahrik unsuru varsa, çarşaf ve peçe kullanımını zaruriyet gören zihniyete hak vermeye başlıyacağım galiba.
32 Yorumla- +1 yıl
güzel görünmesi ayrı mesele, bunu bir tahrik unsuru olarak görmek ayrı mesele.
kalın çorap giymeyi sevmiyorum, ince siyah çorap favorimdir..erkekleri etkilemek değil de daha güzel göründüğüm için giyiyorum :)
25 Yorumla- +1 yıl
sadece süper ince parlak siyah mı? ten rengi sevmezmisin?
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana bir sır vereyim, eğer sıcak ya da ılıman mevsimde giyiyorsa, kıllarını almamıştır:)))))
ben ihtiyaç olunca giyerim, üşümemek için falan.53 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıliş yerine ve kıyafete göre değişir sanırım.
Bunun siyah ince çorap, beyaz ince çorap, kırmızı ince çorap gibi alt türleri bile var. Kızlardan gelen yanıtlar şaşırttı beni açıkçası.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl etkiliyor ? ben eteğin altına gerektiği için giyiyorum
09 Yorumla- +1 yıl
sizin etkilenmediğiniz ne kaldıki tesettürlü bir bayana bile yolda onun altında ne gizliyorsun diye laf atıldığına şahit oldum ... etkileniyoruz diye bahane üretmenize gerek yok
- +1 yıl
herkes mi herkes dediğini bir kaç kısıma böleyim kimi tesettürlüden etkilenir kimi açık giyenden kimi pantolon kimi etek kimi çorapsız bacaktan kimi de çoraplıdan etkilenir ... ee ne yani bu kadınlar ne giyecek sokağa çıktığımız da tek bir erkekle mi karşılaşma lüksümüz varda onu etkileme düşüncesinden uzak hareket edelim... bir gün e gerek kalmamışki sen zaten bu soruyla o dediğini yapmışsın bütün kadınlara ince çorabın sizi nasıl etkilediği ni sormak bu değilmi
- +1 yıl
herkesi aynı kefeye koymaktan bahsetmişsin onun cevabı anlamıyorsan tercüme ettir
- +1 yıl
evet o kesin
samımıyetımle soyleyım hıc ınce çorap gıyerken erkeklerı dusunmedım yanı etkılemek felan aklımdan geçmedı çok mu etkılenıyolarmıs:D
25 Yorumla- +1 yıl
hemde nasılllllll :)
- +1 yıl
inanaılmaz bir duygu ve his yaratıyor bende
+1 yılohoo şu erkekleride herşey etkiliyor. ihtiyaç diye giyiyorum şahsen:)
26 Yorumla- +1 yıl
senin etkiliycek pek bi tarafın kaldığını sanmıyorum dikine duran bir tabut olman dışında :))))))
- +1 yıl
dark ne kaa kaba bırısın...
- +1 yıl
arkadaş resimdekini ben sandıı :D:D
- +1 yıl
gidebilir ama 'aaa bugün ince çorap giymişsin çok etkilendim' diyen bi erkek değil sanırım.
fetis degilim etkilenmiyorum
fakat kizlarin bacaklarini guzel gosterdigi kesin :)03 Yorumla
+1 yılyuh artık çoraptanda mı etkileniyorlar :D
giymem gerekiyorsa giyerim erkeklerden banane :)22 Yorumla- +1 yıl
:)
Bukadar cok etkilendiginizi bende bilmiyordum,bu site sayesinde ogrenmis oldum.
Ayrica ihtiyacim oldugunda,gerek duydugum zamanlarda giyerim.03 Yorumla- +1 yıl
İnce çorapsız bacak meyvesiz ağaca benzer... İnce çoraplı hanımefendileri her ne için giymiş olursalar olsunlar... Selamlıyorum... İyi ki varlar
İnce çorap giyenler ne kadar etkileyici biliyormusnz
00 Yorumlaben bilhassa siyah süper incelere bitiyorum ama fetish değilim çoraba bayılıyorum.
10 Yorumla
+1 yılben bir çorap fetişistiyim,ben kendimde giyiyorum,jartiyer-ince corap topuklu ayakkabı
20 Yorumlaerkeğin fetişi yoksa etkilenecegini hiç sanmıyorum
13 Yorumla
+1 yılbacak daha etkileyici
12 Yorumla- +1 yıl
çıplak hali
Bu siteye üye olana kadar bilmiyordum
06 Yorumla
+1 yılahh o siyah ince olanlar miss :))
00 Yorumlaihtiyaçtan giyiyorum yani kışın falan soğukta
00 YorumlaBilmiyorum. Bilmekte istemiyorum :)
11 Yorumla- +1 yıl
aahahaha :D
+1 yılalakası yok bence sende böle bi durum var
03 Yorumla- +1 yıl
gayet ii ayırıyorum illa tahrik mi olmak gerek beyni sadece sex e basan kafadan ancak böyle bi cevap beklenirdi
+1 yılAboo, ince çorap da mı etkiliyor?
06 Yorumla- +1 yıl
bahane be
herşey etkiler aslında
bakış açısına bağlı :D - +1 yıl
Vay arkadaş.
- +1 yıl
sakin ol stan :)))
- +1 yıl
Yok sakinim de şaşırdım :D
+1 yılCorapsiz bir kadın ciplak bir loapara benziyor
00 Yorumla