Baslikta da belirttim ben gayim ve en yakin arkadasimdan hoslaniyorum yedigimiz ictigimiz ayri gitmiyor 7/24 beraberiz acaba oda benden hoslaniyormu gibi bir dusuncem olustu son zamanlarda acilmalimiyim 5 yildir tanisiyoruz hic kiz arkadasi olmadi
Cevabın nedir?
+1 yılIster gay ister lezbiyen olsun ister travesti kimseyi hakir görmem Madmavi bunu kabullendin gizli yaşa derim Arkadaşına açıl durumu anlat Türkiye'de işin zor bir belli edersen yandın
10 Yorumla
+1 yılilgi gösteriyorsa öyle sanmışsın. kız arkadaşının olmaması gay olduğu anlamına gelmiyor. açılıp kaybetme bence yakın arkadaşını
01 Yorumla
Soran+1 yılbir animizi anlatayim sinemaya gitmistik 14 subatta o gun herkes el ele kol kola geziyordu ve dedimki 14 subatta herkes. sevgilisyle geziyor ve. biz sap sap taliliyoruz dedim bana ben varim ya kanki dedi bu gibi. bir cok seye rastgeldim baslarda bende yanlis anladigimi dusunuyordum
Bu ulkede gay lere yer yok sana soylim. Kimseye soyleme hislerini sci cekersin. Arkadasinada acilip kaybetme.
02 Yorumla- +1 yıl
Bu ulkede heterolara yer yok artik
Biz bu ulkede love is love gormek istiyoruz - +1 yıl
@Sedefbalak puhahaha yazık kafana, normal olan heteroluk anormal olan h*moluk. Dağdan gelip bağdakini kovmak da iyimis
yok önemli bir arkadaşından olursun başka insanmı kalmadı
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
12Cevap
+1 yılBu senin doğuştan gelen cinsel yönelimin. Değiştirmek için ne kadar uğraşırsan uğraş değiştiremezsin. Kendinle barışmayı dene. Bizim gibi geri kalmış toplumlarda her ne kadar öcü gözüyle bakılsa da "gay olmak" medeni toplumlarda gayet doğal bir olgu.
31 Yorumla- +1 yıl
Sapkın olan senin zihniyetin 😉
Öyle hissediyorsun. Değiştiremezsin kendini ama arkadaşına bunu söyleme. Söylersen, kaybetme ihtimalin çok yüksek.
00 Yorumlabenim arkadasim vardi bna tklif eddi bn kabul etmedim baska birini ayrladi :-) mutlular korkma bna ulas akil verim
00 YorumlaÇok zor birşey. Ben senin durumunda olsam söylemem. Arkadaşını ömür boyu kaybedebilirsin...
10 YorumlaSaçmalama Bnce Kaybedersn arkadaşını direk. d bide yumruğu yemezsen iyi iğrenç. d
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeraber p*rno film izleyin, onu tahrik ettikten sonra yavaşça saldır :))
00 Yorumla
+1 yılOnun sana gosterdigi yanlis anlamissin. Bende dön bu dusuncenden hem dönmeye alismissin bisey olmaz
00 Yorumla
+1 yılSeni döver valla bak gay olmak olmamak senin elinde kız düşün hep erkekleri kardeşin olarak gör
01 Yorumla- +1 yıl
Senin elinde derken ciddi misin o zmn sen normalsen kizlari dusunme kardes gor erkeklerle ilgilen sacma siniz empati kuurun
+1 yılarkadaşın senin gay oldugunu biliyormu?
02 Yorumla
Soran+1 yılkiz gibi davranan biri degilim ama anlamisda olabilir
- +1 yıl
eger bunu kabul edecegini düşünüyorsan kendin söyle bence
Adamsın ya :D
Seviyorum seni gizli gay..10 YorumlaSeviyosan git konuş bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpsikolojik bunlar normal olmaya çalış
01 Yorumla- +1 yıl
Birine neden normal ol diyosun o zaman sende homo ol hadi nie baski yaratitinuz bide tum hersey nirmal
Vazgec bu huyundan
12 Yorumla
Soran+1 yılDogru soyluyosun ama denemedim degil pat diye nasil acayim arayi
Cinsel Yaşam konusunda 600 cevap paylaştı. yapcak bbısı yok
10 Yorumlaat kendini
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri