Kedim gidip gidip açık camın dibine yatıyor. Vazgeçmeyecek. Onu orada nasıl sıcak tutabilirim?

ya yeni yeni hastalığı düzeliyor. 15 iğne yedi. hala gidip o açık camın dibine yatıyor etrafı izliyor. şimdi cam boydan boya, üst kısmından açıyorumki düşmesin diye. saf çünkü düşer o biliyorum. fakat yere yattığı için parke de soğuk haliyle gene üşütecek.

alıyorum gene gidiyor. kuşları falan izliyor. yere yastık atsam onun üstüne yatmıyor. ille parkeye yatacak. camın önüne boydan boya hali gibi bişi sersem sıcak tutar mı? cami kapayamam duman altı oluruz. daha zararlı. napçamı şaşırdım.
Güncellemeler
+1 yıl
oraya yun battaniye sermeye karar verdim. ususe yatmaz evet. lakin kedim normal degil. icgudulerinden ciddi anlamda supheliyim. muz yiyor ya :/. evet kediler bira icer, cips yer, patates kizartmasi yer, zeytin yer vs ama muz ne yani. bogurtlene de yeltenmisti. muzu kemire kemire yedi. saldim artik. cani ne istiyorsa yalasin, kemirsin. tatlilar haric.
Kedim gidip gidip açık camın dibine yatıyor. Vazgeçmeyecek. Onu orada nasıl sıcak tutabilirim?